Mikulás érkezik a Mátrába

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 1 nap / 0 éj

 

 

7 490 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
1 nap / 0 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Megérkezett a Mikulás a Mátrába és várja a gyerekeket, fiatalokat! Német hatásra alakult ki az a szokás, hogy az ünnepnap előestéjén, egy piros köpenybe öltözött apó, házról házra járt és vizsgáztatta, dicsérte, ajándékokkal halmozta el a gyerekeket, vagy éppenséggel megfenyítette, megbüntette őket. A modern magyar néphagyomány szerint december 6-ra virradó éjjel a Mikulás meglátogatja a gyermekeket, s ha az elmúlt évben jól viselkedtek, kisebb ajándékot ad nekik.

Ha velünk tartanak, már előbb élvezhetik gyermekeikkel ezt az ünnepet, és bár nem ablakba kerül az ajándék, de a csoki ajándékok keresgélése izgalmas játékot ígér.

Utazás alapadatai:

Utazás: autóbusszal
Ellátás: önellátás
Típus: Családi

Szállásleírás:

Utazás: autóbusszal


Mátraháza autóbusszal

Szállás: Szállás nélkül

Egyéb szolgáltatások:
Szállás nélkül

Programleírás:

Indulás Budapestről 08:30 órakor. Találkozó 08:15 órakor a Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben).

Első állomásunk a Kékes tető, ahol egy sétaprogram következik. Az ország legmagasabb csúcsáról lesétálunk a sípálya aljához Mátraháza irányába, és útközben azt a feladatot kapják kedves utasaink, hogy meg kell találni azt a csokoládé rázófát, melyet megrázva, lehull a sok apró csoki és szaloncukor. Innen lesétálunk Mátraházára, ahol a büfében szendvicset, süteményt fogyaszthatunk. Miután újra erőre kaptunk, elsétálunk az erdőben a Sástói kilátóhoz. Útközben érkezik a Mikulás, aki a gyerekeket ajándékkal lepi meg, köszönetképpen a gyerekek énekelnek a Mikulásnak. Miután elbúcsúztunk a Mikulástól, a csoport hazaindul a délutáni órákban.

Hazaérkezés kb. 16:30 kor.

 

A részvételi díj tartalmazza: utazást autóbusszal, utaskísérőt, a gyerekeknek ajándékot.

A részvételi díj nem tartalmazza: az esetleges belépők árát, a felmerülő személyes költségek árát, a regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő.


Utazás: autóbusszal. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja a választott ülőhelytől függ. Részletek a Súgóban.

Minimum létszám: 35 fő

Felszerelés: kis hátizsákot vagy táskát érdemes magunkkal hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra.

Felszállási lehetőség:

  • Budapest Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben)
  • M3-as autópálya, Kerekharaszti pihenőhely, MOL benzinkút, 51-es km kő

A részvételi díjon felül köthető: útlemondási biztosítás 1%.

Általános feltételek:
Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges.
Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges.

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
A belépőjegy és fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk.
A programok időrendi sorrendje változhat.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2021.12.05 - 1 nap / 0 éj
7 490Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak