Szilveszterezzen Görögországban, Korfu szigetén

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 7 nap / 4 éj

 

 

250 490 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
7 nap / 4 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Emelt szintű busz, 3*-os tengerparti szálloda, szilveszteri élőzenés gálavacsora, félpanzió, fakultatív kirándulások

Utazás alapadatai:

Utazás: autóbusszal
Ellátás: félpanzió szilveszteri gálavacsorával
Típus: Csillagtúra jellegű körutazás

Szállásleírás:

Tervezett szállás: 3*-os tengerparti szálloda

...


Blue Waves apartmanhotel

Szállás: Aparthotel
Besorolás: 3*

Egyéb szolgáltatások:
3*, Aparthotel


Szilveszterezzen Görögországban, Korfu szigetén
Szállás: Aparthotel
Besorolás: 3*

Egyéb szolgáltatások:
3*, Aparthotel

Programleírás:

Görögország felé indulni tél közepén mindenki szerint badarság, kivéve, ha arról van szó, hogy kiváltságosként egy tengerparton búcsúztassuk az Óévet és belekezdjünk egy csodás ígéretekkel teli Újesztendőbe, megtűzdelve gasztronómiai élményekkel, kulturális városlátogatással és a tenger semmihez sem hasonlítható látványával.

Korfu, ahogy a helyiek nevezik Kérkira (Κέρκυρα) rendkívül népszerű turistacélpont télen is, hiszen az UNESCO által Világörökséggé nyilvánított Óvárosa a kanyargós, keskeny sikátoraival egy igazi gyöngyszem a világ legnevezetesebb látnivalói között is. Célunk ennek az izgalmas szigetnek a felfedezése csoportos kirándulás keretében.

Program

1 nap: Utastalálkozó: 14:45, indulás Budapestről 15:00-kor, emeltszintű, kényelmes buszunkkal Röszke-Evzoni-Igumenica útvonalak érintésével (pihenők beiktatásával, kompozással ) érjük el Korfu szigetét másnap a kora délutáni órákban.

2. nap: Érkezés, szálláshelyek elfoglalása a Blue Waves 3* tengerparti apartmanhotelben, este a szállodában vacsora. Szabadidő másnap reggelig. A szálloda területén bár is található.

3. nap: Délelőtt egy kiadós svédasztalos reggeli után, fakultatív program keretében felfedezzük Korfu lenyűgöző Óvárosát, ahol a Világörökségi Óváros kanyargós, keskeny sikátoraiban megnézzük a város legnevezetesebb látnivalóit, végig sétálunk az Esplande pálmafákkal és eukaliptuszokkal körbevett sétányán, meglátogatjuk a Szent Szpiridon teret, ahol Agios Spiridonos templomában őrzik Korfu város védőszentjének mumifikált testét ezüst koporsóban Cambielloban. Ezután szabadprogram és kora délután visszaindulás a szállodába. Este 20 órától megkezdjük az Óév búcsúztató szilveszteri partinkat vendéglátó szállodánk éttermében, több fogásos vacsorával, finom italokkal, élőzenével és hajnalig tartó mulatozással.

4. nap: Egész napos szabadprogram, pihenéssel. Aznap kétszeri étkezés biztosított. Újévi pita vágás.

5. nap: Svédasztalos reggelink elfogyasztása után, szigettúrára megyünk. Festői falvakon át felfedezzük a hagyományos korfui falvakat, ameddig el nem érjük a Mavroudis olaj manufaktúrát. Perama séta a kis tengeri hídon a reptér mögött, a Vlacherna kolostor megtekintése, majd pihenésképpen egy jó kávé elfogyasztása egy helyi görög kávézóban.
Utunkat Mon Repos (a görög királyi család nyaralója, Fülöp herceg születési helye) felé vesszük majd vásárlási lehetőség a Lazaris manufaktúrában, ahol suvenírek vásárlására is lesz lehetőségünk. Még egy rövid megálló Paleokastricába, ahol megtekintünk egy kolostort, utána visszatérünk szállodánkba és egy kellemes vacsora elfogyasztása után még gyönyörködhetünk szállodánkból a tenger lenyűgöző szépségében.

6. nap: Reggel elfogyasztjuk svédasztalos reggelinket, majd elkezdjük utunkat hazafelé kisebb pihenőkkel és
másnap hazaérkezünk Budapestre a délelőtti órákban.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

 

Az alapár nem tartalmazza: a biztosítást, a fix ülőhelyet az autóbuszon, valamint a buszos foglalási díjat, mely az irodában fizetendő.

Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szállást, a szervezést és a magyar nyelvű csoportkísérést.

Utazás: autóbusszal. Útközben 2-3 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van nálunk aprópénz.  A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Felszállási lehetőségek kizárólag az autópályák vonalán vannak. (M5)

  • M5-ös autópálya, Inárcsi pihenőhely, ÖMW benzinkút, 35 km kő- + 30 perc 15:30
  • M5-ös autópálya, Lajosmizsei pihenőhely, Shell benzinkút, 67 km kő-+ 50 perc 15:50
  • M5-ös autópálya, Kecskeméti pihenőhely, Mol benzinkút, 91 km kő- + 70 perc 16:20
  • M5-ös autópálya, Petőfiszállás pihenőhely, Mobil Petrol kút, 122 km kő- +90 perc 16:40
  • M5-ös autópálya, Szatymazi pihenőhely, Mol benzinkút, 151 km kő- +130 perc 17:10
  • M5-ös Röszkei pihenőhely, ÖMW benzinkút, 173 km kő- +140 perc 17:20

Minimum létszám: 35 fő

Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2024.12.29 - 7 nap / 4 éj
250 490Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak