ISZTAMBUL - CSOPORTOS VÁROSLÁTOGATÁS PROGRAMOKKAL

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 4 nap / 3 éj

 

 

109 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
4 nap / 3 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: Családi
Utazás: repülővel
Besorolás: 3*
Szállás: Hotel

ISZTAMBUL - CSOPORTOS VÁROSLÁTOGATÁS PROGRAMOKKAL
Isztambul - városlátogatás a Boszporusz partján magyar idegenvezetéssel, egész napos városnézéssel

Időpontok: október 25-28. (3 éjszaka) „Ha csak egyetlen pillantást vethetnénk e világra, Isztambul az, mit látni kell” – szól Alphonse de Lamartine híres mondata. És valóban, lenyűgöző ez az Európa és Ázsia határán fekvő, 2500 éves történelemmel, gyönyörű épületekkel, lélegzetelállító boszporuszi látképpel bíró, vibráló és színes metropolisz! A Bizánci és az Oszmán Birodalom egykori székhelye, Isztambul páratlan történelmi kincseket őriz. A paloták és mecsetek, a tarka bazárok, a keleti fűszerektől illatozó levegő, a müezzin imára hívó éneke, a jövőt idéző felhőkarcolók és az ízek kavalkádja rabul ejtik az utazó szívét.

 

Isztambul városlátogatás 1. nap Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjárattal. Transzfer a szállodába, bejelentkezés.

Isztambul városlátogatás 2. nap Reggeli után egész napos gyalogos városnézés az óvárosban, ahol a Hagia Sophia templom, a XVII. században, Ahmed szultán által épített Kék mecset, majd a bizánci időkben rendezett versenyek helyszíne, a Hippodromé megtekintése után ebéd. Délután az 1468-ban épült Toplapi Palota meglátogatása, mely több száz évig az Oszmán birodalom adminisztratív központja volt, majd a közel 4000 üzletből álló Fedett Bazárban vásárlási lehetőség.

Isztambul városlátogatás 3. nap Reggeli után szabad program. Fakultatív programlehetőség: Délelőtt autóbuszos városnézés, mely során ősi bizánci falak és az Aranyszarv-öböl megtekintése után látogatás a Fűszerbazárban. Menetrend szerint közlekedő hajóval 2 órás hajókázás a Boszporusz-tengerszorosban, majd ebéd egy helyi étteremben. Autóbusszal a Boszporusz-híd megtekintése, mely összeköti Isztambul európai és ázsiai felét. Látogatás az Oszmán Birodalom uralkodóinak utolsó nyári rezidenciájában, a Beylerbeyi Palotában. Majd a Kamilka hegyről, a város legmagasabb pontjáról gyönyörű kilátás nyílik a városra. Visszautazás a szállodába, ahol vacsora és szállás.

Isztambul városlátogatás 4. nap Reggeli után kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre menetrend szerinti repülőjárattal. Minimum létszám 20 fő.

Isztambul látnivalók   Hagia Sophia Az oszmán-török építőművészet legjava Topkapı palota Négyszáz éven át épült, szépült Kék - mecset Ahmed szultán fényűző dzsámija Taksim tér A törökök szemében itt kezdődik a város igazán   Fedett Bazár Kapalıçarşı - tarka-barka, hangos és mozgalmas Dolmabahçe palota Aranytól és kristályoktól roskadozó Elsüllyedt Palota A belváros föld alatti attrakciója Galata-híd Ahonnan frissen sült hal ínycsiklandó illata áramlik  

Az ár nem tartalmazza:

 • illetékek
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosítás
 • fakultatív program
 • borravalók

Az ár tartalmazza:

 • utazás Budapest – Isztambul – Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal turista osztályon
 • 3 éjszakai szállás helyi besorolás szerint háromcsillagos szálloda kétágyas, zuhanyozós szobáiban
 • félpanziós ellátás
 • repülőtéri transzferek autóbusszal
 • isztambuli városnézés belépőkkel és ebéddel
 • magyar idegenvezető

Szállás:

3 éjszakai szállás helyi háromcsillagos szálloda kétágyas, zuhanyzós szobáiban.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2018.10.25 - 4 nap / 3 éj
109 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak