Tavaszi szellők Tenerifén - repülővel

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 8 nap / 7 éj

 

 

256 700 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
8 nap / 7 éjszaka
8 nap / 7 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: félpanzió
Utazás: repülővel
Besorolás: 4*
Szállás: Hotel

Tavaszi szellők Tenerifén - repülővel
Tavaszi szellők Tenerifén - repülővel

Artablazat:

Árak és felárak (1 főre) Részvételi díj: 256.700 Ft Repülőjegy és repülőtéri illeték:kb. 110.000 Ft 20 kg feladható poggyász: kb. 35.000 Ft 1ágyas felár: 42.000 Ft Utasbiztosítás (BBP) 4.520 Ft CL PLUS biztosítás*: 10.000 Ft Utazás: repülővel Elhelyezés: 7 éjszaka szálloda *** Ellátás:7x reggeli Fakultatív programok (15 főtől) Nagy szigettúra ebéddel: 75 Euro Teide Nemzeti Park ebéddel:75 Euro Santa Cruise - Taganana ebéddel:75 Euro Euro Loro Park belépőjegy (felnőtt) 37 Euro La Gomera kirándulás ebéddel: 90 Euro Minimális létszám: 15 fő Csatlakozási lehetőség: Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a rep.téri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

Az ár nem tartalmazza:

Utasbiztosítás, Fakultatív programok, Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

Az ár tartalmazza:

Utazás repülőgéppel, Szállás, Ellátás megadott szerint, Idegenvezető

Fekvese:

1.nap: Budapest – Tenerife repülővel
Menetrend szerint érkezünk az örök tavasz szigetére Tenerifére, majd transzfer a sziget északi oldalán lévő Puerto de la Cruz „fővárosba”, szálláshelyünkre. Szállodánk Puerto de la Cruzban, a tengerparthoz közel lesz félpanzióval ahol 7 éjszakát töltünk.
2-7. nap: Pihenés az örök tavasz szigetén fakultatív kirándulásokkal
A főváros Puerto de la Cruz a sziget északi részén, kedvelt üdülőhely, mely hatalmas kikötőjével és különleges operaházával kiemelkedő célpont az utazó számára. A szigeten egész évben egymást érik a tradicionális kanári ünnepségek és fiesták, szinte minden hétre jut valamilyen zenés-táncos esemény. A nyüzsgő élet, a boltok sokasága és a számtalan programlehetőség csábítja az idelátogatót. Elsősorban a rendkívüli mikroklímájának köszönhetően burjánzó szubtrópusi és trópusi növényzete illetve a tradicionális építészete miatt népszerű. Számos látnivalóval büszkélkedik. Itt található a világ egyik legjobb állat- és növénykertje, a Loro Park, amely számtalan érdekes előadással, lakójával várja látogatókat. Az óceán partján végig futó sétányon kellemes sétát tehetünk nap mint nap... cukrászdák, éttermek és butikok egész sorát egy banánfák tövében álló tradicionális kanári stílusú kis San Telmo kápolna teszi egyedivé, mellette pedig a városka egyik jelképe a Cezar Manrique által tervezett Lago Martianez nagyon különleges, trópusi környezetet idéző medencéi a kaszinóval. A pihenés közben fakultatív programokat ajánlunk utasainknak. (részletes leírás honlapunkon: www.zseppelin.hu) 
8. nap: Tenerife – Budapest repülővel
Reggelit követően pihenve búcsúzunk a szigettől, majd menetrend szerint hazautazás Budapestre.
x

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.04.03 - 8 nap / 7 éj
256 700Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak