Ausztrália - Új-Zéland 15 napos nagykörút

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 15 nap / 12 éj

 

 

895 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
15 nap / 12 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Szállás: Hotel

Ausztrália - Új-Zéland 15 napos nagykörút

[r] repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással

3-4*-os szállodákban

reggeli, főétkezések a program szerint 

1. Az ötödik kontinens, Ausztrália különleges állatvilága lépten-nyomon újabb érdekességekkel lep meg minden utazót.

2. A sivatag közepén álló  „nagy vörös szikla” az Ayers rock (Uluru) és az Olga – hegység a kontinens közepén található vörös homokkő sziklák látványa örökre rabul ejti a látogatót.

3. Egy didgeridoo hangja az ausztrál éjszakában évezredekre repíti vissza az utazó képzeletét.

 

Kis létszámú csoport, max. 20 fő!

Természeti látnivaló

UNESCO világörökségi helyszínek

Programok:

Kuranda Falu (min. 10 fő): 49 000 Ft
Félnapos Nyugati – part túra Aucklandból: 19 000 Ft
Félnapos Hobbit falva kirándulás, Aucklandból: 75 000 Ft

Leiras:

1. nap: Budapest – Dubai

Indulás Budapestről menetrend szerinti közvetlen járattal Dubaiba.  

2. nap: Dubai - Sydney 

Dubaiból utazás közvetlen járattal Sydney-be. Érkezés Sydney-be az esti órákban, Transzfer a szállodába. Éjszaka Sydney-ben. (2 éj)

3. nap: Sydney

Reggel kezdődik az egésznapos városnéző programunk a világ egyik legismertebb épületénél, az Operaháznál, Darling Harbour, Kínai-negyed, Sydney Aquarium, Sydney Operaház, Rock negyed, Zenei Konzervatórium, Parlament, Hyde Park, St. James Katedrális, St. Marys Katedrális, Művészeti Galéria, King’s Cross és Bondi Beach. Majd felszállunk egy városnéző hajó fedélzetére, hogy egy finom ebéd mellett megtekintsük a város egy másik arcát, a Sydney – kikötő felől. Szállás és éjszaka Sydney-ben.

4. nap: Sydney-Ayers Rock

Transzfer a repülőtérre, utazás Ayers Rock-ba. Érkezés után megnézzük az Uluru Aboriginal Kulturális Központot, valamint a naplementét az Ayers Rock-Ulurunál,  egy pohár ital és snack mellett. Éjszaka Ayers Rockban. (2 éj)

5. nap: Ayers Rock/Uluru-Olga hegység/Kata Tjuta

Még napfelkelte előtt egy egészen különleges kilátóhelyhez, az Uluru melletti Talinguru Nyakunytjaku-hoz utazunk, innen csodáljuk meg a felkelő nap fényétől izzó Uluru, a Nagy Vörös szikla látványát. Reggelizni visszatérünk a szállodába, majd folytatjuk a programunkat az Olga hegység (Kata Tjuta megtekintésével. A program folytatódik a Walpa - szorosban, ahol egy könnyű, 1 órás sétát teszünk az Olga hegység két legmagasabb „kupolája” mellett. Éjszaka Ayers Rockban.

6. nap: Ayers Rock/Uluru - Cairns

Reggeli utántranszfer a repülőtérre, utazás Cairns-be. Fakultatív programlehetőség, lásd. részletes program. Szállás Cairns-ben (2 éj).

7. nap: Nagy – korallzátony  

Egész napos hajókirándulás a Quicksilver katamaránnal, az Agincourt - szalagzátonyra. A zátonynál ki lehet szállni és búvárkodni is lehet a felszerelést a programszervező biztosítja. Napközben a személyzet gondoskodik egy finom ebédről. A program végeztével hajózás vissza Cairnsbe.

8. nap: Cairns – Sydney – Christchurch

Reggel transzfer a repülőtérre és utazás átszállással Új Zélandba, Christchurch – be. Szállás Christchurch-ben. (1 éj)

9. nap: Christchurch-Franz Josef

Reggeli után transzfer a pályaudvarra és TranzAlpine vonattal, a világ egyik legszebb vasútvonalán utazunk Greymouth-ba. A Déli Alpok hegyei között vonatozva gyönyörködünk az elénk terülő látványban. Greymouthba érkezés után transzfer Franz Josef – be, az azonos nevű gleccser alá, ahol a szálláshelyünk is. Érkezés után felkeressük, a számunkra ismert uralkodóról, Ferenc József császárról elnevezett gleccsert is.  Szállás Fanz Josef-ben. (1 éj)

10. nap: Franz Josef – Wanaka – Queenstown

Reggel indulunk a Déli Alpokon keresztül Queenstown-ba. Útközben megállunk a Wanaka – tónál, megcsodáljuk a festői látványt, a hegyeket és utazunk tovább Queenstown-ba. Szállás Queenstown-ban. (2 éj)

11. nap: Queenstown – Milford Sound – Queenstown

Reggeli után egész napos kirándulásra indulunk, Új – Zéland egyik legismertebb látványosságához, a Milford – Soundhoz (fjord). A program része a Scenic Cruise hajókirándulás is. A nap végén visszatérünk a szálláshelyünkre.

12. nap: Queenstown – Auckland

Reggel kezdődik a félnapos városnéző programunk Queenstownban, természetesen a programunk része a híres Skyline gondola is, a program végeztével transzfer a repülőtérre, repülünk az Északi – Szigetre, Aucklandba. Érkezés után elfoglaljuk a szálláshelyünket. Szállás Aucklandban (2 éj)

13. nap: Auckland

Reggeli után kezdődik a félnapos városnéző programunk. Ismerkedünk az egykori fővárossal, hangulatával, látványosságaival, majd felmegyünk a Sky Towerre is, ahonnan lélegzetelállító panoráma nyílik a városra a kikötőre és a környező hegyekre, vulkánokra.   A nap hátralévő része szabad program. 

14-15. nap: Auckland - Budapest

Transzfer a repülőtérre és utazás haza Magyarországra. Érkezés a 15. napon

 

  UNESCO Világörökségi helyszínek
  • Ausztrália – Uluru-Kata Tjuta National Park (Ayers Rock)
  • Ausztrália – Nagy-Korallzátony 
  • Ausztrália – Sydney, Operaház

Ár tartalmazza:

a szállást 3-4 *-os szállodákban, kétágyas szobákbanreggelis ellátást és a programban említett főétkezéseketa megadott programokat és a szükséges belépőketa helyszíni közlekedésta magyar nyelvű idegenvezetést

Ár nem tartalmazza:

nemzetközi és belföldi repülőjegyeket illetékekkel kb. 795 000 Ftvízum ügyintézési díjat 5.000 Ftútlemondási biztosítást 1,5%EGYÉB KÖLTSÉGEKBBP biztosításegyágyas felár 395 000 Ftfakultatív programok

További információk 2:

Az út idegenvezetője

Rokolya Péter

referens – csoportkísérő – idegenvezető

Gyermekkorom egyik meghatározó olvasmánya –  a „Világjáró” Jelky András kalandjai – alapján már akkor szerettem utazni, amikor még alig lehetett. Minden évben találkoztam a szoborral így soha nem felejtettem el, nemcsak hajózni, utazni is kell! Végül a sport, és később a munkám révén megvalósult az álmom. Munkám és hobbym következtében számtalan országba, minden lakott földrészre eljutottam, de az egyik legnagyobb szerelem Ázsia, az ázsiai kultúra és azon belül India lett. Vallom utazni úgy érdemes, hogy minden érzékszervünk kapjon valamit az adott országból, ha megnézünk minden megnézhetőt, megkóstolunk mindem megkóstolhatót, meghallgatunk minden meghallgathatót, persze ha lehet, tapintunk, és szaglunk is. De a legfontosabb, hogy ezeken felül a léleknek is adjunk valami pluszt, valami különlegeset. Erre törekszem az idegenvezetői munkám során is, amikor hazajövünk, ne csak azt mondhassuk el, igen voltunk abban az országban, hanem jártunk is ott.

Ismerje meg Ausztráliát és Új-Zélandot!

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2018.02.28 - 15 nap / 12 éj
895 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak