Kiotari

Kiotari kis települése a sziget keleti partján fekszik, Lardostól 10 kilométerre délre. A falu a Dél-Rodoszi Közösséghez tartozik. Kiotari a legfiatalabb turisztikai központ Rodoszon. A 90-es évek közepén alakult át az idillikus kis halászfalu üdülőövezetté. A strand közelében luxusszállodák és tipikus, helyi stílusjegyeket viselő apartmanok sora épült. A több kilométer hosszú homokos strand nem csak a helyiek között népszerű. A hosszú, jól kiépített strand mentén a legkülönbözőbb vízi sportokkal találkozhatunk. A turizmus hatására ma már számos taverna, kávézó és bolt épült. Kiotari paradicsomi kis települése kiváló hely a romantikus séták kedvelőinek is.


Városok

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 db a keresésnek megfelelő utazást találtunk.
A keresővel tovább szűkítheti a találati listát!

Kiotari

Sajnos, a keresett kifejezéssel a keresés nem volt sikeres, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudunk Önnek ajánlani semmit.

Keresőnk kontinensre, országra, városra, földrajzi helyekre vagy konrét szálláshelyek elérésére van beállítva.

Javasoljuk, hogy a fentiek bármelyikével indítson keresést, majd nagyon egyszerűen szűrje a keresés eredményét a bal oldalon lévő oszlop kapcsolóival!

Mivel oldalunk több tízezer utazáshoz és szálláshelyhez enged hozzáférést, így nagyon valószínű, hogy a fenti módszerrel rengeteg Önnek megfelelő ajánlattal szolgálhatunk.

Nincs találat