SZENTPÉTERVÁR, A CÁROK VÁROSA - CSOPORTOS VÁROSLÁTOGATÁS

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 5 nap / 4 éj

 

 

199 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
5 nap / 4 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: Családi
Utazás: repülővel
Besorolás: 3*

SZENTPÉTERVÁR, A CÁROK VÁROSA - CSOPORTOS VÁROSLÁTOGATÁS
Szentpétervár, a cárok városa - csoportos városlátogatás magyar nyelvű idegenvezetéssel Időpont: 2019. május 29. - június 2. (a fehér éjszakák idején) Szentpétervár, Oroszország egykori birodalmi fővárosa ma káprázatos metropolisz, melynek csupán méretei is ámulatba ejtőek, nemhogy ragyogó színei, csodálatos épületei, cári kincsei és emlékei. A világ egyik legszebb városa, Szentpétervár fenséges látnivalói: a Téli Palota, az Ermitázs, Peterhof, a Carszkoje Szelo feltárja titkait a csoportos városlátogatás során. Szentpétervár, a cárok városa - városlátogatás 1. nap Elutazás menetrend szerinti repülőjárattal Szentpétervárra, a Wizzair diszkont légitársaság repülőjáratával. Érkezés után öt órás autóbuszos városnézés, mely során többek között a Nyevszkij sugárút, a kívülről látható a Szent Izsák Székesegyház, a Téli Palota, az Ermitázs, az 1917-es forradalom jelképévé vált Aurora cirkáló, a Művészetek terén a Mihalkovszky Palota, és a cárok sírhelyét őrző Péter-, Pál erőd látható. Egy órás hajókázás a Moyka és Fontanka folyókon, majd bejelentkezés a szállodába. Szabadprogram, majd vacsora. Szentpétervár, a cárok városa - városlátogatás 2. nap Reggeli után látogatás a Vérzőn Megváltó templomban, majd 3 órás idegenvezetés az Ermitázsban. Oroszország legnagyobb, és leghíresebb múzeumában, ahol a világ egyik leghíresebb képzőművészeti gyűjteménye található, többek között Van Gogh, Michelangelo, El Greco, Leonardo De Vinci és Rembrandt képek. Délután szabad program. Este vacsora szállodában. Szentpétervár, a cárok városa - városlátogatás 3. nap Reggeli után 5 órás kirándulás kirándulás Peterhofba, ahol az orosz művészetek egyik legismertebb remekműve, az „orosz Versailles”-ként is emlegetett tengerparti cári kastély található. A nyaraló-együttes I. Péter cár nevét viseli, kertjét több szintből álló szökőkutak, vízesések, szobrok tarkítanak. Az épületegyüttes legkiemelkedőbb része a Palota Múzeum, mely I. Péter hajdani rezidenciája volt. Visszautazás Szentpétervárra autóbusszal. Este vacsora a szállodában. Szentpétervár, a cárok városa - városlátogatás 4. nap Reggeli a szállodában, szabad program. Fakultatív programlehetőség: öt órás autóbuszos kirándulás Puskinba – a Carszkoje Szelo megtekintése – amely 200 éven keresztül a cárok nyaralóhelye volt. Ott található az európai barokk építészet egyik legnagyszerűbb alkotása, a Katalin palota is, melynek világhírét az ún. Borostyánterem, a Zöld Ebédlő és a trónterem alapozta meg. Visszautazás Szentpétervárra autóbusszal. Szentpétervár, a cárok városa - városlátogatás 5. nap Reggeli a szállodában, kijelentkezés, transzfer a repülőtérre. Elutazás menetrend szerinti repülőjáratokkal Budapestre.

Minimum létszám: 20 fő {{article_lead_list qty=10 keyword=oroszorszag order=datelast }}

Az ár tartalmazza:

 • utazás a Wizzair légitársaság közvetlen repülőjárataival Budapest-Szentpétervár-Budapest útvonalon
 • 4 éjszakai szállás háromcsillagos szálloda kétágyas szobáiban
 • reggelis ellátás
 • programok, belépőjegyek a leírás szerint
 • helyi ill. magyar idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:

 • illetékek
 • vízumdíj
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosítás
 • fakultatív program felára (minimum létszám 10 fő)
  Puskin kirándulás: 19 000 Ft

Szállás:

Helyi besorolás szerinti háromcsillagos belvárosi szálloda kétágyas, zuhanyozós szobáiban.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.05.29 - 5 nap / 4 éj
199 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak