Spanyol varázslat: Kasztília, Valencia és Toledo

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 5 nap / 4 éj

 

 

185 500 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
5 nap / 4 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Besorolás: 3*
Szállás: Hotel

Spanyol varázslat: Kasztília, Valencia és Toledo
Spanyol varázslat: Kasztília, Valencia és Toledo

Az ár nem tartalmazza:

Repülőtéri illeték, Fakultatív programok

Az ár tartalmazza:

Utazás repülőgéppel, Közlekedés, Szállás, Ellátás megadott szerint, Telepített magyar nyelvű képviselet, Idegenvezető, Egyéb leírás szerint

Artablazat:


Árak és felárak (1 főre) 2019. Részvételi díj: 185.500 Ft
Repülőtéri illeték kb.:45.000 Ft
1 ágyas felár: 49.000 Ft
3x fakultatív vacsora:17.600 Ft Utasbiztosítás (BBP): 2.850 Ft
CL PLUS biztosítás*: 8.500 Ft Utazás: menetrend szerinti repülővel, helyben autóbusszal
Elhelyezés: 4 éjszaka szálloda***, 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás:4x reggeli Fakultatív programok (15 főtől)
El Escorial vezetéssel 16.500 Ft+belépő
Toledo kirándulás 16.500 Ft
Flamenco-est, itallal 14.500 Ft
Prado képtár vezetéssel, belépővel 8.500 Ft
Óceonográfiai múzeum kirándulás 30 EUR
Tapas vacsora borkóstolóval 20.800 Ft Belépők és jegyek tájékoztató árai: 50 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 10 EUR Minimális létszám: 15 fő
Csatlakozási lehetőség: Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a rep.téri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

Fekvese:


1. nap: Budapest–Madrid

Elutazás menetrendtől függően repülővel Madridba. Transzfer a szállodába, ahol 3 éjszakán keresztül szálláshelyünk lesz. Repülő menetrend függvényében autóbusszal ismerkedünk a várossal, átfogó képet kapva Madridról. A Las Ventas Bikaviadal arénától indulva a Santiago Bernabeu érintésével megállókkal a Cuatro Torres üzleti negyedbe utazunk, Madrid 4 nagy felhőkarcolójához. Útközben elhaladunk a Cuzco, Picasso-torony, Felfedezések tere, Kolumbusz emlékmű, Kasztilia-tér, Európa Kapu útvonalon. Gyalogos városnézésünk során Madrid óvárosában főbb nevezetességeivel ismerkedünk: Almudena katedrális, Mercado San Miguel piac (kívülről), Puerta del Sol, Plaza Mayor (főtér) majd autóbusszal szálláshelyünkre utazunk, közben számos nevezetesség mellett haladunk el: Posta Palota, Palacio Liria, Gran Via, Debod templom, Spanyolország tér, Calle Mayor, Puerta del Sol, Parlament, Neptun szökőkút, Alcala-kapu, útvonalon utazunk, majd szálláshelyünkre érkezünk.

2. nap: Madrid – a spanyol főváros és az El Escorial (60 km)

Reggelit követően folytatjuk ismerkedésünket a spanyol fővárossal: Cervantes-emlékmű, Királyi Palota, óváros, Fakultatív ajánlatunk: a méltán világhírű Prado Múzeum megtekintése, látogatás magyar nyelvű idegenvezetővel. Legnagyobb spanyol festők egyedülállóan gazdag kép gyűjteménye: El Greco, Velazquez, Goya, Zurbaran, Murillo … A városnézést követően délután szabadidő, vásárlási lehetőség a belvárosban vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: (jelentkezéskor foglalni kell!) Ellátogatunk a világ nyolcadik csodájához, az El Escorialhoz. A spanyol királyok rezidenciáját és temetkezési helyét helyi vezetéssel ismerhetjük meg. Visszatérünk szálláshelyünkre.

3. nap: Madridból szuperexpresszel Toledóba 30 perc alatt!

Reggelit követően kedvére élvezheti Madrid hangulatát egyénileg vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: metróval a pályaudvarra igyekszünk és szuperexpressz gyorsvonattal Kasztília fővárosába, Toledóba utazunk, ahol autóbusszal érkezünk a volt királyi székhelyre, mely gazdag történelmi múlttal rendelkezik és nyomába eredünk! Páratlan műemlékeit látogatjuk meg idegenvezetőnkkel: a város fölé emelkedő katedrálisát, a városházát, a zsidó negyedet, a Santo Tomé-templomot, El Greco leghíresebb festményével. Szabadidejében kedvére ismerkedhet a várossal majd szuperexpresszel Madridba térünk vissza. Estére flamenco-estre csábítjuk! Fakultatív ajánlatunk: tipikus spanyol flamenco show-n veszünk részt, hangulatos zenével, tánccal.

4. nap: Madridból szuperexpresszel a csodálatos Valenciába 1 óra 40 perc alatt!

Reggelinket követően ismét a gyorsvonat lesz a segítségünkre, hogy „pillanatok alatt” a művészetek városába, Valenciába utazzunk. Spanyolország 3. legnépesebb városát gyorsan megszeretjük mediterrán hangulata, friss levegője, az utcákból áradó tisztaság, gyönyörű pálmafákkal szabdalt épületei és pezsgő, de mégis nyugodt életét látva! A vonatpályaudvarról autóbusszal indulunk a város felfedezésére: a kikötő felől érkezve az egykoron folyómedret feltöltve megcsodáljuk a híres spanyol építész, Santiago Calatrava által tervezett hatalmas, csodálatos és futurisztikus épületekből álló komplexumait, mindegyike valóságos modern építészeti mestermű! Az Opera, L'Hemisferic és a Tudomány Múzeumának épületeit. A Guliver park mellett elgurulva Európa legnagyobb gótikus városkapuja a Torres de Serranos-t követően érkezünk szálláshelyünkre. Rövid pihenőt követően gyalogosan és az ultramodern metrót kihasználva Valencia meghódítására indulunk: Bazilika és a közvetlen közelségében lévő gótikus katedrálisa (benne a Szent Grál másolata és Goya festmények), a mediterrán hangulatú Casco Antiguo és Barrio del Carmen városrészek szűk, kanyargós, labirintus-szerű utcáin érjük el a piac épületét. Óvárosi sétánkat templomok, szépen díszített házak kísérik. Városnézésünk végén talán a leghíresebb valenciai Selyembörze (Selyempalota) gótikus épületét tekintjük meg, melynek külső és belső látványa lebilincseli az idelátogatót! Szabadidő a városban majd a szálláshelyünkre térünk vissza. Estére fakultatív borkóstolóval egybekötött vacsorát ajánlunk: jöjjön velünk Valencia hangulatos óvárosába és foglaljon helyet egy tipikus spanyol étteremben, ahol a vacsoránk helyi ízeknek megfelelően hamisíthatatlan valenciai paella lesz borkóstolóval egybekötve (közlekedés metróval csoportosan).

5. nap: Te csodálatos Valencia! … és hazautazás Budapestre

Reggelit követően a repülőmenetrendtől függően lehetőség nyílik egyénileg a méltán világhírű, Európa legnagyobb Óceonográfiai Múzeumának megtekintésére (taxi: kb 15 Euro/út a belvárosból), ahol 110 ezer m2-en kül- és beltéri területeken a tengeri élővilág több ezer példáját tekinthetjük meg, köztük cápákat, delfineket és fókákat. A víz alatti, 70 méter hosszú csatornába lépve a cápák és a különböző tengeri állatok szó szerint az ember körül úszkálnak. Lebilincselő élmény vár ránk! Ha a vízivilág nem elég csábító, egyénileg lehetőség nyílik könnyedén a valenciai metrón elérni a belvárost, helyet foglalni egy-egy tapas bárban, leülni egy csésze kávéra és szemlélni egy igazi mediterrán nagyváros mindennapjait, szabadidő Valenciában, igény szerint a még nem látott objektumok felkeresése egyénileg. Repülő menetrend függvényében (átszállás lehetősége) transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.

x

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.10.30 - 5 nap / 4 éj
185 500Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak