Erdélyi Barangolások

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 5 nap / 4 éj

 

 

75 900 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
5 nap / 4 éjszaka
5 nap / 4 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: félpanzió
Utazás: autóbusszal
Besorolás: 2*
Szállás: Panzió

Erdélyi Barangolások
Több, mint 20 éve szervezzük ezt a programunkat nagy sikerrel, mert Erdély mindig vonzó utasaink számára. Vannak, akik még nem jártak ott és vannak, akik már igen, de szívesen visszatérnek. Erdély gyönyörű tájai és szép városai mindenkit elvarázsolnak. Ezért programjainkat úgy állítottuk össze, hogy legyen benne városnézés, természeti szépségek, érdekességek és különlegesség. Beszívhatjuk a parajdi sóbánya levegőjét, megtekintjük Mátyás király szülőházát, nagy költőink emlékhelyeit. Megismerhetjük a Gyilkos tó történetét és elmegyünk a Pokol kapujáig. Útvonal: Budapest-Kecskemét-Szeged-Hódmezővásárhely-Békéscsaba, határátkelés Méhkeréknél, visszaútban határátkelés, Nagylak után Makó - Hódmezővásárhely-Szeged- Budapest

Az ár tartalmazza:

utazás autóbusszal, szállás, reggeli és vacsora, idegenvezető/csoport kísérő

Az ár nem tartalmazza:

Belépők: 50 Łei + 1.500 Ft/fő helyszínen fizetendő. ( 1 Lei= 70- 72 Ft körüli) Storno bizt.: 1,5% az aktuális részvételi díj függvényében. Foglalási díj 14-65 év között 1.000 Ft/fő Idegenforgalmi adó: 16 €/fő Fakultatív szendvics rendelés kérhető ebédre az utazás során: 350 Ft/db Italfogyasztás Utasbiztosítás

Szállás:

3* magyar panziókban, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban

Előnyök és hátrányok:

FIGYELEM! Ebben a programban Csíksomlyó nem szerepel!

Tipp:

Fakultatív szendvics rendelés kérhető ebédre az utazás során 350 Ft/db áron!

További részletek:

A Felárak/ kedvezmények mindig az eredeti árból számolandók! Egyágyas felár: 8.000 Ft/fő, Gyermekkedvezmény 14 év alatt 2 felnőttel egy szobában, pótágyon: 10 % Belépők: 50 Łei + 1.500 Ft/fő helyszínen fizetendő. ( 1 Lei= 70- 72 Ft körüli) Storno bizt.: 1,5% az aktuális részvételi díj függvényében. Minimum létszám 35 fő Ülőhelyek a megrendelés sorrendjében!

Ellátás:

félpanzió (erdélyi házias finomságok, specialitások)

Közlekedés:

komfortos autóbusszal

Kedvezmények:

A kedvezmények nem vonhatók össze!

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.07.19 - 5 nap / 4 éj
75 900Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak