Szingapúr színei és Malajzia mozaik

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 13 nap / 10 éj

 

 

1 099 500 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
13 nap / 10 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Besorolás: 4*
Besorolás: A kategória
Szállás: Hotel
Utazás: menetrendszerinti járattal

A Délkelet-Ázsiában található,Szingapúr volt brit gyarmati központ ma a világ egyik legfejlettebb állama. A főváros Szingapúr és a hozzá tartozó kis szigetek területe mindössze 719 km2. A kulturális mellett a természeti sokféleség is jellemzi Malajziát hegyek, gyönyörű strandok, buja őserdők, búvárparadicsomok, meseszép szigetek páratlan kombinációja.

A Délkelet-Ázsiában található,Szingapúr volt brit gyarmati központ ma a világ egyik legfejlettebb állama. A főváros Szingapúr és a hozzá tartozó kis szigetek területe mindössze 719 km2. A kulturális mellett a természeti sokféleség is jellemzi Malajziát hegyek, gyönyörű strandok, buja őserdők, búvárparadicsomok, meseszép szigetek páratlan kombinációja.

Leírás:

Május 23.: Indulás Budapestről, utazás egy átszállással

Május 24.: Érkezés Szingapúrba a délutáni órákban, transzfer a szállodába Aqueen Prestige Hotel Jalan Besar. Pihenés, akklimatizálódás.

Május 25.: Reggeli után szabad program, városnézés.

Május 26.: Reggelit követően Szingapúr további felfedezése.  A Délkelet-Ázsiában található, volt brit gyarmati központ ma a világ egyik legfejlettebb állama. A főváros Szingapúr és a hozzá tartozó kis szigetek területe mindössze 719 km2. A 100 évvel ezelőtt cölöpházakkal teletűzdelt kis kikötő helyén mára egy lélegzetelállítóan szép város képe fogadja a látogatót. Számtalan látnivaló közül lehet kiválasztani azokat, melyeket legszívesebben megtekintünk. Színes élményben lesz részünk a város történelmi (indiai, kínai, brit) negyedeiben sétálva, beleértve természetesen a kulináris élvezeteket. Botanikus kertje / orchideagyűjteménye egy trópusi csodavilág. Ázsiai Civilizációk Múzeuma,  a futurisztikus Gardens by the Bay, Orchard Road bevásárló utca, Telok Ayer piac… stb. érdeklődésünktől függően tervezzük meg szabad időnket!

Május 27.: Reggeli után elhagyjuk Szingapúrt, repülővel (Air Asia) folytatjuk utunkat Malajziába. Érkezés Penang szigetére, majd transzfer visz a szállodába Shangri La Golden Sands. Pihenés, szabadprogram.

Május 28.: Reggeli után városnézés a britek által alapított, gyönyörű Georgetown-ban. Lépten-nyomon történelmi nevezetességeket és építészeti remekműveket csodálhatunk meg a múltból – templomokat, szobrokat, a vízre épült városnegyedet, mely egy különleges életformát jelent az itt élőknek. Közös ebéd. Séta közbe pillantást vetünk Penang utcai festményeire, máshol évszázados faragványok bűvölnek el minket. Mindenképpen felkeressük Kek Lok Si templomot, az egyik legszebb és legnagyobb buddhista templomkomplexum Dél-Kelet-Ázsiában.  

Május 29.: Reggeli után úti célunk a Cameron-hegység , mely 1.500 m magasságban ideális klímával várja az utazó vendégeket. Legjelentősebb üdülőhelye Tanah Rata. Ellátogatunk egy pillangófarmra, ahol sokféle egzotikus élőlényt csodálhatunk meg. Szállás és közös vacsora Strawberry Park Resort-ban.

Május 30.: Reggeli után kanyargós hegyi utakon haladunk Kuala Lumpur irányába, közben pillantást vethetünk kis bennszülött falvakra is. Az estét már a fővárosban töltjük. Szállás Melia Kuala Lumpur.  

Május 31.: Reggeli után a híres Batu-barlanghoz látogatunk, melynek impozáns lépcsősora Murugan király bronz szobrához vezet, mely a barlang bejáratát őrzi. Városnézés autóbusszal, fotószünetekkel. Felkeressük a Petronas tornyokat, Nemzeti Emlékművet, Függetlenség teret, Jamek mecsetet, Királyi Palotát, Nemzeti Múzeumot. Közös ebédet követően sétálunk a kínai negyedben, meglátogatunk egy ősi hindu szentélyt és szétnézünk a kézműves piacon, vásárlási lehetőség.

Június 01.: Reggelit követően szabadprogram, a város továbbifelfedezése érdeklődésünk szerint.

Június 02.: Reggeli után folytatjuk utunkat Melaka-ba. Melaka Malajzia legrégibb városa. Gyarmatosítók adták kézről kézre, rajta hagyva nyomukat a településen. Számtalan szép épület látható itt, történelmi negyede nem véletlenül az Unesco Világörökség helyszíne. A nap során közös ebéd, majd folytatjuk városnézésünket. Szállás Noble Resort.

Június 03.: Délelőtt szabadprogram, délután utazás Kuala Lumpur-ba, éjszaka transzfer a reptérre.

Június 04.: Hajnalban hazautazás, érkezés Budapestre a délutáni órákban.

RÉSZVÉTELI  DÍJ tartalmazza a

  • repülőjegyeket (illetékkel) Emirates Airlines és Air Asia
  • 10 éj szállást kétágyas elhelyezéssel
  • reggelit naponta, 3 x ebédet, 1 vacsorát (leírás szerit) 
  • körutazást a program szerint angol nyelvű idegenvezetéssel
  • belépőjegyeket

 Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2024.05.23 - 13 nap / 10 éj
1 099 500Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak