Zeusz földjén

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 7 nap / 6 éj

 

 

148 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
7 nap / 6 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: körutazás
Utazás: autóbusszal
Besorolás: 3*
Szállás: Egyéb

Zeusz földjén

·          Nyaralás a görög tengerparton

·          Meteorák, a sziklaszirtre épített kolostorok

·          Olümposz, az istenek hegye

Program:

Az alábbi program 2019. július 1-je előtt induló útjainkra érvényes. Az utána induló utak programjai még előkészítés alatt állnak.


1. NAP: PÉCS (DEBRECEN) – BUDAPEST – SZEGED – SZABADKA – BELGRÁD – NIS (715 km)

Reggeli indulás után Szeged-Röszke útvonalon érkezés Szerbiába. Szabadkán séta, nézelődés. Ez a város Paliccsal együtt a Monarchia idején kedvelt üdülőhely volt. Fő látnivalók: sze­cessziós városháza, Korzó, klasszicista színház… Városnézésünk után keresztül utazunk a Vajdaságon és Belgrád érintésével érke­zünk Nis környékére. Szállás, vacsora.

2. NAP: MACEDÓNIA – GÖRÖGORSZÁG – THESSZALONIKI – PARALIA RÉGIÓ (420 km)

Reggeli után folytatjuk utunkat és a kora délutáni órákban érke­zünk Tesszalonikibe. Buszos városnézés, majd rövid gyalogos séta Észak-Görögország legnagyobb városában. A Fehér torony a város legismertebb látványossága, a XVIII. század óta sok célt szolgált, jelenleg múzeum. A környéke a város egyik legpezsgőbb hangulatú központja. Este érkezünk Paralia közelében lévő szál­lásunkra, Hotel Ammos Beach www.ammos-beach.gr (5 éj).

3. NAP: PIHENÉS

Egész nap fürdés, pihenés a homokos tengerparton.

4. NAP: HOTEL – METEORÁK – HOTEL

Reggeli után, aki akar, fürdik, napozik az aranysárga színű homo­kos tengerparton, de van egy fakultatív programjavaslatunk is. Jöjjenek, tekintsék meg velünk az UNESCO Világörökség Listáján is szereplő Meteorákat. A sziklaszirtekre épített kolostorok a világ egyedülálló látványosságai. Két kolostor megtekintése szere­pel programunkban. Ezt követően egy ikonfestő műhelyt kere­sünk fel, ahol emléktárgyak vásárlására is lesz lehetőség. Délután Kalambakában séta, nézelődés. Visszaúton megállunk a Tempi-völgyben. Itt az Aphrodithe forrásnál megszépülhetünk. Késő délutáni órákban érkezünk vissza a szállodába. Fakultatív Meteorák kirándulás (belépővel, jelentkezés a hely­színen): 25 €.

5. NAP: HOTEL – OLIMPOSZ – HOTEL

Délelőtt folytatjuk Görögország megismerését, autóbuszunk­kal elmegyünk a görög mitológiából is ismert Olimposz hegy megtekintésére. A tengerparttól több mint 1.000 m-t emelke­dünk a kilátóig, ahol gyönyörködünk a tájban. Reméljük, felhők nem árnyékoljk be a mesés kilátást. Aki a kirándulás helyett a szállodában akar maradni, természetesen azt is lehet. Délután érünk vissza szállásunkra, majd fürdés, pihenés a tengerparton.

6. NAP: PIHENÉS

Egész nap sportolási lehetőség vagy fürdés, pihenés a tengerpar­ton, illetve a szállodánkban.

7. NAP: GÖRÖGORSZÁG – BUDAPEST (810 km)

Korán reggel, hidegcsomaggal indulunk Macedónián és Szerbián keresztül hazafelé. Határátlépés. Szeged után Budapestre érke­zés – határátlépések időtartamának függvényében – az esti órákban. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.06.21 - 7 nap / 6 éj
148 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak