Róma városlátogatás

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 5 nap / 4 éj

 

 

317 470 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
5 nap / 4 éjszaka
5 nap / 4 éjszaka
5 nap / 4 éjszaka
5 nap / 4 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

"Az Örök Város" Kupolák tengere. A gyengéd szépség, a tiszta harmónia képe. A béke és az örökkévalóság képe: Róma Aeterna.

Utazás alapadatai:

Utazás: menetrendszerinti járattal
Utazás: repülővel
Ellátás: reggeli
Típus: Klasszikus városlátogatás

Szállásleírás:


3*-os szállodák, Róma

Szállás: Hotel
Besorolás: 3*

Egyéb szolgáltatások:
3*, Hotel

Programleírás:

1. nap:
Elutazás Rómába közvetlen járattal. Buszos városnézés és transzfer a szállodához, utána gyalogos magyar nyelvű városnézés. Ellátogatunk a méltán híres Spanyol lépcsőhöz, a nemrégiben felújított Trevi kúthoz, majd a Piazza Navona tere következik, végül a kupolájáról híres Pantheon (a belépőjegy ára a helyszínen fizetendő, melynek ára 18 év felett 5 EUR/fő ).

2. nap:
Reggeli után szabadprogram vagy fakultatív gyalogos városnézés: Antik Róma legfontosabb látnivalói Forum Romanum (az egykori birodalom központja); Colosseum; Capitolium; Piazza Venezia, II. Viktor Emánuel emlékmű. A program min. 15 fő jelentkezésétől indul. A részvételi díj tartalmazza a magyar nyelvű idegenvezetést a Colosseumban.

3. nap:
Reggeli után szabadprogram vagy fakultatív program a Vatikánba. A program min. 15 fő jelentkezésétől indul. Az ár tartalmazza a belépőjegyet a múzeumba és az idegenvezetést. A Vatikáni múzeum és többek között a Sixtusi Kápolna megtekintése után bejárjuk a Bazilikát és a Szent Péter teret. A programváltozás jogát fenntartjuk!
Délután szabadprogram, lehetőség vásárlásra.

4. nap:
Reggeli után szabadprogram vagy buszos fakultatív program: látogatás a Rómához közeli Tivoliban, (a belépőjegyet 15 EUR/fő-t, a program ára tartalmazza) a kertek városában. A program min. 15 fő jelentkezésétől indul. Tivolit híressé teszik a teraszosan épült reneszánsz parkjának szökőkút csodái, és 400 éves hatalmas fái (ciprusok, cédrusok, pineák). A Villa d´Este parkjának megtekintése idegenvezetőnkkel, majd visszautazás Rómába.

5. nap:
Reggeli után szabadidő, majd a menetrend függvényében transzfer a repülőtérre.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket arról is, hogy mivel a Szent Péter Bazilika ma is működő szentély, ezért a Vatikán fenntartja a jogot, hogy a  látogatást előzetes figyelmeztetés nélkül bármikor korlátozza. Amennyiben a Bazilika nem látogatható, úgy a program elmaradása miatt irodánkat felelősség nem terheli. 

FONTOS INFORMÁCIÓ A VATIKÁN FAKULTATÍV PROGRAMMAL KAPCSOLATBAN: A Vatikán maximum 20 főre korlátozta a csoportok létszámát, és előírta a belépőjegyek névre szóló előzetes megvásárlását. A jegyek korlátozott számban érhetőek el, nem módosíthatóak és nem lemondhatóak. ÁSZF szerinti lemondás esetén a Vatikáni belépőjegy árát sajnos nem tudjuk visszafizetni. A jegyeket a látogatást megelőző 60. napon tudjuk megvásárolni , előfordulhat, hogy a jegyek akár 60 napon belül is elfogynak. (erről foglaláskor kérjük érdeklődjenek irodánkban). Amennyiben a Vatikán programon szeretnének részt venni, kérjük, hogy az útra történő jelentkezéssel egyidőben foglalják be ezt a fakultatív programot is! Megértésüket köszönjük!

Általános információ: utazás Budapest-Róma-Budapest útvonalon, menetrend szerinti járattal. 3*-os szállodai elhelyezéssel, reggelis ellátással.

A részvételi díj tartalmazza: repülő, 3*-os szállodai elhelyezéssel, reggelis ellátással, személyenként egy kis méretű kézipoggyász, melynek mérete  max.: 40cm x 20cm x 25cm és személyenként 1 db 10 kg-os kézipoggyász, melynek mérete max.55x40x20 cm Ezeket a fedélzetre lehet csak felvinni.

A feltüntetett díjakon felül fizetendő:

  • repüléssel kapcsolatos díjak (repülőtéri adók és illetékek, utaskezelési és csomagszállítási díjak),
  • transzfer,
  • sztornóbiztosítás 3% (a foglalási díj kivételével a teljes összegre számítandó),
  • foglalási díj,
  • a belépők, a tömegközlekedési jegyek és fakultatív programok.

FONTOS INFORMÁCIÓ A REPÜLŐJEGGYEL KAPCSOLATBAN: lemondás esetén a repülőjegy 120 000 Ft / fő ára (amely tartalmazza a repülőtéri illetéket és a légiközlekedési pótdíjat is) nem visszatéríthető!

Idegenforgalmi adó kb. 7-8€/fő/éj, amely a helyszínen fizetendő!

Igény esetén fejenként 1 db max.: 20 kg-os feladható poggyász kérhető, utasbiztosítás köthető.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Térkép
Fakultatív programok
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2024.05.01 - 5 nap / 4 éj
317 470Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak