The Illusionists

Tüskecsarnok, Budapest
2018 május 04., péntek - 20:00

Itt az idő, hogy a legnagyobb illuzionisták a magyar közönséget is elvarázsolják! A The Illusionists – Direct from Broadway produkció a Szöveg Színház Produkció közreműködésével kerül színpadra a Tüskecsarnokban 2018. május első hetében több alkalommal.

A The Illusionists – Direct from Broadway produkció a világ számos nagy színházában elért sikerek után most Budapestre érkezik, hogy rabul ejtse a magyar nézőközönséget. Észbontó látványvilág, káprázat és showműsor az, amelyet a világ hét hihetetlen illúzionistája a színpadra varázsol döbbenetes tehetségével. Tele vicces bűvésztrükkel, halált megvető attrakciókkal és lélegzetelállító mutatványokkal, a The Illusionists – Direct from Broadway elkápráztatja bármilyen korosztályú közönségét.

 

Részletes jegyárak ( Ft / jegy ):
10 990 Ft
13 990 Ft
15 990 Ft

A jegyárak tájékoztató jellegűek, a jegyet foglalni annak kifizetése után, a szabad helyek függvényében áll csak módunkban! Opciós jegyfoglalásra nincsen sajnos lehetőség!

 

Fizetési lehetőségek:             
- személyesen Batthyány téri irodánkban készpénzben (I. ker., Batthyány tér 5-6 Vásárcsarnok I. em.)             
- bank/hitelkártyával történő on-line fizetés

Átvételi lehetőségek:             
- személyesen Batthyány téri irodánkban (I. ker., Batthyány tér 5-6 Vásárcsarnok I. em.)             
- postai úton (+ postaköltség fizetendő: 600 Ft/rendelés)             
- express kiszállítással (utánvéttel vagy bankkártyával:1800 Ft/rendelés

További részletek megtekintése
10 990Ft/db
db
10 990Ft x 1
10 990Ft
MEGRENDELEM

MEGRENDELŐ ADATAI

Az Általános forgalmi adóról szóló 2007/CXXVII. Évi tv. 206 § (1) c.pontjának 2009. február 1-i változása értelmében utasnak az minősül, aki ténylegesen utazik. Amennyiben a megrendelő jogi személy úgy az áfatörvény 15. szakasza alapján az idegenforgalmi szolgáltatás árára +27% általános forgalmi adót kell felszámítani. vonatkozó törvény letöltése.

ÁTVÉTEL

MEGJEGYZÉS