Hétvége a Vajdaságban

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 2 nap / 1 éj

 

 

27 500 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
2 nap / 1 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: félpanzió
Típus: körutazás
Utazás: autóbusszal
Besorolás: 3*
Szállás: Hotel

Hétvége a Vajdaságban

Út leírás:

HÉTVÉGE A VAJDASÁGBAN
(2 nap/1 éjszaka, autóbusszal)


Időpontok: V.18., VI.22., IX.7., X.12.
Utazás: Légkondicionált autóbusszal
Felszállási lehetőségek: Budapest, Kecskemét, Szeged
Elhelyezés: 3*-os, 2 ágyas szállodai szobákban
Ellátás: félpanzió (reggeli, vacsora)

Program:
1. nap: Indulás Budapestről a kora reggeli órákban. Utazás a Palicsi- tóhoz, mely a legenda szerint egy Pál nevű pásztor könnyeiből töltődött fel, aki itt őrizte nyáját. A tó partján felépített Női strand a magyaros szecesszió egy remek példája. A pihenés céljára emelt szokatlan formájú építmény több mint száz év alatt sem vesztett bájából. Tovább utazás Szabadkára. A várost hihetetlen kulturális öröksége, gazdagon díszített épületei, multikulturális szellemisége és európai jellege teszik egyedivé. Sétánk során megtekintjük a szecessziós stílusban épült Városháza lenyűgözően szép dísztermét, valamint a zsinagógát. Rövid szabadidő után folytatjuk utunkat Újvidékre. Felkeressük az elegáns belváros szebbnél szebb épületeit: a Duna utca kereskedő házait, a katolikus, a szerb ortodox templomokat, valamint a Duna Parkot. Tovább utazás a Duna Gibraltárjaként ismert Péterváradra. Látogatást teszünk a 110 hektáron elterülő erődben, ahol megtekintjük Újvidék panorámáját, a híres óratornyot és a sáncerősséget. Szállás, vacsora.
2. nap: Reggeli után 1 órás hajózás a Duna- Száva torkolatában. Majd folytatjuk utunkat Zimonyba. Zimony ma Belgrád déli városrésze, 5 kilométerre a főváros központjától. Különleges mediterrán hangulatú szűk kis utcái elsősorban a Dalmát-tengerpartra jellemző építészetet és városrendezést idézik, elegáns monarchiabeli házai között mintha megállt volna az idő. Zimonyt a Hunyadi-torony uralja. A Cigány-hegynek nevezett dombtetőn, az egykori zimonyi vár sarokbástyáinak romjait fedezhetjük fel. A négyszögletes várudvar közepén magasodik az 1896-ban épített Hunyadi-torony, a millenniumi emlékmű. Szabadprogram. Majd bejárjuk a híres nándorfehérvári várat. Hunyadi János itt verte vissza a török ostromot, és itt halt hősi halált Dugovics Titusz. A győztes csata emlékére szól minden délben a harangszó. Rövid szabad program a ?belgrádi Váci utcában?, majd hazautazás Röszkén keresztül. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Belépők (helyszínen fizetendő) 1.000 dinár

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.10.12 - 2 nap / 1 éj
27 500Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak