Via ferrata a Garda-tó környékén

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 5 nap / 4 éj

 

 

84 900 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
5 nap / 4 éjszaka
5 nap / 4 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: önellátás
Típus: Extrém sport
Utazás: autóbusszal
Szállás: Bungaló

Via ferrata a Garda-tó környékén
Szikrázó napsütés, hegyek, via ferráta, ódon városok, hangulatos kávézók, cappuccino, pizza, limoncello. A Garda-tavi via ferráta utunkon ezek várnak rád, ha velünk tartasz! A via ferráta útvonalak technikailag nem túl nehezek, de sokszor hosszúak, a Garda-tó panorámájával a talpunk alatt azonban életre szóló élményt nyújtanak.

Ajánlott felszerelés:

Szükséges felszerelésről: túracipő/túra bakancs; esőkabát; esőnadrág; meleg felsőruházat; túranadrág; sapka/kalap a nap ellen; elemlámpa; napvédő krém; fürdőruha (közel a Garda-tó).

Sportcipő nem megfelelő a via ferráta túrák során! Kemény talpú túracipőre, vagy bakancsra van szükség. Ne feledd otthon a meleg ruházatot sem, mert a hegyekben még nyáron is hűvös lehet! Ha van, hozz kerékpáros vagy via ferrátás kesztyűt!

A jó minőségű túracipő, esőkabát és esőnadrág fontosságát külön hangsúlyozzuk, kérjük, mindenképpen hozz magaddal! Olyan bakancsban gyere, amit már régóta használsz! Ha új bakancsod van, a túra előtt járasd be, nehogy az utazás alatt törje fel a lábad! A via ferrátás felszerelést irodánk mindenki számára biztosítja.

Via Ferraták: Mesterségesen kiépített sziklautak. A meredek szakaszokon: drótkötelek, fémlétrák, és lépések segítik a kalandvágyó turisták haladását. Speciális biztosító eszközök szükségesek végigjárásukhoz! A Dolomitok és a Garda-tó környéke a via ferráták paradicsoma, mivel alapfokú hegymászó technikai tudást igényel végigjárásuk, gyakorlott túravezetőink mindenkinek segítenek megtenni az első lépéseket. A túra során folyamatosan számíthattok segítségükre.

A túrák nehézsége: A mászóutak sokszor kitett (mélység felett lévő) sziklákon és párkányokon vezetnek, csak azok számára teljesíthetők, akik nem szédülnek, nincs tériszonyuk! Ha rendszeresen sportolsz (kerékpár, futás, túrázás), könnyebben tudod teljesíteni a napi adagot. Az aktuális utak nehézségét a napi programoknál találod.

 

Vízum:

Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak Olaszországba.

Étkezés:

Önnelátás. Vacsorázni a helyi vagy a környékbeli kis éttermekben lehetséges. A napi programokra célszerű itthonról hozni tartós alapanyagokat, mert vásárlási lehetőség az ünnep miatt korlátozott. Felszerelt konyha, gáztűzhely, hűtő áll rendelkezésre. Vásárolni a városlátogatások alkalmával tudsz. Szállásunkon a vezetékes víz fogyasztható.

Az ár nem tartalmazza:

az étkezéseket, az utas és az útlemondási biztosítást..

Az ár tartalmazza:

az utazást, a 4 éjszaka szállást mobilházakban, a szervezést, a magyar nyelvű vezetést.

Előleg:

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő.

Egy hónapon belüli indulás esetén a teljes részvételi díj fizetendő!

Kinek ajánljuk:

Túránkat kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk. A túranapok nehézségi szint szerint vannak felépítve, alapvetően B/C-C nehézségűek. Ha túráztál már magashegységben, vagy próbáltad a via ferráták világát, úgy minden bizonnyal nem fognak gondot okozni a napi távok. Mindemellett az irodánk által biztosított via ferrátás felszereléssel biztonságban érezheted magad, szakavatott túravezetőink mindenben a segítségedre lesznek. További via-ferrata túráinkhoz kattints a linkre!

Korhatár:

14 éves kortól ajánlott a túra.

Létszám:

8 - 15 fő

Nehézség:

Közepes nehézségű túra. B/C nehézségű utakkal.
A via ferrata nehézségi fokozatokat itt találod: https://utazom.com/cikk/via-ferrata-nehezsegi-fokozatok

Stílus:

via ferrata

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.06.06 - 5 nap / 4 éj
84 900Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak