Kirándulás Portugália legszebb szigetein: Azori-szigetek és Madeira

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 8 nap / 7 éj

 

 

283 289 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
8 nap / 7 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Portugália távolabbi részeire utazunk, hogy felfedezzük az Atlanti-óceán kincseit! Utazásunk főleg természet közeli, így aki szeret kirándulni és a természetben kalandozni itt a helye! Kiscsoportos utazásunk során fantasztikus vulkanikus tavakat, lenyűgöző teaültetvényeket vagy éppen az óceán mellett elterülő hegyoldalakat látogatunk meg. 

Portugália távolabbi részeire utazunk, hogy felfedezzük az Atlanti-óceán kincseit! Utazásunk főleg természet közeli, így aki szeret kirándulni és a természetben kalandozni itt a helye! Kiscsoportos utazásunk során fantasztikus vulkanikus tavakat, lenyűgöző teaültetvényeket vagy éppen az óceán mellett elterülő hegyoldalakat látogatunk meg. 

Utazás alapadatai:

Utazás: TAP Air Portugal járattal
Utazás: menetrendszerinti járattal
Ellátás: reggeli
Típus: Kaland

Szállásleírás:


3*-os szállodákban

Szállás: Hotel
Besorolás: 3*

Egyéb szolgáltatások:
3*, Hotel

Programleírás:

1. nap: Budapest, Ponta Delgada
Indulás a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérről Portugália irányába, hogy egyátszállást követően megérkezzünk az Atlanti-óceán egyik legvarázslatosabb szigetére.

2. nap: Barrosa-hegy, Lagoa do Fogo, Cha Gorreana teaültetvény
A mai nap megtapasztalhatjuk, hogy miért is hívják Sao Miguel-t a "zöldszigetnek". A buja Barrosa-hegyen testközelből láthatjuk az Azori-szigetekegyedi növényvilágát. A kirándulásunk fénypontja egy gyönyörű kilátópont,ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk a Lagoa do Fogo-ra, mely az egyiklegszebb vulkanikus tó az egész szigetcsoporton. A tó partján pihenünk, majd adélutáni órákban ellátogatunk a Európa egyetlen klasszikus teaültetvényére aCha Gorreana teaültetvényre. Itt megnézhetjük a tea cserjéket illetve afeldolgozási folyamatokba is betekintést nyerünk. Szállásunkra a késő délutániórákban térünk vissza.

3. nap: Furnas-tó, Terra Nostra botanikus kert
A reggeli elfogyasztása után elindulunk, hogy a sziget legszebb természetilátnivalóit felfedezzük. A Furnas-i krátertó maga a valóságos csoda. Azegzotikus környezet látványa és a zöld minden árnyalata garantáltan el fogbennünket varázsolni. A nap további részében a sziget növényvilágávalismerkedünk a Terra Nostra botanikus kertben illetve az itteni termálvizesmedencékben pancsolunk. Ponta Delgadaba a délutáni órákban térünk vissza.

4. nap: Ponta Delgada, Sete Cidades (LagoaAzul)
A reggelink elfogyasztása után elindulunk a mai gyönyörű kirándulásunkra. SeteCidades hangulatos kis falucskájába utazunk, mely a sziget nyugati felébenfekszik. Fantasztikus hegyek, zöldellő természet veszi körbe a falucskát.Sétálunk a Lagoa Azul és a Lagoa Verde partján, majd kisebb pihenőt tartunk. Aszendvicseink elfogyasztása után továbbindulunk, hogy egy fantasztikuskilátóból tekintsünk vissza erre a mesebéli tájra. A nap további részét PontaDelgada városában töltjük.

5. nap: Ponta Delgada, Funchal (Madeira)
Reggeli, majd transzfer a repülőtérre és elrepülés Madeira fővárosába,Funchalba.
*menetrend függvényében, tervezett program: Monte apró településévelismerkedünk. Nagyszerű látkép tárul elénk erről a hegyes, dombos vidékről.Monte plébániatemplomában nyugszik az utolsó magyar király, IV. Károly.Természetesen az ő nyughelyére is ellátogatunk. A nap zárásaként a PalaceBotanikus Kertet járjuk be, hogy megismerkedjünk a szigetre jellemzőnövényvilággal.

6. nap: Funchal, Szent Lőrinc-félsziget, Funchal
Kényelmesen indítjuk a reggelt, ahogy a helyiek is teszik. Reggeli utánindulunk fölfedezni a sziget északkeleti részét. A Szent Lőrinc-félszigetreutazunk, ahol egy könnyebb kirándulásra indulunk. Varázslatos, ám picit kopártáj tárul elénk, melynek a hangulata mégis magával ragadja az utazót. Aleszakadt sziklafalak, melyek meredeken nyúlnak az óceánba, döbbenetes látványtnyújtanak. A kirándulásunk céalpontja egy mesés kilátópont, ahonnan az egészAtlanti-óceánra rálátunk. Miután kigyönyörködtük magunkat, egy másik útvonalontérünk vissza az autóbuszunkhoz, hogy az esti órákat már ismét Funchalvárosában töltsük.
Túratáv: 9 kilométer, Szintemelkedés: fel 250 méter, le 250 méter.

7. nap: Funchal, Sao Vicente, Porto Moniz, Farol, Funchal
A mai napunkon elindulunk, hogy a sziget nyugati részét is felfedezzük. SaoVicente hangulatos városában teszünk egy kisebb sétát, melyet sokan a szigetleghangulatosabb településének tartanak. Innen Porto Moniz településéreutazunk, ahol a gyarmati házak közt szintén kisebb időutazáson vehetünk részt.A kávék és az ebéd elfogyasztása után a Farol fokhoz indulunk, hogy innentekintsük meg az óceánt, illetve a közelben lévő világítótornyot. Az óceánpartján tartunk egy kis relaxációt, majd a délutáni órákban megkezdjükhazautazásunkat a szállásunkra. Igazán látványos és kalandos nap utánmegtartjuk a búcsúestünket valamelyik hangulatos kis tavernában.

8. nap: Funchal, Budapest
Fájó szívvel összepakolunk a reggeli órákban és búcsút veszünk a szigettől.Menetrendszerinti járattal megkezdjük a hazautazásunk. Egy átszállást követőenérkezünk a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre.

Tudnivalók:

Azalapár tartalmazza: a szállásokat 3*szállodákban reggelivel, a szervezést és a magyar nyelvű túravezetést, azutazást az Azori-szigeteken és Madeirán belül busszal.

Azalapár nem tartalmazza: a repülőjegyeket ésilletéküket (kb. 149.990 Ft), a reggelin kívüli étkezések, a belépők, programokés a helyi szolgáltatók díját (kb. 150 Euró/fő) illetve a biztosítás árát.

Utazás: Budapestről nemzetközirepülőjárattal utazunk Portugáliába. Azori-szigeteken és Madeirán:légkondicionált autóbusszal utazunk.

Szállás: 4 éjszakát töltünk PontaDelgada, illetve 3 éjszakát Funchal városában található szállodánkban. Kétágyasszobáink a helyi besorolásnak megfelelő 3* szintet képviselik. A szobák méreteés tájolása eltérő lehet. Az egyedül jelentkezőket igyekszünk korra és nemrevaló tekintettel társítani. Egyágyas felár: 99.990 Ft.

Nehézség: Programunk főleg a természetet szerető, kirándulásokat kedvelőUtasokat várja.

Korhatár: 12 – 65 év.

Étkezés: Az alapár tartalmazza areggelit. A napi programok során is kiemelt figyelmet fordítunk az étkezésekre.A városban működő kisboltokban könnyen bevásárolhatunk a napi kirándulásokra,így készíthetünk szendvicseket is. Egy átlagos turista menü: 9-12 euróba kerüla szigeten.

Pénz: Hivatalos fizetőeszköz azEuró. Költőpénznek 150-300 Eurót ajánlunk.

Létszám: A csoport minimális létszáma 8 fő,míg a maximum 17 fő.

Időjárás: Madeira szigetén kellemesidőre számíthatunk, napközben 15-25 fok között mozog a hőmérséklet, melyet anapon melegebbnek érezhetünk. A túrákon a magasság növekedésével hűvösebb időreszámíthatunk. Az óceán közelsége miatt a reggeli és az esti órákban előfordulhatnakzáporok.

Vám: Magyar állampolgárokérvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel léphetnek aPortugáliához tartozó Madeira területére.

Csomag: a részvételi díj a TAP Air menetrendszerinti járatain fejenként1 db maximum 20 kg-os csomag térítésmentes szállítását tartalmazza, továbbáutasonként egy darab kézipoggyász (6kg, mérete: 55x40x20cm) vihető afedélzetre.

Biztosítás: Javasolt, ez irodánkbankönnyűszerrel megköthető.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2020.06.09 - 8 nap / 7 éj
283 289Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak