A San Franciscói lakosok rendkívül ügyesen bánnak a metszőollóikkal, ha műkertészeti alkotások létrehozásáról van szó. Három különböző fotós képei is megörökítették eme egyedülálló...

A San Franciscói lakosok rendkívül ügyesen bánnak a metszőollóikkal, ha műkertészeti alkotások létrehozásáról van szó. Három különböző fotós képei is megörökítették eme egyedülálló növényeket. Az egyikük, Marc Alcock brit fotós, 2010-ben költözött a városba, képei témájának pedig San Francisco és Los Angeles különbségeit választotta.

A két város és a környező külvárosok házai, a növények, illetve a természet között ugyanis egyedülálló kapcsolat van. 

Minden háznak az utcában egyedülálló a személyisége. A festék színe, az építészeti tulajdonságok, valamint a természet összhangban vannak, ezzel valami igazán személyeset létrehozva a tulajdonos számára.

Találhatunk gondosan, szeretettel megtervezett alkotásokat, melyek tökéletesen illenek a ház építészeti megoldásaihoz, tudatos esztétikai döntések eredményeit, illetve olyan növényeket is, melyek egyfajta álcaként benövik az épületet, elrejtve ezzel a tulajdonosok otthonait a kíváncsi tekintetek elől.