Kaprun

Kaprun a varázslatos téli és nyári üdülőhely, a Kitzsteinhorn melletti völgyben fekszik. Kiváló kiindulópont hegyi túrákhoz, illetve síeléshez. Kaprun Ausztria egyik vezető sportcentruma, télen valóságos síparadicsom. A téli időszakban különleges gleccser-sí lehetőséget biztosít a közeli 3203-m magas Kitzsteinhorn. A Kitzsteinhorn-gleccservidék hóbiztos terület, mely az egész év folyamán alkalmas síelésre, s ahol a sportok szerelmesei mintegy 40 féle sportot gyakorlohatnak. Azonban nem csak a sportolók részére ideális hely, a kultúrát-, természetet kedvelők is rengeteg programlehetőséget találnak a kapruni "Európa Sportrégió"-ban. A nyári sportokat kedvelők részére is felhőtlen kikapcsolódást ígér kirándulások, nyári síelés, fürdőzés, úszás, evezés, szörfözés teszi felejtehetetlené az ittartózkodást.


Városok

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 db a keresésnek megfelelő utazást találtunk.
A keresővel tovább szűkítheti a találati listát!

Kaprun

Sajnos, a keresett kifejezéssel a keresés nem volt sikeres, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudunk Önnek ajánlani semmit.

Keresőnk kontinensre, országra, városra, földrajzi helyekre vagy konrét szálláshelyek elérésére van beállítva.

Javasoljuk, hogy a fentiek bármelyikével indítson keresést, majd nagyon egyszerűen szűrje a keresés eredményét a bal oldalon lévő oszlop kapcsolóival!

Mivel oldalunk több tízezer utazáshoz és szálláshelyhez enged hozzáférést, így nagyon valószínű, hogy a fenti módszerrel rengeteg Önnek megfelelő ajánlattal szolgálhatunk.

Nincs találat