Barcelonai kiruccanás

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 3 nap / 2 éj

 

 

172 500 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
5 nap / 4 éjszaka
3 nap / 2 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Besorolás: 3*
Besorolás: A kategória
Utazás: egyénileg
Utazás: repülővel

·  Gaudí világörökségi csodái és a gótikus belváros
·  Szabadidő egyénileg vagy programok közösen
·   2 éj hosszabbítási lehetőség a Costa Bravan

"Barcelona változatosságával egyik másik város sem vetekedhet.A gótikus negyed történelmi épületeitől mindössze pár perc a Sagrada Família grandiózus épülete és a tengerpart is."
Prónay Bence – 12 éve spanyol utak idegenvezetője

·  Gaudí világörökségi csodái és a gótikus belváros
·  Szabadidő egyénileg vagy programok közösen
·   2 éj hosszabbítási lehetőség a Costa Bravan

"Barcelona változatosságával egyik másik város sem vetekedhet.A gótikus negyed történelmi épületeitől mindössze pár perc a Sagrada Família grandiózus épülete és a tengerpart is."
Prónay Bence – 12 éve spanyol utak idegenvezetője

Program:

1.     NAP: BUDAPEST – BARCELONA

A reggeli órákban egyénileg repülés Budapestről. Barcelona repülőterén találkozás az idegenvezetővel, majd metróval a belvárosi szállodánkba utazunk. Elhelyezzük a csomagszobában a táskáinkat és kezdjük a város megismerését. Bemegyünk a központba, ahol első látványosságunk a Katalónia tér, majd bejárjuk a Gótikus negyedet egészen a Ramblas-ig, mely Barcelona Váci utcája. Ebédre válogathatunk a világhírű La Boqueria piac éttermei közül, majd lesétálunk a tengerpartra, ahol Kolumbusz szobra köszönt minket. Késő délután egyénileg megtekinthető Picasso Múzeum impozáns tárlata is. Szállás Barcelonában (2éj).

2.     NAP: BARCELONA

Reggeli után Antoni Gaudí legszebb alkotásait keressük fel, a grandiózus Sagrada Família Bazilikát és a különc Güell Parkot. A két mestermunkát belülről is meg lehet tekinteni. Ebben az esetben a 2 belépőjegyet az útra történő jelentkezéskor kell megrendelni, mert a jegyeket, 1–2 hónappal korábban meg kell vennünk. „Gaudí mestermunkák belülről” (2 belépő + 1 kötelező helyi idegenvezető): 35 €. Napunk második felében siklóval felmegyünk a város fölé magasodó Montjuic hegyre. Itt található az Olimpiai stadion. Lenyűgöző innen a rálátás a belvárosra. A nap zárásaként meg lehet tekinteni a Font Mágica (Varázskút) lenyűgöző zenés-lézershow-val egybekötött szökőkút-játékát.

3.     NAP: BARCELONA – BUDAPEST

A délelőttre két javaslatunk is van. Idegenvezetőnkkel be lehet járni az F. C. Barcelona futballstadionját, a legendás Camp Nou-t, illetve aki mást szeretne, megtekintheti a tengeri élővilágot bemutató Aquariumot, mely egy mesterséges félszigeten helyezkedik el. Indulásig szabadprogram, majd felvesszük a csomagokat a szállodában, és metróval kimegyünk a repülőtérre. A Liszt Ferenc Repülőtérre várható érkezés az esti órákban.

+ 2 ÉJ: CSOBBANÁS A TENGERPARTON

Az utazás meghosszabbítható 2 éjszakával a Costa Brava tengerparti üdülő központjában, Lloret de Marban. Ebben az esetben a 3. napon hazarepülés helyett az idegenvezetővel, távolsági busszal, Lloret de Marba utazunk. Másnap fürdőzés és pihenés, végül az 5. napon – menetrend függvényében –, hazautazás a barcelonai repülőtérről Budapestre. Részletek weboldalunkon.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2021.06.17 - 3 nap / 2 éj
172 500Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak