Djerba

A mindössze 125 kilométer hosszúságú partszakasszal rendelkező, Tunéziához tartozó sziget a szárazföld déli részén fekszik. Bár az anyafölddel közigazgatásilag szoros kapcsolatban áll, ez az 514 km2 nagyságú terület, mégis teljesen önálló vallási, kulturális és politikai egységet képez. A sziget falvai, városkái és erődítményei tanúskodnak a dicsőséges korszakokról, a gazdag történelmi múltról, amelyet a berberek, a zsidók, a szicíliaiak, a spanyolok, a törökök és a kalózok írtak meg. A különböző népek hódítási törekvéseit könnyedén megérthetjük, ha figyelembe vesszük a vonzó lapos, homokos part remek kikötőit, az évenkénti 344 napsütéses napot, az átlagosan 20 °C-os sekély tengervizét.


Városok

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 db a keresésnek megfelelő utazást találtunk.
A keresővel tovább szűkítheti a találati listát!

Djerba

Sajnos, a keresett kifejezéssel a keresés nem volt sikeres, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudunk Önnek ajánlani semmit.

Keresőnk kontinensre, országra, városra, földrajzi helyekre vagy konrét szálláshelyek elérésére van beállítva.

Javasoljuk, hogy a fentiek bármelyikével indítson keresést, majd nagyon egyszerűen szűrje a keresés eredményét a bal oldalon lévő oszlop kapcsolóival!

Mivel oldalunk több tízezer utazáshoz és szálláshelyhez enged hozzáférést, így nagyon valószínű, hogy a fenti módszerrel rengeteg Önnek megfelelő ajánlattal szolgálhatunk.

Nincs találat