Vietnám - Kambodzsa

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 14 nap / 11 éj

 

 

419 500 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
14 nap / 11 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Besorolás: 3*
Szállás: Hotel

Vietnám - Kambodzsa

Travel information (red box):

Tervezett létszám: 15-20 fő
Részvételi díj: 429.500 Ft magyar idegenvezetéssel
Reptéri és üzemanya. pótdíj+ jegykiállítási díj: 125.900 Ft
Kiscsoportos felár : 15.900 Ft
Főétkezés felár: ( 11 vacsora/ebéd ): 39.900 Ft
Egyágyas felár: 79 900 Ft

AZ ÁR TARTALMAZZA:
• 8 éj emelt középkategóriás hotelben
• 2 éj 4*-os szállodákban
• 1 éj vonaton, hálókocsiban (vagy 25.900
felárral repjegy + 1 éj hotelben)
• repülőjegyek 6 szakaszra
• magyar nyelvű és helyi idegenvezetés
• 3 hajótúra
• programok , transzferek légkondicionált busszal

KÜLÖN FIZETENDŐ:

• reptéri és üzema. ill. + jegykiáll. díj 125.900
kiscsoportos felár 10-14 fő: 15.900
• belépők, vízumok, biztosítások

Tervezett menetrend:
EMIRATES

29OCT BUDDXB       14:40  23:05
30OCT DXBHAN       03:30 12:30
10NOV SGNDXB    23:55    04:25 11NOV DXBBUD    08:25 11:40


Program:

1. nap: Esti indulás Bp-ről, repülés átszállással Saigonba. (3éj)

2. nap: Érkezés Saigonba; transzfer a hotelbe; esti séta a városközpontba.

3. nap: MEKONG-DELTA Kora reggel indulunk
Ázsia legnagyobb folyami deltájának felfedezésére: Cai Be úszópiac megtekintése hajóról.
Érdekes megfigyelni a vízen élő emberek életét.  Megtekintjük a Dél-vietnámi templom- és kertépítészet remekét, a Vinh Trang Pagodát. My Tho város kikötőjéből indulva hajózás a Teknős-szigetre vezet; trópusi gyümölcskertészet evezős csónakkal utazunk egy csodás természetes csatorna árnyas pálmafái alatt. Lovas riksával és bőséges ebéd kertes étteremben, majd visszaút a Mekong egyik főágán.

4. nap: SAIGON-PHNOM PHEN
De. buszos városnézés a mai nevén Ho Chi Minh városnak nevezett dél-vietnámi nagyvárosban, melyet a virágos terek és a sok ezernyi motoros tesznek még különlegesebbé. Notre Dame katedrális, Postapalota, Városháza, Opera, Újraegyesítési Palota (kívülről). Délután utazás busszal a kambodzsai határra, majd a fővárosba. (240 km) Szállás elfoglalása után esti séta a Mekong parton.

5. nap: PHNOM PENH II. Kambodzsa fővárosának felfedezése: Királyi Palota, Ezüst Pagoda, Centrál Market épülete. A város nevét adó Wat Phnom templom és Függetlenségi emlékmű megtekintése. Kora este repülés Siem Reap-be, Angkor turistavárosába. Szállás (3 éj).

6.nap: ANGKOR I. Megtekintjük a csodálatos Khmer templomokat és tereket: az ősi városközpont Angkor Thom díszes kapuja ( Victoria gate az oroszlános híddal), majd belül Bayon Templom a hatalmas kőarcokkal és a lenyűgöző domborművekkel, Elefánt és Lepra Király teraszok. Az ősi város falain kívül meglátogatjuk: Preah Khan ( legnagyobb khmer uralkodó apjának szentelt látványos templom); Neak Pean (érdekes geometriai elrendezéssel és szobrokkal); Keleti Baray ősi víztározó a Mebon hindu templommal Ta prom- talán a legtöbbet fotózott Khmer templom az óriási fák szentélyekre ránőtt gyökereivel; Thommanon – az egyik legkifinomultabb díszítésű, Shíva és Vishnu istenekkel felszentelt templom.

7.nap: ANGKOR II. Angkor környékére utazunk és megcsodáljuk a Banteay Srei aprólékosankifaragott, kis „ékszerdobozra” emlékeztető remekművét. Du. következik utunk egyik fénypontja,az Angkor WAT, a lenyűgöző méretű XII. sz-i több udvarból és toronyból álló híres templomegyüttes megtekintése. Naplemente szemlélése a Bakheng hegyen álló Bakheng Templomból (nem garantált)

8.nap: TONLE SAP- DANANG- MY SON
Hajótúra a Siem Reap közeli hatalmas tavon. A vízről megfigyeljük egy jellegzetes úszó falu életét.Du. repülés Danang-ba , majd felkeressük Vietnám Nr. 1 középkori romvárosát a Champa Királyság osi központját: My Son X sz. templomegyüttese és a körülvevo dzsungel lenyűgözi a látogatót.

9.nap: HOI AN-Vietnam No. 1 műemlékvárosa Vezetett városnéző séta a nagy múltú gazdag kereskedőváros francia- kínai-japán stílusú műemléki központjában: Kínai pagodák, díszes paloták, kolonális csodák, japán híd. Fakultatív hajózás a Thu Bon folyón a fafaragók szigetére vagy szabadidő, vásárlási lehetőség (bőséges kézműves, festmény stb. választék az óvárosban). Du. tengerparti pihenés, fürdési lehetőség a város melletti Cua Dai beach finomhomokos fövenyén.

10. nap: Közép-Vietnám csodái III.
Felkeressük a híres Márvány Hegyeket, melyek buja erdőkkel fedett sziklaormai látványosan emelkednek a tengerparti síkság fölé. A gyalogos túraútvonalon – amely a vietnámi buddhizmus legfőbb szent ösvénye – megcsodálunk két különleges pagodát, két lélegzetelállító barlangtemplomot; Márványfaragó üzem. Danang folyópartján felkeressük a Cham Múzeumot (világon egyedülálló hindu-khmer szoborgyűjtemény). Pihenés a háborús csatákról is elhíresült Hai Van hágón (bunkerek).

11. nap: HUÉ – a császárváros Reggeli után hajókázás a Parfüm-folyón: halászfalu, Thien Mu, folyóparti pagoda. Az Unesco világörökségét képező ősi „Birodalmi város” megtekintése ahol Vietnám császárai 210 évig uralkodtak: díszkapu, uralkodói csarnokok, tavak, pazar templomegyüttes, díszkertek. Du. két szép természeti környezetbe épített császári síremlék megtekintése. Éjszaka utazás vonattal Észak-Vietnámba. (Éjszaka repülővel is megtehető ez a szakasz)

12. nap: a HALONG-öböl varázsa Hanoi-ból utazás busszal Ázsia leglátványosabb természeti jelenségéhez: hajókirándulás a különleges formájú mészkő szirtek között a festői öbölben, látogatás 1 barlangban. Ebédet a hajón szolgálják fel, miközben élvezhetjük a káprázatos tengerikarsztvidéket. Szállás Hanoi-ban.

13. nap: HANOI
Egésznapos városnézés. Észak-Vietnám fővárásában: óváros, Ngoc Son tavi pagoda;Ho Chi Minh mauzóleum, Egycölöpös pagoda, Quan
Than templom. Transzfer a reptérre, indulás haza átszállással.

14.nap: Érkezés haza.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2017.10.29 - 14 nap / 11 éj
419 500Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak