Velencei karnevál (1 éj szállással)

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 3 nap / 1 éj

 

 

33 990 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
3 nap / 1 éjszaka
3 nap / 1 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Európában a karnevál szó hallatán a legtöbb embernek Velence jut eszébe. Ez idő alatt turisták lepik el az egyébként is népszerű várost, hogy részesei lehessenek Európa leghíresebb karneváljának.

Utazás alapadatai:

Utazás: autóbusszal
Ellátás: önellátás
Típus: Klasszikus városlátogatás

Szállásleírás:


Velencéhez közeli középkategóriájú szálloda

Szállás: Hotel
Besorolás: 3*

Egyéb szolgáltatások:
3*, Hotel

Programleírás:

1. nap: Indulás Budapestről a kora reggeli órákban (5:30). Útközben megállunk Triesztben, és megtekintjük a Miramare kastélyt, ahol  lehetőség van a kastély megtekintésére. A látogatás után vacsorázási le tovább indulunk szálláshelyünkre. Érkezés Lido di Jesoloba a kora esti órákban. Szállás elfoglalása. Fakultatív vacsora kérhető. (Az igényt foglaláskor kell jelezni, ára: 7 EUR/fő)
Fakultativ látogatás Velencébe a késő esti órákban. Minimum létszám: 25 fő. Részvételi díj: 20 EUR/fő (Az igényt kérjük foglaláskor jelezni, hogy a hajón történő helyfoglalás érdekében)
2. nap: A reggeli órákban érkezés Punta Sabbioniba, ahonnan külön hajóval behajózunk a Szent Márk Térre (a részvételi díj a hajójegyet és az egyéb költségeket nem tartalmazza, külön kötelezően fizetendő 30 EUR/fő).
Behajózás után csoportvezetőnk segítségével megismerhetik a legfontosabb nevezetességeket (Szent Márk teret és Székesegyházat, a Campanile néven ismert harangtornyot, a Loggetta-t, a Dózse-Palotát, Libreria-t, a Piazetta teret, a Sóhajok hídját és a Rialto hídat). A nap további részében szabadprogram, elvegyülés a karnevál forgatagában.  A belvárosban ünnepség, parádé történelmi kosztümökben (álarcosok, pantomimesek, zenészek), az esti órákban zenés, táncos karneváli hangulat vár minket.
Délután folyamán lehetőség nyílik fakultatív program keretében ellátogatni Murano és Burano szigetekre, ahol a híres üveggyártást ismerhetik meg. Murano 1921 óta az üveggyártás központja. Murano öt szigetre épült, és körülbelül a közepén vágja ketté a saját „Canal Grandéja”. A csatorna két partját híd köti össze, a Ponte Vivarini. Burano a velencei lagúna szigete, legfőbb nevezetességét az élénk színűre festett lakóházai jelentik és méltán híres a csipkekészítéséről is. Az 1872-ben létesített Csipkekészítő iskola, amely ma a mesterség múzeumának ad otthont a Galuppi téren áll (a program minimum 20 főtől indul 20 EUR/fő).    
Élményekkel gazdagodva este találkozás a csoportvezető által megadott helyen és időben, majd 20.00-21.00 óra körül visszaindulás Budapestre. Éjszaka a buszon.
3. nap: Visszaérkezés Budapestre a reggeli-délelőtti órákban.

 

Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, 1 éjszakai szállást 3*-os hotelben, a reggelit, a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezetést.

Az alapár nem tartalmazza: a kötelezően fizetendő a hajójegy és egyéb költségek árát, 30 Euro/fő, az üdülőhelyi díjat, a belépők árát, a fakultatív kirándulások árát, a fakultatív vacsora árát, a biztosítást és a regisztrációs díjat (1 500 Ft/fő.)
Utazás: autóbusszal, melyet két gyakorlott sofőr vezet. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik (fix választott ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1 000 Ft/fő). A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.
Időjárás: évszaknak megfelelően öltözzünk. A téli hónapokban Velencében is hideg van, érdemes magunkkal hozni egy plusz meleg pulóvert, sapkát. Jó idő esetén ezek természetesen a buszban hagyhatók.
Felszerelés: kis hátizsákot érdemes magunkkal hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra.
Pénzügy: Kötelezően fizetendő a különhajó díja: 30 Euro/fő, az üdülőhelyi díj: 1 Euro/fő, a fakultatív programok díját, a belépők mellé érdemes még az étkezésre és az ajándéktárgyakra eurót hozni magunkkal. Útközben pénzváltási lehetőség nincsen! A belépőjegy és fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk.
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A programok időrendi sorrendje változhat.
Biztosítás: ajánlott. Ezt irodánkban könnyűszerrel megkötheted.
További felszállási lehetőségeket a Súgóban talál.

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját indulás előtt 3-4 nappal adjuk meg). A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon!
Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja: 1.000 Ft/fő.
Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges.
Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges.
A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

 

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2018.02.09 - 3 nap / 1 éj
33 990Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak