Száll a kakukk fészkére

Belvárosi Színház
2018 május 09., szerda - 19:00

McMurphy, a zabolázhatatlan elítélt elmezavart szimulálva a börtönből átköltözik az elmegyógyintézetbe, hogy rabságát egy fokkal kíméletesebb körülmények között tölthesse le. Nem számít rá, hogy Ratched főnővér személyében rafináltabb zsarnokkal kerül össze, mint eddigi életében bárhol, bármikor. Nem marad más számára, mint a humor, hogy felvegye a harcot az elfogadhatatlanul, de olajozottan működő embergyár ellen. Meg kell találnia az emberi kapcsolatot a módszeresen elembertelenített ápoltakkal. Talán akkor sikerülhet...

Ken Kesey regényéből a hetvenes években készült színpadi és filmes adaptáció is. A film Jack Nicholson felejthetetlen alakításával lett alapmű. A színdarabot hosszú évek után láthatja újra a közönség Budapesten.

 

Részletes jegyárak (Ft/jegy):
3 400 Ft
4 000 Ft
4 700 Ft
 

A jegyárak tájékoztató jellegűek, a jegyet foglalni annak kifizetése után, a szabad helyek függvényében áll csak módunkban! Opciós jegyfoglalásra nincsen sajnos lehetőség!

Fizetési lehetőségek:     
- személyesen Batthyány téri irodánkban készpénzben (I. ker., Batthyány tér 5-6 Vásárcsarnok I. em.)     
- bank/hitelkártyával történő on-line fizetés

Átvételi lehetőségek:     
- személyesen Batthyány téri irodánkban (I. ker., Batthyány tér 5-6 Vásárcsarnok I. em.)     
- postai úton (+ postaköltség fizetendő: 600 Ft/rendelés)     
- express kiszállítással (utánvéttel vagy bankkártyával:1800 Ft/rendelés)

További részletek megtekintése
3 400Ft/db
db
3 400Ft x 1
3 400Ft
MEGRENDELEM

MEGRENDELŐ ADATAI

Az Általános forgalmi adóról szóló 2007/CXXVII. Évi tv. 206 § (1) c.pontjának 2009. február 1-i változása értelmében utasnak az minősül, aki ténylegesen utazik. Amennyiben a megrendelő jogi személy úgy az áfatörvény 15. szakasza alapján az idegenforgalmi szolgáltatás árára +27% általános forgalmi adót kell felszámítani. vonatkozó törvény letöltése.

ÁTVÉTEL

MEGJEGYZÉS