2019. Nagy Róma út (6nap/5éj) Szept.17-22 Orvieto,Tivoli,Vatikán,Villa Borghese

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 6 nap / 5 éj

 

 

84 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
6 nap / 5 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: körutazás
Típus: városlátogatás
Típus: Nyugdíjasoknak
Típus: Ünnepi körutazás
Utazás: autóbusszal

Nagy  Róma,Vatikán, Tivoli, Orvieto ,Borghese Villa Velence,

 

2019.Szeptember 17 – 23. (6nap/5 éj) 84.000,-Ft/fő (Eredeti ár : 88.000,-Ft/fő)

Azoknak az utasoknak ajánljuk,akik szeretnék megnézni Velencét,Orvieto,Tivolit is. A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget, szállást, és Róma városának megtekintését magyar kísérővel Útközben Velence, Orvieto városa,Rómában Vatikáni múzeum, Borghese múzeum és Tivoli kisváros fakultatív program keretében kerül megtekintésre. Utazás : nyugati típusú autóbusszal, idegenvezetővel. Az autóbuszon kávé, üdítő forintért kapható. Indulás : Bp., Hősök tere, Műcsarnok háta mögött, Homokóra környékén reggel 06,00 órakor. Az idegenvezető videofilmekkel szórakoztatja, valamint kulturális beszámolóval tájékoztatja utasainkat útközben is. Tranzitszállás : oda (1 éj) : Jesoloban, 3 csillagos szálloda 2-3 ágyas fürdőszobás szobáiban Szállás (4 éj) : Rómától nem messze található középkategóriájú hotel 2-3 ágyas zuh/Wc-s szobáiban Társítani tudunk. 1 ágyas felár : 34.500,-Ft €/főEllátás : kontinentális reggeli, vacsora 3 estére a Rómánál lévő hotelben : 5.500 Ft/fő/este (NAGYON MEGÉRI)

Program :
1.nap : Folyamatos utazás Szlovénián keresztül. Érkezés a késő délutáni órákban Jesolóba. Szállás. Este városnézés – igény szerint a jelentkezőkkel – Velencében.(min.22 fő jelentkezése esetén)

2.nap: Reggel továbbutazás Rómába. ORVIETO megtekintése útközben Európa legnagyobb gótikus dómja, középkori hangulatos kis utcák. Aki nem kíván részt venni a középkori kis város csoportos programján,addig szabadidő a parkolóban. Érkezés a Róma környéki szállásra.

3.nap: ANTIK RENESZÁNSZ BAROKK RÓMA műemlékeinek megtekintése.Egész napos városnézés idegenvezetővel. Colosseum,Forum, Mózes szobor, San Pietro in Vincoli templom. Délben fakultatív program, ebédelési lehetőség Piazza Venezia,Corso,. Este szállás.

4.nap: VATIKÁNI ÁLLAM megtekintése, ahol először a világ legnagyobb múzeuma kerül megtekintésre szakszerű magyarnyelvű művészettörténésszel. Délután a Szt.Péter Bazilikának a kincstárnak és a pápai sírok meglátogatása Majd az Angyalvár épülete kívülről,Tevere part. Szállás.

5.nap: VILLA BORGHESE – TIVOLI VILLA D’ESTE (min.20 fővel) Délelőtt látogatást teszünk Róma egyik legszebb parkjában és a Villa Borghese Múzeumba! A Múzeum látogatáson azok vehetnek részt, akik jelezték az irodában a részvételi szándékot. A Villa Borghese-t sok kisebb-nagyobb kerti építmény, szökőkút, szobor ékesíti, angol park olaszos barokkos keverékkel. Legszebb része a mesterséges tó, ahol egy kis szigetre a gyógyítás istenének Aszklépiosz szentélyét építették. A város egyik legszebb múzeuma is itt lalálható. Bernini: Dávid, Apolló és Daphne szobra, Napóleon nővérének Paolina Borghesenek híres szobrát is megcsodálhatjuk sétánk során a Casino Borgheseben. Délután autóbusszal a császárkor kedvenc dombjaira „Castelli Romani” Tivoliba látogatunk. Itt a nyugalom a méltóságos Villa D’Este é a teraszos 1000 szökőkúttal működő park vár minket (min.20 fővel indul) Szabadidőben érdemes a városka teraszára kisétálni, ahol elénk tárul az Örök város Róma. Este szállás.

6.nap: BUDAPESTRE Kora reggel visszaindulás. Útközben reggeli és ebédidő a kulturált autógrillekben, valamint rövid technikai pihenők. Érkezés Bp-re az esti órákban.

PROGRAMOK/BELÉPŐK (a fakultatív programok nem kötelezőek ,egyénileg is lehet várost nézni !)
Velencei magánhajó a Szt.Márk térre és vissza : 35 € Vatikán, Bazilika (szakszerű művészettörténésszel+mi idvezünk,fülhallgató-mikrofon) : 55 € gyermek : 45,-€ Tivoli / Villa D’Este, szökőkútak ,legszebb program! 45 € (min.20 fővel indul) Orvieto : 20 € Helyi közlekedés Róma összesen a 3 napra : 30 € (kötelező) Villa Borghese múzeum és park látogatása idegenvezetővel: 40 € Róma megtekinthető idegenvezetővel vagy egyénileg. Egyéni városnézés esetén idegenvezetőnkkel időpontot és találkozási helyet célszerű megbeszélni.

FIGYELEM! A részvételi díj eurós része csoportos utazás esetén a helyi behajtási és tartományi illeték + helyi ifó.adó a hotelekben, mely csak 50,- € / fő , gyermek : 35,-€/fő összesen, és ez az összeg a helyszínen fizetendő érkezéskor az idegenvezetőnél.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.09.17 - 6 nap / 5 éj
84 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak