Álomnyaralás kirándulásokkal a Seychelle-szigeteken

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 10 nap / 9 éj

 

 

1 066 500 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
10 nap / 9 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: félpanzió
Besorolás: 3*
Besorolás: A kategória
Utazás: egyénileg
Utazás: repülővel

·  Fürdőzés a világ legszebb óceánparti szakaszán
·  Gyönyörködhetünk az Indiai-óceán élővilágában
·  Fakultatív kirándulások, szigettúrák
·  Helyszínen magyar idegenvezető

"Láttam már sok szép fehér homokos tengerpartot, de az a látvány, ami a Seychelles-szigeteken fogadott, olyat sehol máshol nem tapasztaltam."
Prónay Gyula – A Proko Travel ügyvezetője

·  Fürdőzés a világ legszebb óceánparti szakaszán
·  Gyönyörködhetünk az Indiai-óceán élővilágában
·  Fakultatív kirándulások, szigettúrák
·  Helyszínen magyar idegenvezető

"Láttam már sok szép fehér homokos tengerpartot, de az a látvány, ami a Seychelles-szigeteken fogadott, olyat sehol máshol nem tapasztaltam."
Prónay Gyula – A Proko Travel ügyvezetője

Program:

1. NAP: BUDAPEST – ÁTSZÁLLÁS

Délután indulás Budapestről. (Kb. 2 x 5 órás repülőút vár ránk).

2. NAP: MAHÉ

Éjfél körül átszállás és a reggeli órákban érkezünk a Seychelles-szigetekre. (Éjszaka a repülőn.) Reptéren várják a csoportot és transzfer a szállodába. A csoporttal nem megy Magyarországról idegenvezető, de Seychelles-en a programok során magyar nyelvű vezetés lesz. A helyi magyar idegenvezető a pihenős napokon nincs a csoporttal, de szükség esetén bár­mikor elérhető. Két szállodából lehet választani. Mindkét szál­loda közvetlenül a fehér homokos tengerparton található. A szállodák területén van édesvizű medence is, konditerem, spa részleg, sok napozóágy, napernyő (ingyenesek). A reggeli és a vacsora svédasztalos büfé, ital nélkül. Hotel Avani**** A szobakategória, amiben utasain­kat elhelyezzük alapvetően parkra nézőek, hogyha bármilyen másmilyen kívánsága van, kérjük vegye fel a kapcsolatot iro­dánkkal. Arra is van lehetőség, hogy más kategóriájú, más szín­vonalú szállást foglaljunk Önöknek. Ilyen igény esetén is vegye fel kapcsolatot irodánkkal. A nap hátralévő részében pihenés, fürdés. Este vacsora.

3. NAP: MAHÉ

Pihenés, szabadprogram. Reggeli, vacsora a szállodában.

4. NAP: MAHÉ SZIGETTÚRA

Reggeli után a magyar idegenvezetővel bemegyünk Viktória (Seychelles 12.000 lakosú fővárosa, Mahé szigetén) köz­pontjába. A szigetet 1502-ben fedezték fel. Sokáig a kalózok rejtőzködtek a szigetek valamelyikén. Ma a világ egyik leg­elegánsabb üdülőhelye. A város közepén egy kis Big Ben óra­torony áll. Elmegyünk a piacra, ahol frissen kifogott halakat, helyi gyümölcsöket, zöldségeket láthatunk és ajándéktárgyakat vásárolhatunk. A belvárosban van egy tipikus hindu templom, melyet szintén lefényképezhetünk. Ezt követően bemehetünk a Nemzeti Múzeumba, ahol a sziget történelmét mutatják be a látogatóknak. A belvárosi séta után egy Botanikus kertet kere­sünk fel. Kb. 1 órát töltünk ott szabad nézelődéssel. Szerencsés esetben az ott lakó óriásteknősöket is láthatjuk.

5. NAP: MAHÉ

Pihenés, szabadprogram. Reggeli, vacsora a szállodában.

6. NAP: FAKULTATÍV PRASLIN – LA DIGUE KIRÁNDULÁS

Ezen a napon mindenki eldöntheti, hogy marad a szállodában, vagy eljön velünk egy látványos kirándulásra, mely során 2 szi­getet keresünk fel. Reggel transzfer Viktória kikötőjébe. Kb. 1 órás hajóutazás után érünk Praslin szigetére. Itt első utunk a Valleé de Mai pálmaerdőbe vezet, mely az UNESCO Világörökségei közé tar­tozik. Elsősorban a 6 különleges endemikus pálmafajta miatt – ami itt található –, került ez a botanikus kert a listára. Kb. 1 órát töltünk itt. Ezt követően elmegyünk az Ansa Lazio tengerpartra. Ez nyerte a világ legszebb tengerparti szakaszára kiírt szava­zást. Fehér homok, körös-körül hatalmas gránitsziklák a parton. A homok, mint a liszt olyan finomságú. Fürdés és snorkelingezési lehetőség. (Pipát, szemüveget vinni kell). Ezt követően vissza a kikötőbe és fél órás hajózás La Digue szigetre. A szi­get kb. 5 x 3 km. Itt lesz lehetőség megtekinteni egy kókusz feldolgozó üzemet, és láthatunk óriásteknősöket is. Aki akar napozik, pihen, de akinek kedve van, bérelhető biciklivel körbe­járhatja La Digue szigetét. Kb. 17 órakor indulunk vissza, Praslin, Mahé útvonalon, majd transzfer a szállodába. Fakultatív kirándulás Praslin, La Digue szigetekre hajóval, hely­színen gépjárművel: 200 € (jelentkezés a helyszínen).

7. NAP: MAHÉ

Pihenés, szabadprogram. Reggeli, vacsora a szállodában.

8. NAP: MAHÉ – ST. ANNA KIRÁNDULÁS

Ezen a napon lehet tovább pihenni, napozni a szállodánál, vagy akinek kedve van, kirándulhat a St. Anna Nemzeti Parkba. Transzfer a kikötőbe, majd üvegfenekű hajóval 1 órás út St. Anna szigetre. Útközben korallokban gyönyörködhetünk. Megérkezés után pihenés, napozás, snorkelingezés (szemüveget, pipát vinni kell). Aki szeretne, kb. 10 € extráért át lehet menni egy közeli szigetre, ahol óriásteknősöket is láthatnak. A programhoz grill ebéd is tartozik. Kb. 16 órakor indulunk vissza. Fakultatív St. Anna kirándulás: 85 €.

9. NAP: MAHÉ

Reggeli után elhelyezzük bőröndjeinket a csomagszobában, majd a délutáni indulásig még pihenhetünk, napozhatunk. Délután transzfer a repülőtérre és hazafelé indulunk. Éjszaka a repülőn.

10. NAP: ÁTSZÁLLÁS – BUDAPEST

Pár órai várakozás után átszállás és továbbutazunk Budapestre. A Liszt Ferenc Repülőtérre várható érkezés a reggeli órákban.


Oltásokkal kapcsolatos információkat weboldalunkon talál. Az útlevélnek a hazaérkezés napjától számítva még minimum 6 hónapig érvényesnek kell lennie.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2021.11.10 - 10 nap / 9 éj
1 066 500Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak