Milánó a kultúra, a divat és a foci fővárosa

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 3 nap / 2 éj

 

 

108 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
3 nap / 2 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Besorolás: 3*
Szállás: Egyéb

Milánó a kultúra, a divat és a foci fővárosa

·        Milánói városnézés híres épületekkel

·        Vásárlási lehetőség ismert márkák között

·        Focirajongóknak stadionlátogatás 

Program:

1. NAP: BUDAPEST – MILÁNÓ

Menetrend függvényében, várhatóan a kora reggeli órákban repülés Milánóba. Autóbuszos transzfer a szállodánkhoz, ahol a csomagjainkat elhelyezzük csomagszobában. Bemegyünk a városba, ahol elkezdjük városnézésünket. Mindenkit elkápráz­tatnak a dóm gótikus csúcsívei. Aki akar a templom ismerte­tése után felmehet a kupolába és kitekinthet az erkélyről az alattunk hömpölygő tömegre. Városnézésünk folytatásaként láthatjuk a Galériát majd a világhírű operaházat, a Scalát is megtekintjük. Aki akarja az épületben lévő múzeumot is fel­keresheti. Ezt követően egy különleges programra invitál­juk Önöket. A Santa Maria delle Grazie templomban található Leonardo da Vinci talán leghíresebb alkotása az Utolsó vacsora. Ennek megtekintésére van lehetőség. A templom látogatása csak előzetes jegyrendeléssel lehetséges, ezért aki nem ren­deli meg előre ezt a programot, annak belépését nem tudjuk garantálni. Fakultatív: „Utolsó vacsora” freskó meg­tekintése: 6.000,- Ft belépővel. Jegyeket csak a szabad kapacitások függvényében tudunk vásárolni. (Ha valaki későn adja le rendelését és nem tudunk már belépőt venni, akkor arról értesítést küldünk neki, min. az út indulása előtt 2 hónap­pal.) A templomhoz is és egész nap közlekedés tömegközleke­dési eszközökkel. Ezeket a programokat tömegközlekedéssel bonyolítjuk, melyek használatában nagy segítséget jelent ide­genvezetőnk tapasztalata. Este visszatérünk szállásunkra, ahol elfoglaljuk szobáinkat.

2. NAP: VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG VAGY STADION TÚRA

Reggeli után 2 fakultatív programok közül lehet választani. Az egyik lehetőség a Milánó melletti hatalmas outlet meg­látogatása. Mivel Milánó a divat fővárosa is, így itt megtalál­ható minden neves márka kedvező áron. Ez a program igény szerint kerül megszervezésre (min. 10 fő), és délutánig tart. A másik lehetőség a futball rajongóinak szól. Az érdeklődők az idegenvezetővel ellátogatnak a San Siro stadionhoz, ahol egy kb. 1–1,5 órás stadion túrán vesznek részt, mely során meg­tekintik az öltözőket, közös helyiségeket, kupákat és a pályát. A séta végén az ajándék boltban minden rajongó beszerez­heti a Milan és az Internationale ereklyéit. A stadionhoz uta­zás tömegközlekedési eszközökkel történik (A belépő várható ára: 17 €). A nap további részében visszatérünk a városba, ahol szabadprogram. Javaslatunk: kóstolják meg a Motta kávézó fantasztikus kávéját, miközben a Dóm faragásaiban gyönyör­ködnek. Sétáljanak el Navigli városrészbe, ahol a csatorna par­ton rengeteg hangulatos vendéglő várja a turistákat. Este visszatérünk szállásunkra.

3. NAP MILÁNÓ – BUDAPEST

Reggel csomagunkat elhelyezzük a csomagszobába, majd közö­sen bemegyünk a városba. Közös séta a belváros hangulatos épületei között, majd szabadprogram. Ekkor van lehetőség a több híres múzeum egyikének felkeresésére (az idegenvezető segít a kiválasztásban), vagy nézelődni, vásárolni, pizzázni, fagylaltozni a belváros elegáns üzleteiben, éttermeiben. A repü­lőgép indulásának függvényében transzfer a reptérre és várha­tóan az esti órákban hazarepülünk Budapestre.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.05.21 - 3 nap / 2 éj
108 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak