Észak-Spanyolország csodái

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 5 nap / 4 éj

 

 

332 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
5 nap / 4 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Besorolás: 3*
Szállás: Egyéb

Észak-Spanyolország csodái

·          Tengerparti öblök Santanderben és San Sebastinban

·          Meseszép gótikus katedrálisok

·          Rövid városnézés Madridban

·          Borkóstolás a híres borvidéken

Program:

Az alábbi program 2019. július 1-je előtt induló útjainkra érvényes. Az utána induló utak programjai még előkészítés alatt állnak.


1. NAP: BUDAPEST – SANTANDER – SANTILLIANA DEL MAR – SANTANDER

Menetrend függvényében, várhatóan a reggeli órákban repülés Santanderbe. Megérkezésünk után Santilliana del Marba megyünk. Itt található a világhírű Altamira-barlang és a mellette lévő múzeum, amely tökéletes mása az eredeti barlangnak. A barlangba nem tudunk bemenni, de a múzeumban megcsodálhatjuk az ősi barlangrajzok tökéletes másait. Ezt követően megtekintjük Santilliana középkori óvárosát. Délután Santanderbe, „az Atlanti-óceán koronájának kék gyémántja” felé indulunk. A város hangulata jól ötvözi a tengerparti életstílust és a néhai királyi üdülőhely eleganciáját. Séta a város történelmi negyedében. Meglátogatjuk a gyönyörű Magdalena félszigetet, majd a Cabo Mayor világítótoronytól csodaszép panoráma tárul elénk a Sardinero partra. Rövid városi séta után a Santander közeli szállásunkra utazunk.

2. NAP: SANTANDER – POTES – FEUNTE DÉ – SAN VICENTE (210 km)

Reggeli után a régió hegyvidékes része felé indulunk, melynek legmagasabb pontja 2.800 m. Útközben megállunk a festői középkori kisvárosban Potesben, ahol lesz lehetőségünk vásárolni a helyi sajtokból és likőrökből. Ezt követően tovább utazunk Feunte Dé-be, ahol felvonóval jutunk fel az 1.823 m magas csúcsra, ahonnan tiszta idő esetén meseszép panoráma tárul elénk a környező hegyekre és zöldellő völgyekre. Délután Santo Toribio kolostorát keressük fel, amely a katolikus vallás egyik legjelentősebb helyszíne, ugyanis itt őrzik annak a keresztnek egy darabját, amelyre Jézus Krisztust felfeszítették. Visszautunk során rövid megállás egy régi halászvárosban, San Vicente de la Barqueraban amely az Oyambre Nemzeti Park lagúnájában található, óvárosa igazi gyöngyszem. Szállás a közelben.

3. NAP: SAN VICENTE – SAN SEBASTIAN – BILBAO – VITORIA-GASTEIZ (410 km)

Reggel útnak indulunk a baszk régió három legfőbb városa – San Sebastian, Bilbao és Vitoria-Gasteiz – felé. Első állomásunk San Sebastian, amely az egyik legszebb fekvésű spanyol város. A kagylóöböl talán Spanyolország leglátványosabb városi tengerpartja. Több szép templom és hangulatos paloták ékesítik városnézésünket. Ezt követően irány Bilbao. A városba való megérkezés előtt láthatjuk a Vizcaya-hidat, amely a legidősebb függőhíd a világon, így méltán része az UNESCO világörökségeinek.

Bilbao megismerése a Ribera Élelmiszerpiac látogatásával kezdődik, amely szerepel a Guinness Rekordok könyvében is. Itt ebédelési lehetőségünk is lesz. Több csodás templomot és katedrálist láthatunk városnézésünk során, végül a Nervion folyó közelében lévő Guggenheim Múzeumhoz érkezünk. Bilbaot követően Vitoria-Gasteizbe indulunk, amely a baszk tartomány igazgatási központja. Vitoria híres két katedrálisáról. Szállás a közelben.

4. NAP: VITORIA-GASTEIZ – BURGOS – RIBERA DEL DUERO – SEGOVIA (320 km)

Reggeli után Castilla & Leon tartomány felé vesszük az irányt. Burgos a Szent Jakab-zarándokút egyik fő helyszíne. Az óvárosban sétálunk, meglátogatjuk Európa egyik legszebb gótikus katedrálisát, a Santa Maria katedrálist, amely az UNESCO világörökség része. Délután érkezünk, a híres borvidékre, Ribera del Dueroba. Itt egy tradícionális borászatba teszünk látogatást, ahol megismerkedhetünk a helyi borkészítés rejtelmeivel. Programunkat borkóstoló színesíti. Ezután Segovia felé indulunk, amely egy csodálatos város, csodálatos építészettel és mesebeli várral és a híres római vízvezetékkel, amely több mint 2.000 éves. Szállás a közelben.

5. NAP: SEGOVIA – MADRID – BUDAPEST

Reggel a spanyol fővárosba, Madridba indulunk. Városnézésünk alkalmával végig sétálunk a Puerta Solon, illetve a Plaza Mayor téren, amely a nyilvános kivégzések, koronázások és fieszták helyszíne volt. Láthatjuk a Királyi palotát. Ezt követően szabadprogram a belvárosban a reptérre induló transzferig. Esti órákban hazaindulás Budapestre. A Liszt Ferenc Repülőtérre érkezés éjfél körül.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.06.17 - 5 nap / 4 éj
332 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak