ISZTAMBUL - CSOPORTOS VÁROSLÁTOGATÁS PROGRAMOKKAL

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 4 nap / 3 éj

 

 

122 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
4 nap / 3 éjszaka
4 nap / 3 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: Családi
Utazás: repülővel
Besorolás: 3*
Szállás: Hotel

ISZTAMBUL - CSOPORTOS VÁROSLÁTOGATÁS PROGRAMOKKAL
Isztambul - városlátogatás a Boszporusz partján magyar idegenvezetéssel, egész napos városnézéssel  

Isztambul varázslatos, ősi városa egyedülálló a világon. Megannyi kultúra, kelet és nyugat, a Boszporusz és a Márvány-tenger találkozik a transzkontinentális városban, melynek történelmi magja és kereskedelmi központja Európában van, de lakosságának egyharmada Ázsiában él. Többezer éves múltja során volt már Lygos, Konstantinápoly és Új-Róma, a régi korok titkait őrzik a páratlanul gazdag építészeti emlékek: mecsetek, minaretek, paloták, templomok, zsinagógák, múzeumok. A számtalan kontraszt, az illatok, a színek és az ízek pompás kavalkádja azonnal lenyűgözi az utazót Isztambulban, ebben a semmihez sem hasonlítható városban. Isztambuli városlátogató programunk második tavaszi pótcsoportja már elérhető!

Isztambul városlátogatás 1. nap Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjárattal. Transzfer a szállodába, bejelentkezés. Látogatás a Fedett Bazárban. Este vacsora a szállodában.

Isztambul városlátogatás 2. nap Reggeli után egész napos gyalogos városnézés az óvárosban, ahol a Hagia Sophia templom, a XVII. században, Ahmed szultán által épített Kék mecset, majd a bizánci időkben rendezett versenyek helyszíne, a Hippodrom megtekintése után ebéd. Délután az 1468-ban épült Toplapi Palota meglátogatása, mely több száz évig az Oszmán birodalom adminisztratív központja volt (a látogatás nem tartalmazza a belépést a Hárembe). Este vacsora a szállodában.

Isztambul városlátogatás 3. nap Reggeli után szabad program. Fakultatív programlehetőség: Délelőtt látogatás a Szulejmán-mecsetben, Isztambul második legnagyobb mecsetében, majd a Fűszerbazár megtekintése után ebéd egy helyi étteremben. Délután látogatás a fényűző Dolmabahce Palotában, mely 1856-1923 között az Oszmán Birodalom adminisztratív központja volt. Majd hajókázás az Aranyszarv öbölből az Európát és Ázsiát elválasztó Boszporusz tengerszoroson. A szoros két oldalán paloták, villák és erődök láthatók. Visszautazás a szállodába, ahol vacsora és szállás. Fakultatív esti programlehetőség: Esti hajókázás a Boszporusz öbölben török folklór esti programmal és vacsorával, korlátozott italfogyasztással.  

Isztambul városlátogatás 4. nap Reggeli után kijelentkezés a szállodából. Csomagok elhelyezése a szállodában, rövid szabadprogram, majd transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre menetrend szerinti repülőjárattal. Minimum létszám 20 fő.

Isztambul látnivalók   Hagia Sophia Az oszmán-török építőművészet legjava Topkapı palota Négyszáz éven át épült, szépült Kék - mecset Ahmed szultán fényűző dzsámija Taksim tér A törökök szemében itt kezdődik a város igazán   Fedett Bazár Kapalıçarşı - tarka-barka, hangos és mozgalmas Dolmabahçe palota Aranytól és kristályoktól roskadozó Elsüllyedt Palota A belváros föld alatti attrakciója Galata-híd Ahonnan frissen sült hal ínycsiklandó illata áramlik  

Az ár nem tartalmazza:

 • illetékek
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosítás
 • borravalók
 • fakultatív program
  Kirándulás a Boszporusz tengerszoroson, ebéddel
  Török folklór est vacsorával

Szállás:

3 éjszakai szállás helyi háromcsillagos szálloda kétágyas, zuhanyzós szobáiban.

Az ár tartalmazza:

 • utazás a menetrend szerinti repülőjárattal, Budapest-Isztambul-Budapest útvonalon, turista osztályon, 1 db feladott poggyásszal
 • 3 éjszakai szállás az október 17-i, 24-i és december 30-i dátumokon helyi besorolás szerinti háromcsillagos, az október 31-i dátumon helyi besorolás szerint négycsillagos szálloda kétágyas szobáiban
 • félpanziós ellátás
 • repülőtéri transzfer autóbusszal
 • egész napos isztambuli városnézés belépőkkel, ebéddel
 • magyar idegenvezető az utazás teljes időtertamára

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.10.17 - 4 nap / 3 éj
122 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

MÓDOSÍTÁS
 • 17.
  Csütörtök
 • 24.
  Csütörtök
2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak