Nyúl Péter

Budapest Bábszínház
2019 február 11., hétfő - 10:00

Ajánlott életkor: 3+
Az előadás időtartama: 80 perc (1 szünettel)

Nyúl Péter valójában egy kisfiú, aki saját ösztöneitől vezérelve éli az életét és hágja át a szülői szabályokat, hogy aztán bajba keveredve, drukkolhassunk neki, hogy találja meg a saját biztonságos útját. Beatrix Potter meséi nagyon hasonlóak a nagymamám által fejből mesélt „Rossz Péter” történetekhez, melyeket gyerekként izgalommal hallgattam, sokszor ítélkezve a rakoncátlan kisfiú felett, aki a végére mindig tanult a hibáiból. Nyúl Péter egy nagyon szerethető figura, aki nagycsaládban nő fel, és roppant izgalmas élete van a szófogadatlansága, éhsége és kíváncsisága miatt. Mivel én magam is háromgyerekes anyuka vagyok, ezért nagyon érdekel, hogy hogyan tudom megmutatni ennek a nagycsaládos létnek az örömét és nehézségeit egy nyúlcsalád életén keresztül. A Boribon és Annipanni alkotócsapatával ezúttal a népszerű angol írónő bájos állatmeséiből készítettünk előadást az óvodás és kisiskolás közönségnek. Meg a szüleiknek. És minden gyereknek, aki nem akar még felnőni, no meg minden felnőttnek, aki nem felejtette el, milyen volt gyereknek lenni.

Részletes jegyárak ( Ft / jegy ):
2 100 Ft

A jegyárak tájékoztató jellegűek, a jegyet foglalni annak kifizetése után, a szabad helyek függvényében áll csak módunkban! Opciós jegyfoglalásra nincsen sajnos lehetőség!

Fizetési lehetőségek:  
- személyesen Batthyány téri irodánkban készpénzben (I. ker., Batthyány tér 5-6 Vásárcsarnok I. em.)  
- bank/hitelkártyával történő on-line fizetés

Átvételi lehetőségek:  
- személyesen Batthyány téri irodánkban (I. ker., Batthyány tér 5-6 Vásárcsarnok I. em.)  
- postai úton (+ postaköltség fizetendő: 600 Ft/rendelés)  
- express kiszállítással (utánvéttel vagy bankkártyával:1800 Ft/rendelés)

További részletek megtekintése
2 100Ft/db
db
2 100Ft x 1
2 100Ft
MEGRENDELEM

MEGRENDELŐ ADATAI

Az Általános forgalmi adóról szóló 2007/CXXVII. Évi tv. 206 § (1) c.pontjának 2009. február 1-i változása értelmében utasnak az minősül, aki ténylegesen utazik. Amennyiben a megrendelő jogi személy úgy az áfatörvény 15. szakasza alapján az idegenforgalmi szolgáltatás árára +27% általános forgalmi adót kell felszámítani. vonatkozó törvény letöltése.

ÁTVÉTEL

MEGJEGYZÉS