Róma városlátogatás

Galéria

Jelenleg ajánlatunk nem foglalható. További információért érdeklődjön munkatársainknál, nézzen körül több ezer ajánlatunk között, vagy tekintse meg hasonló utazásainkat:
Olaszország

"Az Örök Város" Kupolák tengere. A gyengéd szépség, a tiszta harmónia képe. A béke és az örökkévalóság képe: Róma Aeterna.

Utazás alapadatai:

Utazás: menetrendszerinti járattal
Típus: Klasszikus városlátogatás

Szállásleírás:


3*-os szállodák, Róma

Besorolás: 3*

Egyéb szolgáltatások:
3*

Programleírás:

1. nap: elutazás Rómába közvetlen járattal. Busztranszfer a szállodához (opcionális). A csomagok elhelyezése és a szobák elfoglalása után javasoljuk, hogy egyénileg fedezzék fel a szállodához közeli nevezetességeket. Utána sétáljanak el a Piazza Navonához és fogyasszanak el egy kellemes vacsorát a környék egyik éttermében.

 

2. nap: Reggeli után szabadprogram vagy fakultatív gyalogos városnézés. Idegenvezetőnk segítségével megismerhetik az Antik Róma legfontosabb látnivalóit Forum Romanum (az egykori birodalom központja); Colosseum; Capitolium; Piazza Venezia, II. Viktor Emánuel emlékmű. A program min. 16 fő jelentkezésétől indul, részvételi díja: 9 990 Ft, mely tartalmazza a magyar nyelvű idegenvezetést és a belépőjegyeket a Colosseumba, Forum Romanumba és a Palatinus dombra. Délután szabadprogram, melynek keretében javasoljuk, hogy fedezzék fel a Pantheont, Trevi-kútat, Spanyol lépcső és élvezzék a város pezsgését.

 

3. nap: Reggeli után szabadprogram vagy félnapos fakultatív program (min. 16 főtől) 13 990 Ft/fő a Vatikánba (az ár tartalmazza a belépőjegyet a múzeumba és az idegenvezetést). A Vatikáni múzeum és többek között a Sixtusi Kápolna megtekintése után bejárjuk a Bazilikát és a Szent Péter teret.

Délután szabadprogram, lehetőség vásárlásra.

 

4. nap:

Reggeli után szabadprogram, vagy félnapos fakultatív program keretén belül elutazunk a Rómához közeli Albanó-i dombokhoz (min. 16 főtől) 13 990 Ft/fő. A várostól kb. 25 km-re fekvő település mind kulturális, mind természeti szépségekben is bővelkedik. A program keretén belül részt veszünk egy gasztronómiai programon, ahol isteni finom helyi hideg ételeket (porchetta, bivaly mozzarella, sajtok, marinált articsóka, stb. és helyi bor) kóstolhatunk és ismerhetünk meg. A program után egy kis sétára indulunk, ellátogatunk a Castel Gandolfóhoz, pápák nyári rezidenciájához. Megtekintjük az Albano-tavat, vagy, ahogy gyakran nevezik a Castelgandolfo tavat, mely egy vulkanikus eredetű, mindössze 3,5km hosszú és 2,3 km széles.

 

5. nap: reggeli után szabadidő, majd a menetrend függvényében transzfer a repülőtérre.

 

A részvételi díj tartalmazza:

  • repülőjegyet
  • szállást 4 éjszakára 3*-os szállodában
  • reggelis ellátást
  • és a magyar nyelvű idegenvezetést a programok alatt

A programváltozás jogát fenntartjuk! Idegenforgalmi adó kb. 4€/fő/éj a helyszínen fizetendő!

 

A feltüntetett árak Ft/fő, repülővel, 3*-os szállodai elhelyezéssel, reggelis ellátással, feladható poggyásszal (max. 23kg) + 1 kézi poggyásszal (max. 8kg) és fedélzeti ellátással értendők.

A feltüntetett díjakon felül fizetendő: repülőtéri illeték 34 990 Ft/fő, transzfer (8 990 Ft/fő), sztornóbiztosítás 1% (a foglalási díj kivételével a teljes összegre számítandó), foglalási díj 500 Ft/fő, a belépők, a tömegközlekedési jegyek és fakultatív programok. Igény esetén utasbiztosítás köthető.

 

Várható belépőjegyek (tájékoztatási jelleggel, az árak változási jogát fenntartjuk):

Szt. Péter Bazilika: Ingyenes.

Kupola belépőköteles: csak lépcsőn (551 lépcső) 6 EUR, lifttel+lépcsőn (320 lépcső) kb. 8 EUR

Angyalvár: kb. 11 EUR

Albano gasztroprogram: 15 EUR

Térkép
Fakultatív programok
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak