Kőszeg és Sopron adventi hangulatban, fakultatív csokikóstolással

Galéria

Jelenleg ajánlatunk nem foglalható. További információért érdeklődjön munkatársainknál, nézzen körül több ezer ajánlatunk között, vagy tekintse meg hasonló utazásainkat:
Magyarország

Egy napos buszos kirándulás borkóstolóval, ebéddel, idegenvezetéssel, fakultatív csokikóstolással

Utazás alapadatai:

Utazás: autóbusszal
Típus: Klasszikus körutazás

Szállásleírás:

Utazás: autóbusszal


Kőszeg, autóbusszal

Szállás: Szállás nélkül

Egyéb szolgáltatások:
Szállás nélkül

Programleírás:

Indulás Budapestről 6-kor a Népligettől. Kirándulásunk első állomása Kőszeg.

Az ország műemlékekben egyik leggazdagabb városa Kőszeg. Hangulatos, romantikus utcák, a régi házak, Közép-Európa egyik legszebb tere, a csodálatos Jézus Szíve Plébániatemplom, az ország legrégibb fogadója mind Önre vár. Kőszegen mindenütt és mindenhol megtalálható a szőlő és a bor üzenete. Szakképzett borász-idegenvezetőnk nemcsak a város gazdag történelmével, de a szőlő és borkultúra fennmaradt emlékeivel is megismerteti utasainkat. A városnézést követően borkóstoló és ebéd következik a Tóth Pincészet több, mint negyed évszázados hagyományokkal rendelkező családi borászatában. 5 féle borból kapunk kóstolót, az ebéd pedig vörösboros marhapörkölt lesz galuskával és káposztasalátával.

Ebéd után utunk Sopronba vezet, ahol kisvonattal fedezzük fel a város felhíresebb látnivalóit. A program során gyaloglás nélkül kényelmes tempóban ismerhetik meg a nevezetességeket, miközben az élményjárművek panorámás nyitott kocsijaiból zavartalanul nézelődhetnek, fotózhatnak és videózhatnak. A kirándulás során elhangzó ismertetőt a turizmusban dolgozó szakemberek állították össze, amelyet az utasok menet közben egy kellemes hangú tv-bemondó tolmácsolásában, hangszórókon keresztül hallhatnak.

Ezután szabadprogram keretein belül az adventi vásár forgatagában merülhetünk el. (feltételes)

Hazafelé fakultatív látogatást teszünk a Harrer Csokoládémanufaktúrában, ahol sok kóstolót kapunk. (A programon minimum 21 főtől lehet részt venni.)

Hazaérkezés Budapestre az esti órákban.

A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazás költségeit, helyi idegenvezetést, 5 féle borból kóstolót, ebédet, kisvonatozást és a csoportkísérőt.

Harrer csokoládégyár belépő (fakultatív): felnőtteknek: 3.500 Ft/fő, gyerekeknek 3.000 Ft/fő

Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!

Módosítási díjak:

  • névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

Térkép
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak