Spanyolország védőszentje, Szent Jakab apostol napját minden évben július 25-én ünneplik az ibériai országban. Ennek alkalmából idén először tartják meg kishazánkban a Spanyol Gasztro Napokat...

HOTEL ZURBARAN

HOTEL ZURBARAN  2*+

Spanyolország, Mallorca, Palma de Mallorca
Indulások: 2024.06.03-tól
Időpontok: 896 db
Besorolás: 2*+
Besorolás: 3*
Szállás: Hotel
Utazás: menetrendszerinti járattal

A szálloda leírása

Fekvés:

A HOTEL ZURBARAN szálloda kb. 3,5 km-re található a strandtól, kb. 600 m-re a tengertől és kb. 17 km-re a repülőtértől. A legközelebbi bárok és éttermek kb. 100 m-re találhatók. Az óváros kb. 2,5 km-re található. Szupermarket és egyéb üzletek kb. 500 m után érhetők el. A környéken egy diszkó (kb. 500 m-re), egy szabadidő- és aquapark (kb. 14 km), egy színház (kb. 500 m), egy mozi (kb. 5 km) és egy golfpálya (kb. 5,8 km) kínál szórakozást.

Étel és ital:

A szálloda önellátással és reggelivel foglalható. A reggelit svédasztalról kínálják. Az étkezésekhez büféétterem (gluténmentes ételek) és kávézó, valamint 24 órás snack bár áll rendelkezésre.

Sport és szabadidő:

Ezenkívül a szabadban egy teraszon vagy a medencében pihenhet. A kerékpárosok számára kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre.

Egyéb információ:

A légkondicionált szállodában 24 órás recepció (bejelentkezés éjjel-nappal lehetséges), lobbibár, Wifi, lift, elsősegélycsomag, parkolóhelyek (térítés ellenében), valamint műholdas TV-vel felszerelt TV-szoba található. A strandon térítés ellenében strandtörölköző áll rendelkezésre. A medencénél térítés ellenében medencetörölközőt bérelhet. Értéktárgyait a széfben, csomagjait pedig a szálloda tárolóhelyiségében tárolhatja. A gyerekeknek kiságyat biztosítanak. A ruhák tisztításához mosodai szolgáltatás (térítés ellenében) és vasalási szolgáltatás áll rendelkezésre. Az Ön kényelme érdekében porta szolgálat működik. Szükség esetén bármikor felveheti a kapcsolatot az orvosi központtal (térítés ellenében). A szállás vendégei ébresztést kaphatnak a szálloda személyzetétől. 

Egyéni utazási csomag részletei

Figyelem! Az egyéni (dinamikus) utazási csomagra érvényes az Utazási Szerződés kiegészítése is! A szerződéskötést követően a foglalás részleteinek módosítása nem lehetséges. Továbbá, a foglalással egyidejűleg, vagy legkésőbb 48 órán belül az úti okmány (személyi igazolvány / útlevél) adatok megküldése szükséges.

Az árak tartalmazzák: szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Wizzair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), WIZZ Priorityt (fejenként 2 kézipoggyász: 1 db max. 10 kg-os 55×40×23 cm és 1 db 40×30×20 cm) és fix ülőhelyet.

Az árak NEM tartalmazzák: feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 40.000 Ft/fő/retúr, 20 kg-os poggyász kb. 60.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig), útlemondási és BBP biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), magyar nyelvű asszisztenciát, transzfert, reptéri parkolást (12 720 Ft/hét/autó).

A repülőtér és a szálloda közötti transzfer megszervezése egyéni, az alábbi információkat ajánljuk Utasaink figyelmébe https://www.shuttledirect.com/en/ .

Figyelem! 10 fő feletti foglalás esetén az árak lekérésre vannak, mivel a légitársaság felárat számolhat fel. 

Tájékoztató

A leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.

289 449 Ft/fő-től +

Spanyolország védőszentje, Szent Jakab apostol napját minden évben július 25-én ünneplik az ibériai országban. Ennek alkalmából idén először tartják meg kishazánkban a Spanyol Gasztro Napokat, amelynek keretében a budapesti tapas-kultúra nagykövetei különleges ízekkel készülnek a spanyol konyha szerelmesei számára. Szent Jakab napját a maga módján, alkalmi menüsorral ünnepli a Bontxo és a Padrón csapata, ezzel is közelebb hozva a hazai ínyencek számára Spanyolország fantasztikus gasztronómiáját. A különösen sokszínű spanyol konyha bemutatására alkalmi északi és déli menüvel készülnek a szervezők, választás helyett tehát érdemes lesz mindkét helyre ellátogatni...

 

 

Nézzük a menüsort:

 

Bontxo


Entrantes variados: boquerones, anchoas, aceitunas
(Vendégváró falatok: pácolt és sózott szardella, olivabogyó)

Gambón con extracto de gambas
(Óriásgarnéla rákkivonattal)

Tortilla de bacalao
(Tőkehalas spanyol omlett)

Pintxo de txistorra con huevo de codorniz
(Txistorra kolbászos kanapé fűrj tojással)

Rabo de toro
(Ököruszály)

Tarta de chocolate
(Csupacsoki torta)

 

Bontxo Basque Bistro: Falk Miksa utca 21., Budapest 1055

Padrón

 

Aceitunas mixtas
(Vegyes olivabogyó válogatás)

Tapa de chorizo ibérico y jamón serrano
(Chorizo kolbász és serrano sonka tapa)

Pimientos de Padrón
(Padróni sültpaprika)

Sopa de marisco
(Tengeri halleves gazdagon)

Risotto negro de calamares
(Fekete tintahal rizottó)

Tarta de limón con romero
(Rozmaringos citromtorta)

 

Padrón Tapas Bar: Horánszky utca 10., Budapest 1085

Menu de degustación por un precio fijo de 4990 Huf (bebida no incluida)
Az alkalmi menü ára 4990 Ft, amely az italt nem tartalmazza.