Srí Lanka-i körutazás 4 éj + 3 éj Paradise Beach Hotel

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 9 nap / 7 éj

 

 

332 900 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
9 nap / 7 éjszaka
9 nap / 7 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: félpanzió
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Besorolás: 3*
Szállás: Hotel

Srí Lanka-i körutazás 4 éj + 3 éj Paradise Beach Hotel

Ár nem tartalmazza:

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték 128.000 Ft/fő, igény szerinti transzfer a hazautazás napján a repülőtérre 13.000 Ft/fő, belépőjegyek kb. 120 EUR/fő, körutazás során 4*-os szállás felára 64.900 Ft/fő, foglalási díj 1.000 Ft/fő, vízum 15.000 Ft/fő, early check-in, 1,5% storno biztosítás, BBP biztosítás 870 Ft-tól/fő/nap.

Ár tartalmazza:

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegy a Qatar Airways menetrendszerinti járatán, fedélzeti ellátás, személyenként 1 db 30 kg-os feladható poggyász, szállás, félpanzió (reggeli, vacsora), magyar nyelvű asszisztencia és idegenvezetés, körutazás alatti transzferek.

Az árak a foglalás időpontjától és a szabad helyektől függően változhatnak! Az utazás menetrendszerinti járatokon történik, jegykiállítás után a jegyek és az illetékek nem téríthetők vissza és az adatok csak felár ellenében módosíthatók! Az árak minimum 8 fő jelentkezése esetén érvényesek! Már 2 fő foglalásakor is indítjuk a programot felár ellenében, kérje részletes tájékoztatónkat!

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.03.23 - 9 nap / 7 éj
332 900Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak