Különösen kedveljük a Timelapse felvételeket. Kirill Neiezhmakov igazán kitett magáért, bámulatos képsorokkal kápráztat el bennünket...

Kazany - Kultúrák és vallások találkozása Tatárföldön

Kazany - Kultúrák és vallások találkozása Tatárföldön  4*

Oroszország
Indulások: 2021.06.18-tól
Időpontok: 4 db
Ellátás: reggeli
Besorolás: 4*
Besorolás: A kategória
Szállás: Hotel
Utazás: repülővel

[r]menetrend szerinti közvetlen Wizz Air járattal

Nogai Hotel 4* belvárosi szállodában, kétágyas szobákban

svédasztalos reggeli

1. Azon utasaink részére ajánljuk ezt a programot, akik Oroszországban már többször is jártak, de ezt a csodálatos várost még nem volt alkalmuk megismerni.

2. A megszállott utazók számára, akik keresik azokat a helyeket, ahol nem ugyanazokkal a nagy áruházláncokkal, reklámokkal és szokásos hétköznapi gyakorlatokkal találkoznak, egyre kevesebb a „fehér folt” a térképeken. Tatárföld pontosan ilyen fehér folt egy átlag közép-európai fejében. A volgai tatárok a volgai bolgárok mellett sok más, szinte megszámlálhatatlan türk és finnugor eredetű népet is az őseik között tartanak számon, köztük az ősmagyarokat is.

3. A csoport kinttartózkodásakor zajlik a Szabantuj fesztivál, amely egy hagyományos, tatár nemzeti ünnep. A város több részén is zajlanak koncertek, sport események, népi játékok és kézműves vásárok, amelyeken az utasaink is részt tudnak venni.

 

Magyar nyelvű idegenvezető

A rövid városlátogatásunk alatt 2 világörökségi helyszínt is érintünk.

2021-es dátum és ár tájékoztató jellegű! Várható véglegesítés: 2020. decemberben.

192 335 Ft/fő-től +

Különösen kedveljük a Timelapse felvételeket. Kirill Neiezhmakov igazán kitett magáért, bámulatos képsorokkal kápráztat el bennünket. Moszkva nappal is gyönyörű arcát mutatja, de éjszak még különlegesebb hangulatot áraszt magából. A ragyogóan kivilágított épületek, óriási sugárutak és a templomok fényei beragyogják a sötét éjszakát. Mivel éjszakai sétára nem vállalkoznánk a városban, így különös örömmel fogadtuk ezt a videót! :)