Portugál el Camino zarándokút kerékpárral

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 14 nap / 13 éj

 

 

174 400 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
14 nap / 13 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: önellátás
Típus: Sportolás
Utazás: repülővel
Szállás: Magánszállás

Portugál el Camino zarándokút kerékpárral
Santiago de Compostela városába több zarándokút vezet! Idén ősszel Lisszabonból indulva a vidéki Portugálián biciklizünk keresztül és Portó érintésével érkezünk meg Szent Jakab várásába. Egyedülálló kerékpártúra vár rád, ha velünk tartasz!

Ajánlott felszerelés:

Javasoljuk, hogy kisméretű hátizsákba pakold a napközben szükséges holmikat, amelyekre kerékpározás során szükséged lehet, míg a kísérőautóban egy, maximum 20 kg súlyú táskában elfér a többi holmid.
Öltözet: strapabíró ruházat, mely alkalmas a kerékpározásra, ugyanakkor utcai viseletnek is megfelel: biciklis nadrág, edzőcipő, jól szellőző, vékony esőkabát, meleg ruha, alsó- és felső aláöltözet, világos napszem¬üveg, kerékpáros sisak és kesztyű.
Egyéb: hálózsák (amennyiben zarándokszálláson alszol), polifoam(matrac), napvédő krém, szúnyogriasztó, kulacs, fejlámpa, papucs, esetleg esernyő. 
Kerékpár: Mindenki saját, megbízható, szervizelt kerékpárral vesz részt a túrán, de ha szükséges, tudunk bérelt kerékpárt biztosítani.
Részletekért kattints ide:
Mountain Bike vagy Trekking típusú kerékpárra van szükség, mert utunk egy része erdei vagy murvás utakon vezet. Ne kifejezetten terepgumival szereld a bringád, helyette vegyes használatú gumit ajánlunk. Kérünk, hogy hozz néhány alapalkatrészt, pumpát, amit a kísérőautó szállít a kerékpározás alatt. Szerszámokat biztosítunk a kísérőautóban. 
A kerékpárokat Magyarországról szállítjuk a kiindulópontra, majd a túra végén vissza. A szervizautó szeptember 26.-án indul Budapestről, ide kell a kerékpárokat eljuttatni. A pontos indulási dátumról és helyszínről utasainkat szeptember elején értesítjük.

Várható költőpénz szükséglet:

250 - 350 Euro/fő

Vízum:

Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak a túra által érintett területekre.

Étkezés:

A túra alatt étkezést nem biztosítunk, de folyamatosan lesz alkalom vásárolni, illetve szállásainkon vagy azok közelében étteremben étkezni. Nem célszerű tehát itthonról nagy mennyiségű élelmet hozni, hiszen hasonló áron a kerékpározások alatt is mindennap lesz lehetőség vásárlásra, illetve egyes szállásokon főzésre is.

Az ár nem tartalmazza:

a repülőjegyet, a szállásokat (választható kategória!), az étkezéseket, az esetleges belépőket, a személyes költségeket, az esetleges kerékpárbérlést és a biztosításokat.

Az ár tartalmazza:

a kerékpárok és a felszerelés szállítását Magyarországról, a kísérő autó költségét a kerékpártúra során, a kerékpáros túravezetést, valamint teljes körű Asszisztencia szolgáltatásunkat (kerékpár-szervizelés, mentés, probléma esetén kísérő autóban utazás).

Előleg:

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő + repülőjegy
Egy hónapon belüli indulás esetén a teljes részvételi díj fizetendő!

Kinek ajánljuk:

Nem profi bringásoknak szervezzük utazásunkat. Olyan embereket várunk, akik viszonylag rendszeresen bicikliznek, és/vagy már részt vettek többnapos kerékpártúrán. A csomagokat a kísérőautó szállítja, ami biztonságos háttérként szolgál a túra során. A váratlan eseményekre teljes Asszisztencia szolgáltatást biztosítunk!

Létszám:

10 - 18 fő

Nehézség:

A napi távok 35-75 kilométer között váltakoznak, a felszerelést a kísérőautó szállítja, amely biztonságos háttérként szolgál a tekerések alatt. A zarándokút hossza cirka 650 kilométer, amely a kitérők miatt több is lehet. Az út nehézsége a sorozatterhelésből az utak változatos minőségéből adódik, illetve az emelkedő szakaszok is igénybe veszik a szervezetet. Ha azonban valaki elfárad és szeretne egy napot kihagyni, lehetősége van a kísérő autóban utazni. Ha elhatározod, hogy jelentkezel, próbálj legalább heti két-három alkalommal bringázni vagy futni. Egyéb állóképességi sportok is segítik a felkészülést. Mivel fejben dőlnek el a dolgok, a mentális felkészülés is nagyon fontos.

Program:

1. nap -  Budapest, Lisszabon 
2. nap -  Lisszabon, Azambuja (60 km)
3. nap -  Azambuja, Golegá (65 km)
4. nap -  Golegá, Tomar (30 km) 
5. nap -  Tomar, Rabacal (64 km)
6. nap -  Rabacal, Mealhada (54 km)
7. nap -  Mealhada, Sáo Joáo da Madeira (74 km)
8. nap -  Sáo Joáo da Madeira, Porto (38 km)
9. nap -  Porto, Barcelos (55 km)
10. nap - Barcelos, Tui (74 km)
11. nap - Tui, Caldas de Reis (75 km)
12. nap - Caldas de Reis,Santiago de Compostela (45 km)
13. nap - Santiago de Compostela/Finisterre
14. nap - Santiago de Compostela, Budapest

 

Stílus:

biciklitúra

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.09.27 - 14 nap / 13 éj
174 400Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak