Nápoly városlátogatás

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 5 nap / 4 éj

 

 

89 990 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
5 nap / 4 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Nápoly Dél-Olaszország legnagyobb városa (közigazgatásilag comune), Campania régió székhelye. A város lakossága kb. 1 millió, ezzel Róma és Milánó után a harmadik legnagyobb olasz város.

Utazás alapadatai:

Utazás: Ryanair járattal
Ellátás: reggeli
Típus: Klasszikus városlátogatás

Szállásleírás:


3*-os szálloda Nápoly

Szállás: Hotel
Besorolás: 3*

Egyéb szolgáltatások:
3*, Hotel

Programleírás:

1. nap:

Elutazás Nápolyba közvetlen járattal. Buszos városnézés, majd transzfer a szállodához. A csomagok elhelyezése után közös, vezetett séta a Nápolyban (a belépős nevezetességek csak kívülről tekintjük meg). Első utunk a régi történelmi városközpontba vezet. A Dóm megtekintése után (ingyenes) végigsétálunk az óváros leghíresebb utcáin: San Gregorio Armenon és Via Benedetto Crocen, majd megtekinthetjük a Santa Chiara komplexumot (belépős) és a Gesú Nuovo templomot (ingyenes). Utána lesétálunk a partra, ahol a Castel Nuovot - Új Vár - (belépős), Nápoly egyik leghíresebb jelképét láthatjuk, majd a mellette található Királyi Palotát (belépős) és a San Francesco di Paola templomot.

Szabadidőben a Királyi Palotát a Piazza Vittoriával összekötő Bourbon-alagúton is átmehetnek (belépős), majd a Castel dell'Ovonál – Tojásvár- gyönyörködhetek a szép kilátásban.

2. nap:

Reggeli után szabadprogram vagy egész napos fakultatív program (14 990 Ft/fő min. 15 főtől) az Amalfi-partra. A program első állomása a méltán híres, hegyoldalra épült Positano, mely az Amalfi-part többi településével együtt része az UNESCO Világörökségének. Positanoban tartunk egy kis városnézést és természetesen az elmaradhatatlan fotószünet sem marad el. Továbbutazva, a következő megállónk Amalfi lesz, ahol a város bemutatása utáni szabadidőben lehetőség lesz bolyongani a szűk sikátorokban, kávézni egy hangulatos téren és élvezni a gyönyörű környezetet és pezsgést. A partszakasz legnépszerűbb városát elhagyva Ravello következik, ahová kanyargós utakon visz az út. A kisváros, bár nem a tengerparton fekszik, nyugodtan felveheti a versenyt a part többi városával. Pompás villák, kertek, panorámák gondoskodnak a felejthetetlen kikapcsolódásról.

3. nap:

Reggeli után szabadprogram vagy egész napos Pompei és Vezúv fakultatív program (13 990 Ft/fő min. 15 főtől).

Első állomásunk a Vezúv lábánál található ókori római romváros. A 70-es évek végén kitörő Vezúv, Pompeiit 7–8 méter vastag hamuréteggel fedte be, mely a város és a lakosság vesztét jelentette. Az UNESCO Világörökség listáján is szereplő romváros meglátogatása után utunk a Vezúvig vezet. A parkolóból felsétálunk a kráter pereméhez, ahonnan gyönyörű kilátásban lehet részünk.

4. nap:

Reggeli után szabadprogram vagy egész napos fakultatív kirándulás (kb. 85 EUR, helyszínen fizetendő min. 8 főtől) Capri szigetére. Nápoly kikötőjéből indul a hajónk, mely kb. 1 óra alatt ér el Capri gyönyörű szigetére. Caprin eltöltött egy nap alatt bepillantást nyerhetünk a luxushelyek világába. Városnéző buszunknak köszönhetően megismerkedhetünk a kis sziget főbb nevezetességeivel, melyek leginkább természeti látnivalók. Capri egyik jelképe a Nápolyi-öbölnél található három szikla a Faraglioni-sziklák, az Arco Naturale, a természet által létrehozott boltív, a Grotta Azurra, avagy a Kék Barlang. A 60 m magas és 25 m széles barlangba kis csónakokkal lehet csak bejutni a szűk bejáraton át.

A sziget két nagyobb városa a névadó Capri és Anacapri. Capri város sok elegáns luxusüzlettel és kiváló éttermekkel csábít. Anacapri 275 m magasan fekszik a tengerszint felett, közel a Kék Barlanghoz. Számos villája, temploma, kolostora van.

A sziget citromtermesztésben igen gazdag, így a helyi limoncellót (citromlikőr) senki ne hagyja ki. Délután visszabuszozunk a kikötőben, majd hajóval Nápoly kikötőjébe.

5. nap:

Reggeli után szabadidő, majd a menetrend függvényében transzfer a repülőtérre.

A részvételi díj tartalmazza:

• repülőjegyet,

• 10 kg súlyú, 55 cm x 40 cm x 20 cm méretű kézipoggyász és egy, maximum 35 cm x 20 cm x 20 cm méretű kis táska

• transzfert

• szállást 4 éjszakára 3*-os szállodában Nápolyban

• reggelis ellátást

• és a magyar nyelvű idegenvezetést

• buszos és gyalogos városnézést Nápolyban

A részvételi díj nem tartalmazza:

• a repülőtéri illetéket 29 990 Ft/fő (kötelezően fizetendő)

• sztornóbiztosítást 1%

• betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást 550/720/920 Ft/fő/nap

• fakultatív programokat (Amalfi-part 14 990 Ft/fő min. 15 főtől, Pompei és Vezúv 13 990 Ft/fő min. 15 főtől; Capri sziget kb. 85 EUR, helyszínen fizetendő min. 8 főtől)

• belépőjegyeket és a tömegközlekedési jegyeket

Várható belépőjegyek (tájékoztatási jelleggel, az árak változási jogát fenntartjuk):

Tömegközlekedés Nápolyban: napijegy kb. 4,5 EUR

Santa Chiara komplexum: kb. 6 EUR

Castel Nuovo: kb. 6 EUR

Királyi Palota: kb. 4 EUR

Bourbon alagút: kb. 10 EUR

Pompei: kb. 13 EUR

Capri Kék Barlang: kb. 14 EUR

Térkép
Fakultatív programok
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2017.11.14 - 5 nap / 4 éj
89 990Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak