Üdülés Szardínián, a flamingók szigetén

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 8 nap / 7 éj

 

 

209 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
8 nap / 7 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Szállás: Hotel

Üdülés Szardínián, a flamingók szigetén

[r] repülővel
Ryan Air menetrendszerinti járattal

3* plusz szálloda kettőágyas fürdőszobás szobákban

reggeli

1, Történelmi emlékek, világörökségi látnivalók

2. Megismerhetjük a múlt emlékeit

3, Kristálytiszta öblök, mediterrán környezet, aktív kikapcsolódás

4. A jó idő és a kristálytiszta tenger garantált

Unesco világörökségi helyszín

kis létszámú csoport

Programok:

Cagliari városnézés+borkóstoló (3.nap): 33.000 Ft/fő
Barumini-Nora (5.nap): 29.000 Ft/fő
Hajókirándulás ebéddel (7.nap): 40.000 Ft/fő

További információk 2:

Ár tartalmazza:

7 éjszaka Pulaban, 3*plusz--os szállodában reggelivelautóbusz közlekedés Szardíniánmagyar nyelvű asszisztencia a helyszínen

Leiras:

1.nap: Budapest – Cagliari - Pula

Elutazás Budapestről 06:35 h-kor a Ryanair közvetlen járatával. Érkezés a sziget déli részén elterülő fővárosába, Cagliariba 08:45 h-kor. Helyi, magyar nyelvű idegenvezetőnk a repülőtéren várja a csoportot.  
A repteret elhagyva a híres Poetto strand egyik tengerparti teraszán  fogyasztunk el közösen egy finom, olasz kávét. Ezután a Cagliari mellett fekvő Molentargius Természeti Parkhoz látogatunk, ahol megfigyelhetjük az itt élő gyönyörű, rózsaszín flamingó populációt.

Ez után a sziget egyik legszebb és legnépszerűbb homokos tengerparti részére, Pulaba utazunk, ahol 7 éjszakát töltünk egy a homokos tengerparton található, úszómedencés szállodában.. A szobák átvételéig pihenhetünk az úszómedence napozóágyain vagy a tengerparton. A nap további részében szabadprogram, pihenés, fürdőzés.  A vacsora fakultatív.
Szállás: HOTEL ABAMAR 4*, vagy hasonló szállodában.

2.nap: Pula - Szabadnap

Pihenés a szállodában és a tengerparton.

3.nap: Pula – szabadnap vagy fakultatív kirándulás: Cagliari - Serdiana  (110 km)

Reggeli után indulás Cagliariba, a Földközi-tenger egyik legszebb kikötővárosába. A  várost a föníciaiak alapították az i.e. 7. században. A 7 dombra épült város mentén található Olaszország egyik leghosszabb homokos strandja, a 13 km-es Poetto. A város legrégibb pontja a Castello dombtetőn fekszik, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az öbölre.

Sétálunk Cagliari egyik legérdekesebb részén, a bástyákkal körülvett óvárosban, megtekintjük a II. században épült római kori amfiteátrumromjait, melyet  egykoron 15 000 fő befogadására terveztek, a Piazza Palazzo térről elénk táruló három hajós, 13. századi, román stílusú dómot és az Elefánt tornyot. A városnézés után szabad program, beülhetünk az óváros egyik kávéházába vagy fagyizójába. 

A hangulatos fővárost elhagyva Serdiana településre utazunk, ahol egy farmon a sziget ízeiből kapunk kóstolót: 4 féle bor, szárd kolbász, sajt, olivabogyó kerül az asztalra.

4.nap: Pula - Szabadnap

Pihenés a szállodában és a tengerparton.

5.nap: Pula – szabadnap vagy fakultatív kirándulás: Barumini – Nora (200 km)

Ezen a napon a múlt különleges emlékei nyomában járunk.

Délelőtt Baruminibe utazunk, ahol a sziget legnagyobb és legépebben maradt, ötezer éves, megalit korból származó Nuraghe komplexumát tekintjük meg, mely 1996-óta a Világörökség része. Ezek az egyedülálló, rejtélyes építmények a korabeli népek magas építészeti tudását bizonyítják. Nuraghe egy négyezer éves megalit-kori erődítmény, melyet az egyiptomi piramisok mintájára óriási bazaltkövek egymásra helyezésével építettek, száraz technikával, egyre szűkülő, koncentrikus körök formájában, majd tetejét egyetlen kővel, a görög építészetből már ismert tholosz-kupolával fedtek be. Érkezés után közel másfél órás sétát teszünk az erődítmény belsejében, zegzugos folyósokon, magas lépcsökön keresztül.

Az izgalmas és titokzatos múltat magunk mögött hagyva érkezünk Szardínia legnagyobb ókori romvárosába, Noraba, ami egykoron Szardínia provincia fővárosa is volt. 700 körül a szaracénok és a vandálok feldúlták a várost, ami attól kezdve lakatlan lett. Itt megnézzük az Amfiteátrumot, Dea Thenit istennő templomának romjait, és a fürdő padlómozaikjait. A mélykék tenger előteréből kinyúló oszlopok látványa csodálatos. A romvárosban sétálva érdekes megfigyelni a régi házak maradványait, a földbe fektetett szennyvízvezetékeket, fedett szennyvízcsatornákat és pár kisebb szentélyt.

6.nap: Pula - Szabadnap7.nap: Pula – Szabadnap vagy fakultatív kirándulás: Teulada – Pula (40 km)

Egy idilli hajókirándulást ajánlunk a kellemes nyaralás zárásaként. A vitorlásunk csodálatos partszakaszok mentén halad, többszöri fürdési lehetőséggel és búvárkodással olyan káprázatos öblökben, melyek csak hajóval közelíthetőek meg. Ebédidőben finom ételekkel és italokkal kényezteti a kapitány a résztvevőket: spagetti tenger gyümölcseivel, tonhal, kardhal, szalámi, sajt, gyümölcs, bor, üdítő, mirtusz likör, kávé.

8. nap: Pula - Cagliari – Budapest

Kora reggel transzfer a repülőtérre. Idegenvezetőnk csak a repülőtérig kíséri a csoportot, és segít a becsekkolásban. Hazautazás a 09:10-kor induló Ryanair járattal. Érkezés Budapestre 11:20 h-kor.

UNESCO Világörökségi helyszín:
Barumini: Su Nuraxi lakó komplexum

Ár nem tartalmazza:

Ryanair Bp-Cagliari-Bp között irányár: kézipoggyásszal, fix ülőhellyel65.000 Ft/fő (változhat)útlemondási biztosítás: 1,5%idegenforgalmi adó: 14 EUR/főbelépők: kb. 25 EUR/fő Egyéb költségek:Vacsora felár: (7 vacsora ital nélkül) 65.000 Ft/főFeladható poggyász: 10 kg-os: 7.000 Ft/db20 kg-os: 14.000 Ft/db  változhatElsőbbségi beszállás + 2 kézipoggyász a fedélzeten: 6.500 Ft/fő (változhat)BBP biztosítás

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.09.04 - 8 nap / 7 éj
209 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak