Ko Chang déli szegletében, a Bangbao-öbölben egy kedves tradicionális thai halászfalu várja az arra tévedő utazókat. A Thai-öböl ragyogó...

Ko Chang déli szegletében, a Bangbao-öbölben egy kedves tradicionális thai halászfalu várja az arra tévedő utazókat. A Thai-öböl ragyogó vizére épített cölöpházak között sétálva olyan érzésünk támad, mintha egy időgépbe léptünk volna be.

A falu főutcája egyben a kereskedelem fő központja, számtalan kis bolt és étterem kínálja szolgáltatásait. Kézzel készített szobrok, karkötők illetve ruhák és táskák várják, hogy alkudjunk rájuk. Miután megéheztünk mindenképp üljünk be egy hamisíthatatlan thai étkezdébe, ahol a frissen fogott halakat, rákokat és az egyéb tengeri finomságokat jégágyra fektetik, így mi magunk választhatjuk ki lakománk tárgyát.

Búvár vagy snorkel kirándulások ideális kiindulópontja a halászfalú végében található kikötő. A múltat idéző fából épített cölöpházakban jelenleg is éldegélnek, így kis szerencsével bepillantást nyerhetünk a helyiek életébe.

Csatlakozz hozzánk és nézd meg saját szemeddel is.