Székelyföldi Nagykörút

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 6 nap / 5 éj

 

 

85 600 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
6 nap / 5 éjszaka
6 nap / 5 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: félpanzió
Utazás: repülővel
Besorolás: 2*
Szállás: Panzió

Székelyföldi Nagykörút
A 6 napos körutazásban programunkat Csíkszeredával Hargita megye székhelyével, Tusnádfürdővel, a híres üdülőhellyel, Csíksomlyóval és a Szent Anna kráter tóval bővítjük ki, mert így lesz teljes Erdélyről kialakult képünk. A kulturális és a természeti élményen kívül kulináris élvezetekben is lesz részük! Megkóstolhatják a pityókát, a székely gulyást és káposztát… Útvonal: Budapest-Kecskemét-Szeged-Hódmezővásárhely-Békéscsaba, határátkelés Méhkeréknél, visszaútban határátkelés, Nagylak után Makó - Hódmezővásárhely-Szeged- Budapest ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ 2018. december 20-IG !!!!

Az ár tartalmazza:

utazás autóbusszal, szállás, reggeli és vacsora, idegenvezető/csoportkísérő

Az ár nem tartalmazza:

Belépők: 65 Łei + 1.000 Ft/fő helyszínen fizetendő. (1 Lei= 72 Ft kb.). Storno bizt.: 1,5%, Fak. szendvics rendelés ebédre az utazás során: 350 Ft/db Italfogyasztás Utasbiztosítás

Szállás:

3* magyar panziókban, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban

További részletek:

Az akciós árból nem tudunk további kedvezményt adni! Egyágyas felár: 10.000.-/fő, Nyugdíjas kedvezmény: 5% Gyermekkedvezmény 14 éves korig 2 felnőttel egy szobában, pótágyon: 10%. Belépők: 65 Łei + 1.000 Ft/fő helyszínen fizetendő. (1 Lei= 72 Ft kb.). Storno bizt.: 1,5%, Fak. szendvics rendelés ebédre az utazás során: 350 Ft/db. (Idő eltolódás + 1 óra) Minimum létszám 18 fő. A programok sorrendje változhat! Ülőhelyek a megrendelés sorrendjében!

Ellátás:

félpanzió (erdélyi házias finomságok, specialitások)

Közlekedés:

komfortos autóbusszal

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.08.16 - 6 nap / 5 éj
85 600Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak