Vámpírok bálja

Pesti Magyar Színház
2019 március 14., csütörtök - 19:00

A Vámpírok bálja musical szilveszter esti előadása. A függöny legördülése után találkozás, beszélgetés és pezsgős koccintás a vámpírokkal.
Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, túl a 200. előadáson, tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

 

Részletes jegyárak (Ft/jegy):
5 000 Ft
6 200 Ft


A jegyárak tájékoztató jellegűek, a jegyet foglalni annak kifizetése után, a szabad helyek függvényében áll csak módunkban! Opciós jegyfoglalásra nincsen sajnos lehetőség!

Fizetési lehetőségek:
- személyesen Batthyány téri irodánkban készpénzben (I. ker., Batthyány tér 5-6 Vásárcsarnok I. em.)
- bank/hitelkártyával történő on-line fizetés

Átvételi lehetőségek:
- személyesen Batthyány téri irodánkban (I. ker., Batthyány tér 5-6 Vásárcsarnok I. em.)
- postai úton (+ postaköltség fizetendő: 600 Ft/rendelés)
- express kiszállítással (utánvéttel vagy bankkártyával:1800 Ft/rendelés)

További részletek megtekintése
5 000Ft/db
db
5 000Ft x 1
5 000Ft
MEGRENDELEM

MEGRENDELŐ ADATAI

Az Általános forgalmi adóról szóló 2007/CXXVII. Évi tv. 206 § (1) c.pontjának 2009. február 1-i változása értelmében utasnak az minősül, aki ténylegesen utazik. Amennyiben a megrendelő jogi személy úgy az áfatörvény 15. szakasza alapján az idegenforgalmi szolgáltatás árára +27% általános forgalmi adót kell felszámítani. vonatkozó törvény letöltése.

ÁTVÉTEL

MEGJEGYZÉS