Karácsonyi hangulat Elzászban

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 4 nap / 3 éj

 

 

137 200 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
4 nap / 3 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Besorolás: 1*
Besorolás: 2*
Besorolás: A kategória
Szállás: Hotel
Utazás: autóbusszal

Karácsonyi hangulat Elzászban

Karácsonyi hangulat Elzászban

Artablazat:

Utazás: autóbusszal    Szállás:  *** szálloda    Ellátás: reggeli   Részvételi díj: 134.900,-Ft/fő Egyágyas felár: 45.000,-Ft/fő  Félpanzió: 28.000 Ft/fő Biztosítás: 2.280,-Ft/fő Sztornóbiztosítás: 2% Kötelezően fizetendő audio-guide: 1.800,-Ft/fő    Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről: Strasbourg katedrális 4,4 EUR Haut-Koenigsburg vár 9 EUR   Utazás: Az utazás emelt szintű autóbusszal történik, - video-, vagy DVD, büfé.   Felszállási lehetőségek: Budapest - Déli pu. Koronaőr köz: 05:30 Tata – Shell kút, 64-es km, Remeteségi pihenő 06:15 Győr - M1-es autópálya 119-es km, Arabona pihenő, AGIP benzinkút: 07:00 Mosonmagyaróvár - M1-es autópálya 163-as km, Mosoni pihenő, MOL-Marché benzinkút: 07:20  

Az ár nem tartalmazza:

Utasbiztosítás, Útlemondási biztosítás, Belépők, Fakultatív programok

Az ár tartalmazza:

Utazás busszal, Szállás, Idegenvezető, Ellátás megadott szerint

Fekvese:

1. nap: Budapest - Innsbruck Kora reggeli indulás Budapestről. Folyamatos utazás Tirol fővárosába. Városnéző séta Innsbruckban, ahol a híres Aranytető előtti teret és utcákat a karácsonyi árusok népesítik be. Szabadidő a vásárban. Este szállás elfoglalása Innsbruck környékén. 2. nap: Strasbourg…a bíbor város Reggeli után utazás Strasbourgba. Gyalogos városnézés keretében megtekintjük a középkor legmagasabb katedrálisát s benne a világhíres csillagászati órát, majd hajóra szállunk, és a szűk csatornákon, zsilipeken keresztül folytatjuk a város felfedezését. A szabadidő keretében mindenki kedvére sétálgathat. A Petite France mesébe illő faberakásos épületeinek ódon negyede, a fő terek, a katedrális környéke, mind egybeolvadva Európa leggyönyörűbb karácsonyi vásárává változik. Itt a jó kedv, ünnepváró hangulat, illat és íz kavalkád a házigazda. Garantált varázslat az oda látogatóknak. 3. nap: Colmar, ahol megállt az idő… Délelőtt megtekintjük Elzász tökéletesen restaurált, legjelentősebb, középkori várát: Haut-Koenigsburgot. Ezután egy, a XVI. század óta szinte érintetlen kisvárosba, Riquewihrbe látogatunk. A délutánt Colmarban töltjük: akár egy korabeli képeslap szereplőiként is érezhetjük magunkat ott, ahol már a XVI. sz.-tól nagy hagyománya van a karácsonyi vásárnak. A középkori színes házikók ünnepi díszekben pompáznak, vanília, fahéj és megannyi mézes illat telíti be a kis csatornák mentén tekergő utcákat. Pici gondolákon ringatózó gyermekkórus angyali hangja karácsonyi dalokkal marasztalja a Föld minden részéről odasereglett látogatót. 4. nap: Strasbourg - Budapest Reggeli után hazaindulunk. Folyamatos utazás rendszeres pihenőkkel Budapestre.   BEUTAZÁSI FELTÉTELEK:  

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2022.11.25 - 4 nap / 3 éj
137 200Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak