2019 AKCIÓ!!!! Olasz Szigetek: Ischia,Capri,Procida Junius 22-30

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 9 nap / 8 éj

 

 

138 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
9 nap / 8 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: Családi
Típus: körutazás
Típus: Wellness üdülés
Utazás: autóbusszal

Olasz szigetek Ischia,Capri,Procida

OLASZ SZIGETEK :  Ischia, Procida,Capri, Nápoly, Caserta kastély

AKCIÓS!!!!!!*ÚJ!*2019.Június 22 - 30.   (8 nap / 7 éj)  98.000,-Ft/fő

    Katalógus ár :  148.000,-Ft

Részvételi díj tartalmazza: a szállásokat kontinentális reggelivel, az utazást végig magyar kísérőt, idegenvezetőt.

Utazás:                   Nyugati típusú autóbusszal, wc/videos, kávé+ üditő a buszon kapható Ft-ért.

Indulás:                  Reggel 05:00 óra Hősök tere, Műcsarnok mögött (homokóra)

Szállás:                   2 éj (1 éj oda+1éj vissza) ODAFELÉ: Montecatini VISSZAFELÉ: Róma környéke szálloda*** 2-3 ágyas wc/zuhanyzós szobák. 

                               5 éj ISCHIA szigetén- FORIO-ban Hotel ***  Külső, belső termál medencével és mesés panorámával rendelkezik.

                               A hotel 2 épületből áll, kb. 600 m-re a tengerparttól mely rövid sétával elérhető.

2-3 ágyas wc/zuhanyzós szobák. Légkondi napi 5,-€-ért kérhető a helyszínen. Reggeliztető terem és nagy park is tartozik a hotelhez.

1 ágyas felár :  34.000,- Ft / fő vagy társítással felár nélkül két ágyas szobában

Ellátás:                   Kontinentális Reggeli  Vacsora igényelhető 5 estére Ischia szigetén irodánkban 4.800 Ft/fő/este vagy helyszínen : 25,-€/fő/este

                               Ischia szigetén a vacsora a tengerparti Villa Carolinában lesz a kikötőben. Közlekedés a hotelből transzfer kisbusszal v. rövid séta.

                               Tranzitszállásokon a helyszínen is igényelhető vacsora : 18,-€/fő/este áron

Ischia kompjegy :  70,-€/fő (oda-vissza)  Kötelezően fizetendő!

Program:     

1. nap:                    Folyamatos utazás Szlovénián keresztül. Három óránként pihenők. Kulturált autógrilleknél megálló.

                                 MONTECATINI Szállás elfoglalása, majd belvárosi séta a termálfürdőiről híres kisvárosban.Vacsorázási lehetőség.

 2.nap:                     NÁPOLY – ISCHIA szigete Délután városnézés Nápolyban : Umberto Galéria, San Carlo színház, Királyi palota épülete,

San Francesco di Paola templom mely Nápoly egyik jelentős bazilikája. Kompolás Nápolyból vagy Pozzuoliból majd érkezés Ischia szigetére a kora esti órákban. Szállás elfoglalása, vacsorázási lehetőség.

3. nap:                    ISCHIA SZIGETTÚRA (busszal és idegenvezetéssel) Reggeli után autóbusszal a sziget településeit látogatjuk meg :

Barano D’Ischia, Casamicciola Terme, Forio, Ischia, Lacco Ameno, Serrara Fontana. A sziget fővárosa Ischia két részból áll : Ischia Porto egy modern kikötő ahova a hajók és kompok érkeznek, a másik a régebbi rész Ischia Ponte. Itt található a

Castello Aragonese a sziget leghíresebb nevezetessége a 133 méter magas erődítmény. Lacco Ameno látványossága a Fungus- szikla mely egy tengerből kiálló zöld tufa szikla. Forio az egyik leghíresebb település. Két csodás villája (Villa La Colombaia és Villa La Mortella) van. Továbbá a Giardini Ravino botanikus kert a Lady Walton múzeummal. Szállás és vacsorázási lehetőség.

4. nap:                    ISCHIA-CAPRI SZIGET – Egész napos hajókirándulás Capri szigetére idegenvezetővel. A kikötőből a híres „funiculare-val” jutunk fel Capri főterére. Majd megtekintjük a sziget nevezetességeit : Séta a luxus soron, Augustus császár kertje ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Faraglioni sziklákra, Via Krupp mesés látványa tárul elénk.. Mesés kirakatok, mediterrán növények és virágok tárulnak a szemünk elé. Délután szabadprogram – vagy egyéni szervezésű program- a hajó indulásáig, fürdési lehetőség, majd hajóval visszautazás Ischia szigetére. Szállás és vacsorázási lehetőség. Forio esti fényei.

5.nap :                    ISCHIA (Pihenés) – POSSEIDON THERMÁL PARK A sziget vulkáni eredetű termálforrásai és iszapfürdői jelentősek.

A gyógyvizeinek köszönhetően több termálfürdő is található a szigeten. A Posseidon park a térség legnagyobb termálparkja.

A komplexum 22 medencéjéből meleg forrás bugyog fel. A helyszínen külön kabin is bérelhető. Nyitva tartás : 09:00-19:00.

                               Szállás és vacsorázási lehetőség.

6.nap :                    ISCHIA (Délelőtt pihenés) – PROCIDA SZIGETE (Délután) Procida egy aprócska vulkanikus sziget. A csendes kis sziget halászfalvaival, pasztellszínű házaival régi épületeivel citrom és narancsligeteivel vonzza a turistákat. A sziget különleges szépségű tájakkal bír és kontrasztos színekkel teli : a citrus ültetvények és a szőlősök élénk zöldek míg a halászok házai sárga, rózsaszín és élénkvörös színűek. Szállás és vacsorázási lehetőség.

7.nap :                    ISCHIA-NÁPOLY-CASERTA Királyi Palota Indulás Ischia szigetéről a délelőtti órákban komppal, érkezés Nápolyba vagy Pozzuoliba, majd fakultatív program keretében a Királyi Palota megtekintése Casertában.. A 1752-1780 között épült királyi palota szépségét a Versailles-hoz hasonlítják mely a Világörökség része. Aki nem kívánja megtekinteni a Palotát, azoknak szabadidő a csodálatos parkban. Érkezés az esti órákban a Róma környéki szálláshelyre.

8. nap:                    Korán reggel indulás haza felé, Szlovénián keresztül, érkezés Budapestre az esti órákban

 

FAKULTATIV PROGRAMOK :  (NEM KÖTELEZŐEK – A NAPOK FELCSERÉLHETŐEK !)

Külön kirándulás,városnézés esetén csupán időpontot kell idegenvezetőnkkel egyeztetni!

ISCHIA HAJÓJEGY (Kötelezően fizetendő)   :                                                                             70,-€/fő (oda-vissza)

CAPRI SZIGET Egész napos hajókirándulás Ischia szigetéről :                                                       80,-€/fő  

ISCHIA SZIGETTÚRA (busszal helyi idegenvezetéssel) :                                                             50,-€/fő

POSSEIDON PARK (termálvizű medencék a tengerparton : belépő+ kisbusz):                               40,-€/fő

PROCIDA (félnapos hajókirándulás idegenvezetővel) :                                                                     45,-€/fő

CASERTA – Királyi Palota (kastély és park látogatás belépővel idegenvezetéssel):                        30,-€/fő

 

FIGYELEM!
A részvételi díj eurós része csoportos utazás esetén a helyi idegenforgalmi szálloda adók, behajtási városi illetékek, Chekk-inn belépők, kikötői illeték mely Felnőtt  : 40
,- € / fő,Gyermek : 30,-€/fő  kötelezően fizetendő a szállásokra érkezéskor az idegenvezetőnél a szállodában

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.06.22 - 9 nap / 8 éj
138 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak