Kos

A Dodekaniszosz szigetcsoport harmadik legnagyobb szigete. Rohamosan fejlődő, népszerű üdülőhely. Vegetációja nagyon gazdag, az egész sziget bővelkedik a különleges növényekben. Rengeteg a látnivaló, amely főleg a fővárosban, illetve annak környékén található. Történelmi és régészeti emlékekben gazdag hely, sok régészeti feltárást és a középkorból fennmaradt épületeket láthatunk. Szép kikötője, széles és hosszan elnyúló tengerpartjai miatt nagyon kedvelt. A klíma nagyon kellemes, a napsütéses órák száma rendkívül magas. A főváros és az egész sziget nyüzsgő, nappal és éjszaka is változatos az élet. Tavernák, szórakozóhelyek, discók, bárok biztosítják a kikapcsolódást. Ajánljuk mindazoknak, akik az aktív pihenést kedvelik és azoknak, akik érdeklődnek az antik kultúra és a történelmi érdekességek iránt.


Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 db a keresésnek megfelelő utazást találtunk.
A keresővel tovább szűkítheti a találati listát!

Kos

Sajnos, a keresett kifejezéssel a keresés nem volt sikeres, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudunk Önnek ajánlani semmit.

Keresőnk kontinensre, országra, városra, földrajzi helyekre vagy konrét szálláshelyek elérésére van beállítva.

Javasoljuk, hogy a fentiek bármelyikével indítson keresést, majd nagyon egyszerűen szűrje a keresés eredményét a bal oldalon lévő oszlop kapcsolóival!

Mivel oldalunk több tízezer utazáshoz és szálláshelyhez enged hozzáférést, így nagyon valószínű, hogy a fenti módszerrel rengeteg Önnek megfelelő ajánlattal szolgálhatunk.

Nincs találat