Norvégia

Norvégia

Szemet gyönyörködtető, csipkézett határvonalaival amolyan európai vadnyugat. Bárhol járjunk is, egy ugrásnyira vagyunk az érintetlen természettől: még a legnagyobb városokat is erdővel borított zöld gyűrű veszi körül. Hegyvidékeit, fjordjait és gleccsereit világszerte csodálattal emlegetik, csakúgy, mint kulturált városait, romlatlan hangulatú halászfalvait és egyedülálló történelmi emlékeit, a vikingek hajóitól kezdve a középkori templomokig. A sarkkörtől észak felé haladva a horizont kitágul, az úszó jégtáblák tetején fókák, rozmárok és jegesmedvék sütkéreznek.


Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 db a keresésnek megfelelő utazást találtunk.
A keresővel tovább szűkítheti a találati listát!

Norvégia

Sajnos, a keresett kifejezéssel a keresés nem volt sikeres, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudunk Önnek ajánlani semmit.

Keresőnk kontinensre, országra, városra, földrajzi helyekre vagy konrét szálláshelyek elérésére van beállítva.

Javasoljuk, hogy a fentiek bármelyikével indítson keresést, majd nagyon egyszerűen szűrje a keresés eredményét a bal oldalon lévő oszlop kapcsolóival!

Mivel oldalunk több tízezer utazáshoz és szálláshelyhez enged hozzáférést, így nagyon valószínű, hogy a fenti módszerrel rengeteg Önnek megfelelő ajánlattal szolgálhatunk.

Nincs találat