Advent Szolnok és a Hajdúszoboszlói termálfürdő

Jelenleg ajánlatunk nem foglalható. További információért érdeklődjön munkatársainknál, nézzen körül több ezer ajánlatunk között, vagy tekintse meg hasonló utazásainkat:
Magyarország

A hajdúszoboszlói víz a maga nemében egyedülállónak tekinthető, hozzá hasonló összetételű és hőmérsékletű víz nem ismeretes. A hajdúszoboszlói víz ötszörösen higított tengervíznek tekinthető és nem más, mint a trias kori tenger felidézett szelleme.

Utazás alapadatai:

Utazás: autóbusszal
Típus: Wellness üdülés

Szállásleírás:

utazás: autóbusszal


Hajdúszoboszló, autóbusszal

Szállás: Szállás nélkül

Egyéb szolgáltatások:
Szállás nélkül

Programleírás:

Találkozás 07:45-kor a Népligetben, a Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben). Indulás Budapestről 08:00-kor. Folyamatos utazás Hajdúszoboszlóra.

Első programpontunk a hajdúszoboszlói termálfürdő ill. Aqua Palace meglátogatása.

Neves kutatók véleménye szerint „a hajdúszoboszlói víz a maga nemében egyedülállónak tekinthető, hozzá hasonló összetételű és hőmérsékletű víz nem ismeretes. A hajdúszoboszlói víz ötszörösen higított tengervíznek tekinthető és nem más, mint a trias kori tenger felidézett szelleme.” A víz legnagyobb mértékben nátrium-kloridot, hétköznapi nevén konyhasót és ammónium-kloridot, vagy más néven szalmiák sót tartalmaz. További alkotóelemei a bróm és a jód, valamint karbonátok, nitrátok és egyéb kémiai elemek, mint például lítium, vas vagy magnézium.

A 2010-ben nyílt Aqua-Palace vízipalota 15.000m2-en egyedi hangulattal, rendkívül széles szolgáltatási kínálattal egész évben várja a család apraját-nagyját. Az Aqua-Palace 20 medencéje közül 8 a földszinti fürdővilágban található. Az exkluzív élménymedencék különböző korokat és helyszíneket idéznek meg.

Minden medencében egyedi látvány varázsolja el a fürdőzőket: trópusi fürdő, jégbarlang fürdő, mozi fürdő, Pávai termálfürdő, Gangesz fürdő, Római fürdő, tengeri fürdő, barlang fürdő.

A medencékben fürdőzést különböző élményelemek is színesítik: vízsugár masszázsok, dögönyözők, buzgárok, sodrófolyó, pezsgőágy stb. Az aktív vízi élmények kedvelőit egy családi csúszda (piros) a trópusi medencében és egy emeletről induló óriás csavarcsúszda (zöld) várja. A vízipalota közvetlen összeköttetéssel rendelkezik a hajdúszoboszlói gyógyfürdővel és stranddal. Az átlépéshez ezen fürdőegységbe külön belépőjegy megváltása szükséges.

Miután a meleggel feltöltődtünk, délután 16 óra körül elindulunk Szolnokra, ahol egy rövid informatív városnézés (Belvárosi templom, Zsinagóga, Az újonnan épült gyalogos Tisza-híd, stb.) után elmerülünk az adventi falu kínálta élményekben, kiváló program a város főterét vidámsággal, élettel, finom illatokkal megtöltő Adventi Falu. A Szolnoki Adventi Falu ünnepi díszben vár minden kedves látogatót kézműves termékekkel, árusok vásári finomságaival, ételekkel és italokkal (tea, sör, forralt bor, pálinka). Egész hónapban adventi műsorok, zenés és kulturális programok várhatóak és persze gyertyagyújtás a karácsonyfa mellett.

A kikapcsolódás után 19 órakor indulunk vissza Budapestre.

Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű csoportkísérést.

Az alapár nem tartalmazza: az esetleges belépők árát, az étkezést és a biztosítást, valamint a regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő.

Pénzügy: Belépők: Gyógyfürdő: felnőtt 2 800 Ft/fő, nyugdíjas, diák, gyermek 2 300 Ft/fő, Aqua Palace: felnőtt: 4 100 Ft/fő, diák 3 000 Ft/fő, gyermek 7 éves korig 1 300 Ft/fő.

A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon. Az egyes programokra vonatkozó belépők árai szerepelnek honlapunkon a megfelelő utazás oldalán. A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerül.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Utazás: autóbusszal. Útközben egy pihenőt tartunk. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja a választott ülőhelytől függően. Részletek a Súgóban.

Minimum létszám: 35 fő

Felszállási lehetőségek:

Budapest, Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben).

Felszerelés:

Fontos a megfelelő öltözet: évszaknak megfelelően öltözzünk a városnézéshez, és a fürdőruhát, törölközőt se felejtsük otthon! (természetesen, amikor nincs rájuk szükség, ezek a buszban hagyhatók.)

Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!

Módosítási díjak:

  • dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges
  • névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

Térkép
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak