Róma városlátogatás

Galéria

Jelenleg ajánlatunk nem foglalható. További információért érdeklődjön munkatársainknál, nézzen körül több ezer ajánlatunk között, vagy tekintse meg hasonló utazásainkat:
Olaszország

"Az Örök Város" Kupolák tengere. A gyengéd szépség, a tiszta harmónia képe. A béke és az örökkévalóság képe: Róma Aeterna.

Utazás alapadatai:

Utazás: menetrendszerinti járattal
Típus: Klasszikus városlátogatás

Szállásleírás:


3*-os szállodák, Róma

Szállás: Hotel
Besorolás: 3*

Egyéb szolgáltatások:
3*, Hotel

Programleírás:

1. nap:
Elutazás Rómába közvetlen járattal. Buszos városnézés és transzfer a szállodához, utána gyalogos magyar nyelvű városnézés. Ellátogatunk a méltán híres Spanyol lépcsőhöz, a nemrégiben felújított Trevi kúthoz, majd a Piazza Navona tere következik, végül a kupolájáról híres Pantheon.

2. nap:
Reggeli után szabadprogram vagy fakultatív gyalogos városnézés: Antik Róma legfontosabb látnivalói Forum Romanum (az egykori birodalom központja); Colosseum; Capitolium; Piazza Venezia, II. Viktor Emánuel emlékmű. A program min. 15 fő jelentkezésétől indul. A részvételi díj tartalmazza a magyar nyelvű idegenvezetést és a belépőjegyeket a Colosseumba, Forum Romanumba és a Palatinus dombra.

3. nap:
Reggeli után szabadprogram vagy félnapos fakultatív program a Vatikánba. A program min. 15 fő jelentkezésétől indul. Az ár tartalmazza a belépőjegyet a múzeumba és az idegenvezetést. A Vatikáni múzeum és többek között a Sixtusi Kápolna megtekintése után bejárjuk a Bazilikát és a Szent Péter teret.

Délután szabadprogram, lehetőség vásárlásra.

4. nap:
Reggeli után szabadprogram vagy félnapos buszos fakultatív program: látogatás a Rómához közeli Tivoliban, a kertek városában. A program min. 15 fő jelentkezésétől indul. Tivolit híressé a teraszosan épült reneszánsz parkjának szökőkút csodái, és 400 éves hatalmas fái (ciprusok, cédrusok, pineák) teszik. A Villa d´Este parkjának megtekintése idegenvezetőnkkel, majd visszautazás Rómába.

5. nap
Reggeli után szabadidő, majd a menetrend függvényében transzfer a repülőtérre.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

Általános információ: utazás Budapest-Róma-Budapest útvonalon, menetrend szerinti járattal. Szálláshelyeink mozgáskorlátozott utazók számára korlátozottan foglalhatók. Akadálymentesített szobafoglalási lehetőségekről érdeklődjön irodánkban.

A teljes ár tartalmazza: a repülőjegyet, a repülőtéri illetéket, a transzfert, a sztornóbiztosítást (a foglalási díj kivételével a teljes összegre számítandó), a foglalási díjat3*-os szállodai elhelyezéssel (Hotel Marc Aurelio 3*+ vagy Pacific Hotel 3*), reggelis ellátással, feladható poggyásszal (max. 23kg) + 1 kézi poggyásszal (max. 8kg) és fedélzeti ellátással.

A feltüntetett díjakon felül fizetendő: a belépők, a tömegközlekedési jegyek és fakultatív programok. Igény esetén utasbiztosítás köthető.

Idegenforgalmi adó kb. 4-6€/fő/éj a helyszínen fizetendő!

Várható belépőjegyek (tájékoztatási jelleggel, az árak változási jogát fenntartjuk):

Kupola (Szt. Péter Bazilika): csak lépcsőn (551 lépcső) 6€, lifttel+lépcsőn (320 lépcső) kb. 8€; Angyalvár: kb. 11€; Villa d' Este: kb. 10€; Pantheon: kb. 2 €

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető!

Térkép
Fakultatív programok
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak