Zanzibár

Zanzibár érdekes keveréke az afrikai, indiai és az arab kultúráknak. Földrajzilag egyértelműen Afrikához tartozik, mivel a sziget egy ugrásra található a kontinenstől, viszont történelme során rengeteg kultúra hagyta itt a nyomát. Földrajzi fekvésének és gazdag növényvilágának köszönhetően több nép is szerette volna gyarmatai közt tudni Zanzibárt, a portugálok, az angolok és az arabok. Először az arabok uralták, sőt innen irányították az Ománi Szultánságot. A sziget ekkor élte fénykorát, mivel élénk kereskedelmet folytatott rabszolgákkal, fűszerszállítmányokkal, és különböző kincsekkel. Ennek az időszaknak az angolok hódítása vetett vége, mivel ők az élénk kereskedelmet bonyolító szigetet háttérbe helyezték. Mára a turisták is egyre inkább kezdik felfedezni Zanzibár gyönyörű tengerpartját. Ismerje meg Ön is ezt a páratlan szépséget!


Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 db a keresésnek megfelelő utazást találtunk.
A keresővel tovább szűkítheti a találati listát!

Zanzibár

Sajnos, a keresett kifejezéssel a keresés nem volt sikeres, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudunk Önnek ajánlani semmit.

Keresőnk kontinensre, országra, városra, földrajzi helyekre vagy konrét szálláshelyek elérésére van beállítva.

Javasoljuk, hogy a fentiek bármelyikével indítson keresést, majd nagyon egyszerűen szűrje a keresés eredményét a bal oldalon lévő oszlop kapcsolóival!

Mivel oldalunk több tízezer utazáshoz és szálláshelyhez enged hozzáférést, így nagyon valószínű, hogy a fenti módszerrel rengeteg Önnek megfelelő ajánlattal szolgálhatunk.

Nincs találat