89. Genfi Autókiállítás - tartalmas programokkal

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 5 nap / 4 éj

 

 

118 500 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
5 nap / 4 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Utazás: autóbusszal
Besorolás: 3*
Szállás: Hotel

89. Genfi Autókiállítás - tartalmas programokkal
89. Genfi Autókiállítás - tartalmas programokkal

Az ár nem tartalmazza:

Fakultatív programok

Az ár tartalmazza:

Utazás busszal, Közlekedés, Szállás, Ellátás megadott szerint, Idegenvezető, Egyéb leírás szerint

Artablazat:

Árak és felárak (1 főre) Részvételi díj: 118.500 Ft 1ágyas felár: 35.500 Ft 4x vacsora felár: 18.000 Ft Utasbiztosítás (BBP)2.825 Ft CL PLUS biztosítás*: 7.200 Ft Utazás:autóbusszal Elhelyezés: 4 éjszaka szálloda *** Ellátás:4x reggeli Fakultatív programok (25 főtől) Autókiállítás belépőjegy (helyszínen fizetendő):11 CHF Pilatus-csúcs fogaskerekűvel (helyszínen fizetendő) 49 CHF Belépők és jegyek tájékoztató árai: 30 CHF Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 8 Euro Minimális létszám: 35 fő Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Tatabánya (pálya)-Győr-Hegyeshalom (határ) útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

Fekvese:

Utazunk hegyen-völgyön át!  Útközben minden érdekel bennünket, ami közlekedés!

5 nap/4 éj

1. nap: Szeged–Budapest–salzkammerguti tavak–Innsbruck (körny.) (820 km)Elutazás Szegedről a kora reggeli órákban. Utazás a Budapest–Hegyeshalom–Gmunden útvonalon a Salzkammerguti tavakhoz. Megállunk a Traunsee gyöngyszeménél Gmundenben, ahol a tóra épült Ort kastélyát tekintjük meg. Utunkat folytatjuk Innsbruck környéki szálláshelyünkre.
2. nap: Innsbruck - Alberg-hágó - Pilátus-csúcs fogaskerekűvel! Luzern és a közlekedési múzeum!Reggelit követően felejthetetlen útvonalon vezet utunk. Tiszta idő esetén az Alberg-hágó sziklaormai közötti látványos úton haladunk. 1800 méter magasságban fotószünetre állunk meg, ahol séta keretében fedezzük fel az alpesi virágokat, növényeket. Svájcba érkezve a Pilátus hegycsúcs meghódítására, ahová a luzerni tó partjáról felvonón jutunk fel (felvonójegy). A felhők felett 2128 méter magasságban tornyosuló csúcsai közül a legmagasabb a Tomlishorn-hegycsúcs. Felkapaszkodunk kilátóteraszára, sétálunk a kialakított sétautakon. Folytatjuk felfedezésünket Svájcban, így a luzerni tó partján létesült közlekedési múzeumban teszünk látogatást, ahol bepillantást nyerhetünk az autóipar valamint a vasúti közlekedés rejtelmeibe. Szálláshelyünkre az esti órákban érkezünk, ahol 2 éjszakát töltünk a gyönyörű svájci hegyek között.
3. nap: 89. Genfi autókiállítás és MontreauxKorai reggelit követően az autó kiállítások tavaszi fellegvárába, Genfbe igyekszünk autóbusszal. A mai napunk nagy részét az autógyártók újdonságainak szenteljük (belépőjegy egyénileg). A napot a kiállítás területén töltjük szebbnél-szebb és a jövőbe mutató autócsodák között. A késő délutáni órákban Montreaux-be érkezve élvezzük tóparti sétányát, majd szálláshelyünkre térünk vissza.
4. nap: Gruyeres – Bern – Interlaken - Staubbach-vízesés és ZürichKorai reggelit követően ismét gasztronómiai élvezeteknek hódolunk! Gruyeresben megtekintjük a középkori városka hangulatos kastélyát (kívülről), majd ízes sajtkóstolón veszünk részt (felár ellenében)!  Svájc „fővárosában”, Bernben ismerkedünk óvárosával, mely az UNESCO Világörökség része. Sétálunk a híres Árkádok mentén, megtekintjük medveparkját. Utunkat folytatva a Thuni-tó partján utazva a két tó partján fekvő Interlakenbe érkezünk, a berni Alpok leghíresebb gleccservidékére, ahol egy rövid megálló alkalmával feltekintve tiszta időben láthatjuk a Jungfrau csúcsát is. Lauterbrunnenben megtekintjük a Staubbach-vízesést. A „nagy hármas” Mönch, Eiger, Jungfrau fenséges magaslatai alatt, a hegy gyomrában zuhog a Trümmelbach-patak... E gyönyörű túra után Zürich környéki szálláshelyünkre az esti órákban érkezünk.
5. nap: Zürich-Innsbruck-Budapest-SzegedKorai reggelit követően rövid sétát teszünk Zürich óvárosában, a Grossmünsterben, mely megőrizte ősi jellegét, ellentétben a modern városrészekben felhőkarcolókat, irodaházakat, elegáns butikokat és üzleteket találunk. Hazafelé indulunk az Innsbruck-Salzburg-Bécs útvonalon. Érkezés Budapestre az éjszakai órákban, majd tovább utazás Szegedre.

x

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.03.14 - 5 nap / 4 éj
118 500Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak