Kalandutazások, kalandnyaralások

Kaland kirándulásainkról

Ebben az évben is rengeteg színes programmal kecsegtetjük a kalandvágyó utazókat. Szándékosan nem turistákat írtunk, ugyanis igyekszünk elkerülni a tucat szállodákat, zsúfolt tengerpartokat és az esernyős idegenvezető után loholós városnézéseket, melyek a tömegturizmus legfőbb jellemzői.

„Igaz, hogy a nagy tortából csak egy szeletet kapunk, de azt igyekszünk alaposan megrágni”

Természetesen egy országot vagy kultúrát nem lehet pár nap alatt megismerni, de törekedni lehet rá. Kalandos országjárásaink egyik fő irányvonala, hogy ne csak a műemlékeknél töltsünk hosszú órákat, hanem a jelenre (is) koncentráljunk. Mesés látványt nyújtanak a hegyek vagy a folyóvölgyek, melyeket vétek lenne átutazni a kalandozásaink alatt, így kiemelten fontos - nak tartjuk, hogy átéljük a természet adta pompás él - ményeket. Hiszen, hol lehetne a legjobban feltöltődni, ha nem a vadonban?
A gasztro élmények szinte nélkülözhetetlen elemei az országjárásainknak. Az utcán elvegyülve a helyiek közt étkezni a felejthetetlen élmények sorába tartozik. A másik kedvenc helyszínünk a tetőteraszok magas - latai, ahonnan vagy a Taj Mahallal szemezünk vagy az alattunk nyüzsgő tömeget szemléljük.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 31 db a keresésnek megfelelő utazást találtunk.
A keresővel tovább szűkítheti a találati listát!