Hotel Fafa Aqua Blue

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 8 nap / 7 éj

 

 

284 823 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
8 nap / 7 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: all inclusive
Besorolás: 5*
Szállás: Hotel
Utazás: menetrendszerinti járattal

Az ajánlat előnyei:

Nagyszerű helyen, Golem központjában;Modern és stílusos;2022-ben nyílt hotel;All inclusive

Az ajánlat előnyei:

Nagyszerű helyen, Golem központjában;Modern és stílusos;2022-ben nyílt hotel;All inclusive

Az ár tartalmazza:

repülőjegyet, illetékeket és adókat, a repülőtéri transzfereket, a szállást 7/14 éjszakára az utazási szerződés szerint, a megadott ellátást, a helyi magyar nyelvű asszisztenciát

Elhelyezkedés:

Golemben a szállodai negyedben, a testvérhotel Grand Blue Fafa mögött fekszik, legközelebbi üzletek és bárok kb. 100 m-re a szállodától; kb. 10 km-re Durres-től; kb. 40 km-re Tirana repülőterétől.

Ellátás:

Az all inclusive ellátás tartalmazza: Reggeli (7:30-10:00), ebéd (13:00-15:00), vacsora (19:00-21:00) büfé jellegű, snack (16:00-17:30) a kijelölt helyen; helyi alkoholmentes és alkoholos italok (10:00-22:00) a kijelölt bárban.

Információ:

Külön fizetendő: az útlemondási biztosítás, az utasbiztosítás, a fakultatív programok díja

Sport és szórakozás:

Saját medence, külön gyermek résszel, a medence mellett napernyők napozóágyakkal. A Grand Blue Fafa testvérhotelben is használható a medence, gyermekmedence, ingyenes napernyők és napozóágyak a medencék mellett. A tengerparton strandröplabda, asztalitenisz; miniklub, játszótér és játszószoba.

Szolgáltatások:

Ötcsillagos, elegáns és modern, 2022-ben nyílt szálloda, 100 szoba, 1 épület, 6 emelet, lift, elegáns lobby, 24 órás recepció, étterem - svédasztalos ételek, helyi és mediterrán konyha, 2 bár: medence és tengerpart; 250 fő befogadására alkalmas konferenciaközpont; ingyenes Wi-Fi; térítés ellenében: szobaszerviz; a vendégek a Grand Blue Fafa testvérszálloda szolgáltatásait igénybe vehetik; hitelkártyák elfogadva: Visa, MasterCard.

Szállás:

Standard szoba: Kétágyas szoba, pótágyazási lehetőség egy felnőtt vagy 2 gyermek számára - egyszemélyes ágy vagy kanapéágy), kb. 32-40 m², elegáns, egyénileg szabályozható légkondicionáló, fürdőszoba (zuhanyzó, wc; hajszárító), vezeték nélküli internet, műholdas TV,  telefon, hűtőszekrény, tea-/kávéfőző, széf, minibár (térítés ellenében); ingyenes kiságy 2 év alatti gyermek számára, lekérésre; erkély.

Tengerpart:

Nyilvános strand, különálló szállodai résszel, homokos, kb. 200 m-re a szállodától, ingyenes napernyők, napozóágyak és matracok.

Város:

Golem

Útiterv:

Közvetlen charter járattal Budapestről Tirana-ba 

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2024.06.03 - 8 nap / 7 éj
284 823Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak