ISZTAMBUL - CSOPORTOS VÁROSLÁTOGATÁS PROGRAMOKKAL

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 4 nap / 3 éj

 

 

99 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
4 nap / 3 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: Családi
Utazás: repülővel
Besorolás: 3*
Szállás: Hotel

ISZTAMBUL - CSOPORTOS VÁROSLÁTOGATÁS PROGRAMOKKAL
Isztambul - városlátogatás a Boszporusz partján magyar idegenvezetéssel, egész napos városnézéssel

Időpontok: 2018. október 20-23. (3 éjszaka) „Ha csak egyetlen pillantást vethetnénk e világra, Isztambul az, mit látni kell” – szól Alphonse de Lamartine híres mondata. És valóban, lenyűgöző ez az Európa és Ázsia határán fekvő, 2500 éves történelemmel, gyönyörű épületekkel, lélegzetelállító boszporuszi látképpel bíró, vibráló és színes metropolisz! A Bizánci és az Oszmán Birodalom egykori székhelye, Isztambul páratlan történelmi kincseket őriz. A paloták és mecsetek, a tarka bazárok, a keleti fűszerektől illatozó levegő, a müezzin imára hívó éneke, a jövőt idéző felhőkarcolók és az ízek kavalkádja rabul ejtik az utazó szívét.

A májusi és októberi hosszú hétvégék során remek alkalom kínálkozik Isztambul felfedezésére csoportos városlátogatásunkkal! Tartson velünk és ismerje meg a csodás Isztambul látnivalóit, arcait, ízeit, színeit!  

Isztambul városlátogatás 1. nap Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjárattal. Transzfer az isztambuli szállodába, bejelentkezés.

Isztambul városlátogatás 2. nap Egész napos gyalogos városnézés az óvárosban, ahol az Hagia Sophia templom, a XVII. században, Ahmed szultán által épített Kék mecset, majd a bizánci időkben rendezett versenyek helyszíne, a Hippodrom megtekintése után ebéd. Délután az 1468-ban épült Topkapi Palota meglátogatása, mely több száz évig az Oszmán birodalom adminisztratív központja volt, végül vásárlási lehetőség a közel 4000 üzletből álló Fedett Bazárban. Szállás Isztambulban.

Isztambul városlátogatás 3. nap Reggeli után szabad program. Fakultatív programlehetőség: A fűszerbazár megtekintése után hajókázás Európa és Ázsia között. Indulás az Aranyszarv-öbölből menetrend szerint közlekedő hajóval: a hajóról a Boszporusz híd, a Dolmabahce Palota, a Beylerbeyi Palota, számos márvány palota, valamint az ottomán építészeti stílusban épült fából készült villák megtekintése. Ebéd egy helyi török étteremben a Çamlıca hegyen, Isztambul legmagasabb pontján (268 m), ahonnan gyönyörű kilátás nyílik mindkét kontinensre. Szállás Isztambulban.

Isztambul városlátogatás 4. nap Reggeli után kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre menetrend szerinti repülőjárattal. Minimum létszám 20 fő.

Isztambul látnivalók   Hagia Sophia Az oszmán-török építőművészet legjava Topkapı palota Négyszáz éven át épült, szépült Kék - mecset Ahmed szultán fényűző dzsámija Taksim tér A törökök szemében itt kezdődik a város igazán   Fedett Bazár Kapalıçarşı - tarka-barka, hangos és mozgalmas Dolmabahçe palota Aranytól és kristályoktól roskadozó Elsüllyedt Palota A belváros föld alatti attrakciója Galata-híd Ahonnan frissen sült hal ínycsiklandó illata áramlik  

Az ár nem tartalmazza:

 • illetékek
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosítás
 • fakultatív program
 • borravalók

Az ár tartalmazza:

 • utazás Budapest – Isztambul – Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal turista osztályon
 • 3 éjszakai szállás helyi besorolás szerint háromcsillagos szálloda kétágyas, zuhanyozós szobáiban
 • félpanziós ellátás
 • repülőtéri transzferek autóbusszal
 • isztambuli városnézés belépőkkel és ebéddel
 • magyar idegenvezető

Szállás:

3 éjszakai szállás helyi háromcsillagos szálloda kétágyas, zuhanyzós szobáiban.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2018.10.20 - 4 nap / 3 éj
99 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak