Pattanjunk a kis csatornákban gondolába vagy közlekedjünk hajóval, hogy a várost egy teljesen másik arcáról ismerjük meg, mint gyalogosan. Napközben egy verhetetlen gnocchi vagy egy hamisíthatatlan pizza...

Velence non stop utazás  

Olaszország, Velence és környéke, Velence
Indulások: 2021.05.14-tól
Időpontok: 7 db
Ellátás: önellátás
Típus: Klasszikus városlátogatás
Szállás: Autóbusz
Utazás: autóbusszal

Velencének számos arca van: melankolikus, ködbe burkolózó, vidám és napsütötte, csodálatosan szép, de sok helyütt kikezdte az idő vasfoga. Ebben az egészen egyedülálló városban rengeteg hangulat fogja meg az embert. "La Serenissima" - a legfenségesebb -, így nevezte magát évszázadokon keresztül a büszke Velence. És joggal, mert a lagúnák városa egykoron az Adria királynője volt. Flottája uralta a tengereket. A kereskedelem és a hódítások mérhetetlen gazdagságot teremtettek számára. Mindmáig az e korból származó nemesi paloták övezik a csatornákat. 118 szigeten és szigetecskén alakult ki ez a város, az összeköttetést több mint 400 híd biztosítja. Titokzatos utcácskák nyílnak váratlanul festői terekre. 100 templomát világhírű mesterek, művészek freskói, falfestményei díszítik. Szent Márknak, a város védőszentjének szimbóluma az oroszlán, amely az egykori köztársaság hatalmi jelvényeként mindenütt jelen van. Velencében nemcsak rengeteg műkincs van, amit meg lehet nézni, itt a város maga egységes műemlék. És a város minden évben ezernyi színében ragyog fel, amikor a velencei karnevál alkalmával a maszkák drága és fantáziadús viseleteikben méltók akarnak lenni a város szépségéhez.

15 629 Ft/fő-től +

Pattanjunk a kis csatornákban gondolába vagy közlekedjünk hajóval, hogy a várost egy teljesen másik arcáról ismerjük meg, mint gyalogosan. Napközben egy verhetetlen gnocchi vagy egy hamisíthatatlan pizza kellő energiát ad, hogy egészen a késő esti órákig a városban járjuk a szűk sikátorokat. Velence nem csak a karneválról szól, így érdemes minden évszakban felkeresni! Verona romantikus kisvárosát pedig kézenfogva egy hamisítatlan olasz fagyival felfedezni örök élmény marad!